2010 Kasım Anneleri

günaydın millet dün her yanım ağrıyordu akşam eve gittik. oğluşu yıkadım uyuttum duş alıp yatayım dedim sigortalar attı. işin ilginci lambalar yanıyor prizler çalışmıyor. bugün elektirikçi getirecek kociş.
bugün oğluşuma kahvaltı yaptıramadım. kreşte yer artık. çok yorgunum dinlenmek istiyorum artık.
ev aldı başını gitti rezil bir durumdayım. 2 gün tek başına olmam lazım ki evin her yerini temizleyeyim. napıcam ben offfffffff!

hayır ishal değil.dün yatarken antibiyotikli krem sürdüm sabah iyiydi.az önce kaka yapıyordu bekledim iyice yapsın diye sonra değişeyim poposu kızarmasın diye açtım nasıl yakmış hemen.resmen derisini soyuyor minik minik açılmalar yapıyor.ne yapacam bilmiyorum dün çişini yapıyordu nasıl içini çekiyor,ne geçmez bişeymiş bu.

gunaydin.. gece uyuyamadim tabi ki.. oksurukten ne ben ne de oglum uyuyabildi. babamiz horul horul masallaahhh

melodi ben izlettirmemeye calisiyorum diyebilirim ancak. gozlerini 4 aciyor boyyle sanki coook muhim birseyler seyrediyormus gibi bakiyor, konsantre oluyor yaa gorulmeye deger.. cok seviyor, tv tutkunu sipa.. bizim tv de cok alcak tam onun boyunda. uzakta oturtsam kalip dibine gidiyor ayakta seyrediyor essek herif oyle olunca hemen kapatiyorum.

f askan cok gecmis olsun..
yabangulum burda sana oneren olmustur belki ama "travocort" diye bi krem kullandin mi?

slmm kızlar hep yorgunluk hep yorgunluk,3. gün deniz hala ateşli,huzursuz,hiç bir şekilde oyalanmıyor,eğlenmiyor,sürekli mızmız ağlamaklı,canım bebeğim ya.2gün calpol verdim dün gece dr. aradık paranox mu verelim diye evde de yokdu koçiş yağmurda gitti aldı ,deniz gece sıksık uyanarak uyudu ama ben ( sürekli ateşini ölçdüm.uykusunda inliyor,şimdi ılık suda gene biraz oynatıp fitil koydum popişine yatağında uyumak üzere.

kızlar ilk gün ateşi tüm vücudundaydı akşama sadece göğüsten üstü sıcak,atletle duruyordu bir bakdım ayaklar buz olmuş,alt tarafı hafif giydirdim,üst açık sadece atlati var yani,sizce dişlerden mi?(arada bir gelip bakmaya çalışıyorum snra yazdığım cevaplarını bile bulamıyorum sayfalar ilerlemiş oluyor )

hasta olanlar varsa geçmiş olsun,hep birlikde dua edelim...

saoun kızlarr...bakalım ilaç falan verdi doktor onları kullanıcaz.az az sık sık yedir bianda cok fazla yedirme dedi uyurken baş kısmı yüksekte olsun dedi demesine de paşamm uyurken yatakta 4 döndüğü için yastık falan dinlemiyo nasıl olacak bakalım doktor gecer dedi ama işte gel bide anlat inş. tez zamnda gecer

cooookkk geçmiş olsun cnmm allah acil şifalar versin bebişine ve tüm bebişlere allah onları bizlere bağışlasın

cooookkk geçmiş olsun cnmm allah acil şifalar versin bebişine ve tüm bebişlere allah onları bizlere bağışlasın

sağol canım aminnnn,size de geçmiş olsun hepimize acil şifalar ,bakalım olmazsa bir de s.ocağına götürürüm.

selam kızlar hasta bebeklere geçmiş olsun,Allah şifa versin.benim derdimde aşırı şişkinlik karnım hamile gibi.3gün önce 58 kg olan ben şimdi 60 çıkıyorum.kızlar kilomu aldım 3 günde ben nerden çıktı 60kg

yok canım 3 günde en fazla 1 kilo alırsın,
şişlik vardır vücudunda,
tiroid eksikliği filan var mı
ya da regl olacağın zaman da 3-5 kilo fazla çıkar,
bende oluyor böyle,
diyetisyene sormuştum ben de bu ne yaa diye :)

daha hiç regl olmadım,tiroid sorunum yok.ödem olabilir acaba ne yapsam diyetisyenin bir tavsiyesi olmadımı..

he ya 11 aylık oldu
eve gidip yatacam diye eve gidiyorum yatmıyorum yatamıyorum yaniii
çok işim var evde çok
kızlar farkında mısınız,
öğretmenler gün içinde yok olmaya başladılar,
neden acabaaa

izliyo valla trt 4 açık uyuyana kadar :)
kızlar siz tv izletiyor musunuz?
napsın çokcuk evde sessiz kafayı mı yesin
((
eda bugün pek bi inaktifsin ne o kız
şube çok mu yoğun :)

ben bu şb ninnnnnn
çok sinirliyim çokk!!!
bu kadar titiz olursan böle sinir olursun işte

ben bu yazını kaçırmışım :s
Allah korusun!! aman o binadan gittiğin iyi oldu tabi ya
eminim cumhurda tırsmıştır sen o karıyla kavga ederken gece gözüne uyku girmemiştir :)))
kocam olsa ertesi gün tasınmıştı ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…