kızlar siz tv izletiyor musunuz?
hayır ishal değil.dün yatarken antibiyotikli krem sürdüm sabah iyiydi.az önce kaka yapıyordu bekledim iyice yapsın diye sonra değişeyim poposu kızarmasın diye açtım nasıl yakmış hemen.resmen derisini soyuyor minik minik açılmalar yapıyor.ne yapacam bilmiyorum dün çişini yapıyordu nasıl içini çekiyor,ne geçmez bişeymiş bu.sabahın köründe kalktık oynadık sarılarak yattık kokusunu içime çeke çeke
sonra pepe başladı koydum yatağına yatarak izledi tam bi keyif çocuğu ya
sonra da işe geldim .. bi yer buldum bugun orayla görüşücem fiyatları tuzlu pıff
orası tamam olduktan sonra hazırlıklara başlıcam
evet iyileşme görülünce bırak hemen dedi dr zaten
kakasından kaynaklanıyo o zaman
kakası yakıyodur( ishal mi?
kıyamam ya çok geçmiş olsun(
böyle mutlu çalışıyon demi :)))
benimki ucumu ısırmaya başladı
heyy bana bak bermem diyorum kendine geliyo :)))))))))
burcu okurken yoruldum he :s zor iş tasınma işi
eviniz yerleşince şöyle bi uzandığında yorgunluğunu unutucan inşallah
sağlıkla huzurla oturun
cooookkk geçmiş olsun cnmm allah acil şifalar versin bebişine ve tüm bebişlere allah onları bizlere bağışlasınslmm kızlar hep yorgunluk hep yorgunluk,3. gün deniz hala ateşli,huzursuz,hiç bir şekilde oyalanmıyor,eğlenmiyor,sürekli mızmız ağlamaklı,canım bebeğim ya.2gün calpol verdim dün gece dr. aradık paranox mu verelim diye evde de yokdu koçiş yağmurda gitti aldı ,deniz gece sıksık uyanarak uyudu ama ben( sürekli ateşini ölçdüm.uykusunda inliyor,şimdi ılık suda gene biraz oynatıp fitil koydum popişine yatağında uyumak üzere.
kızlar ilk gün ateşi tüm vücudundaydı akşama sadece göğüsten üstü sıcak,atletle duruyordu bir bakdım ayaklar buz olmuş,alt tarafı hafif giydirdim,üst açık sadece atlati var yani,sizce dişlerden mi?(arada bir gelip bakmaya çalışıyorum snra yazdığım cevaplarını bile bulamıyorum sayfalar ilerlemiş oluyor)
hasta olanlar varsa geçmiş olsun,hep birlikde dua edelim...
cooookkk geçmiş olsun cnmm allah acil şifalar versin bebişine ve tüm bebişlere allah onları bizlere bağışlasın
selam kızlar hasta bebeklere geçmiş olsun,Allah şifa versin.benim derdimde aşırı şişkinlik karnım hamile gibi.3gün önce 58 kg olan ben şimdi 60 çıkıyorum.kızlar kilomu aldım 3 günde ben nerden çıktı 60kg
daha hiç regl olmadım,tiroid sorunum yok.ödem olabilir acaba ne yapsam diyetisyenin bir tavsiyesi olmadımı..yok canım 3 günde en fazla 1 kilo alırsın,
şişlik vardır vücudunda,
tiroid eksikliği filan var mı
ya da regl olacağın zaman da 3-5 kilo fazla çıkar,
bende oluyor böyle,
diyetisyene sormuştum ben de bu ne yaa diye :)
günaydın eda,
kızım senin oğluş 11 aylık olmuş yaws..
ne çabuk büyüdüler bea,
benimki de bugün 10 bitti, yarından itibaren 11i geri saymaya başlıycaz,
ay seviyorum oğluşumu yaa..
sabah onun enerjisi iyi geliyo dediğin gbii,
ama burada var ya otur otur sırtım ağrıyo,belim ağrıyor,
gözleim ağrıyo,
eve gidip yatmak istiyorum ben ..
çalışmaktan yoruldum ya,
emekli olana kadar nasıl dayanıcam ben
kızlar farkında mısınız,
öğretmenler gün içinde yok olmaya başladılar,
neden acabaaa
izliyo valla trt 4 açık uyuyana kadar :)layd pepeyi izliyomu senin kuzu ben okadar uğraşıyorum izlesin diye hiç ilgisini çekmiyo benim kızın ben bile oturup izliyorum onunla benim hoşuma gidiyo o hiç oralı değil çok inat benim kız valla ya ne güzel oturup izlesene bebek gibi dimi ama yok şımarıklık yapmak varken niye izlesinki :)
napsın çokcuk evde sessiz kafayı mı yesinkızlar siz tv izletiyor musunuz?
hayır ishal değil.dün yatarken antibiyotikli krem sürdüm sabah iyiydi.az önce kaka yapıyordu bekledim iyice yapsın diye sonra değişeyim poposu kızarmasın diye açtım nasıl yakmış hemen.resmen derisini soyuyor minik minik açılmalar yapıyor.ne yapacam bilmiyorum dün çişini yapıyordu nasıl içini çekiyor,ne geçmez bişeymiş bu.
eda bugün pek bi inaktifsin ne o kız
şube çok mu yoğun :)
eda okul tabı baska yerde olur da, buyurken edındıgı arkadaslar da cok onemlı bence.. ben sımdı bu aganın torunlarıyla arkadas etsem demırı, demır de ılerde belınde silahlı bı tıp olur kesın :S ay allahım sen koru yarabbım, evlatlarımızı namuslu durust adam gıbı adamlar seklınde yetıstırelım işallah..
daha hiç regl olmadım,tiroid sorunum yok.ödem olabilir acaba ne yapsam diyetisyenin bir tavsiyesi olmadımı..
hadi yaa ya hamileysem geçmezsetuzlu yemiycen,
bol su içiceksin bir de regl olacaksın geçecek
hadi yaa ya hamileysem geçmezse