hadi yaa ya hamileysem geçmezse
aaa bak bu da ihtimal tabii,hamile olabilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa ya hamileysem geçmezse
yok la mesela dedim.ama korunma yöntemimizede güvenmiyom aslında herşey doğal:18:aboo kim hamile!!!
artık örtmüyorum 10 aylıktan sonra örtmedimkızlar bebişler yerinde durmuyor ama halı üstündemi yoksa örtüdemi oynuyorlar..
yok la mesela dedim.ama korunma yöntemimizede güvenmiyom aslında herşey doğal:18:
haftaya doktora gidicem sezaryan sonrası muayenesi oldunuzmu ultrasona çağırdımı doktorunuz..
çok tatlı oluyolar öle :)) bende unutuyorum her halini yakalamak mümkün olmuyoryiğit bugün tv sehpasının kapaklarını açmış,siyah cam ilginç geldi heralde suratını yapıştırmış etrafa bakıyor ilginç ilginç.foto çekmek aklıma gelmedi burnu çok komikti
web sitesi olan arkadaşlar bende oluşturmak istiyorum ama işe nereden başlamalı bilemiyorum.program falanmı indirmek gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim
selamın aleykum.. temızllık yaptım bgn, yoruldum be yaaaa..
hayrettt :)))
sen temizlk yaparken demir ne yaptı
bıraz mama sanldalyesınde elma yedı, bıraz oturdu, bıraz tv seyrettı, bıraz da yatagında oynadı, bıraz da agladı tabı :))
canim gecmis olsun insallah cabuk atlatiroğlumu sürekli kusmalarının nedeni reflüymüş :2::2::2::2:
zaten bi o eksikti pufff 2 3 tane ilaç verdi bakalım napıcaz bu sıpayla zor günler bizi bekliyo yani anlıcanız (
canim benim bildigim zeytinyagida iyi geliyor dene istersen gecmis olsun kuzumahayır ishal değil.dün yatarken antibiyotikli krem sürdüm sabah iyiydi.az önce kaka yapıyordu bekledim iyice yapsın diye sonra değişeyim poposu kızarmasın diye açtım nasıl yakmış hemen.resmen derisini soyuyor minik minik açılmalar yapıyor.ne yapacam bilmiyorum dün çişini yapıyordu nasıl içini çekiyor,ne geçmez bişeymiş bu.
slmm kızlar hep yorgunluk hep yorgunluk,3. gün deniz hala ateşli,huzursuz,hiç bir şekilde oyalanmıyor,eğlenmiyor,sürekli mızmız ağlamaklı,canım bebeğim ya.2gün calpol verdim dün gece dr. aradık paranox mu verelim diye evde de yokdu koçiş yağmurda gitti aldı ,deniz gece sıksık uyanarak uyudu ama ben ( sürekli ateşini ölçdüm.uykusunda inliyor,şimdi ılık suda gene biraz oynatıp fitil koydum popişine yatağında uyumak üzere.
kızlar ilk gün ateşi tüm vücudundaydı akşama sadece göğüsten üstü sıcak,atletle duruyordu bir bakdım ayaklar buz olmuş,alt tarafı hafif giydirdim,üst açık sadece atlati var yani,sizce dişlerden mi?(arada bir gelip bakmaya çalışıyorum snra yazdığım cevaplarını bile bulamıyorum sayfalar ilerlemiş oluyor )
hasta olanlar varsa geçmiş olsun,hep birlikde dua edelim...
kocam dun sbh gıtmişti teeee... haftaya haftasonu tasıncaz sanırım, tasınmak ıcın sıteden randevu almamız gerekıomus randevu verırlerse artık hahahaha :))
kocam dun sbh gıtmişti teeee... haftaya haftasonu tasıncaz sanırım, tasınmak ıcın sıteden randevu almamız gerekıomus randevu verırlerse artık hahahaha :))
acarkent nere ki :S
bılmıom eda ben de şok oldum, adam sokmuodu ıcerı randevunuz var mı tasınmak ıcın dedı, perde bakcaz sadece dedım, oyle kabul ettı.. tasınırken yonetımden gun ve saat alıosunuz dedı
prop nedense seni birden kurallı bir yerde düşünemedimacarkent nere ki :S
bılmıom eda ben de şok oldum, adam sokmuodu ıcerı randevunuz var mı tasınmak ıcın dedı, perde bakcaz sadece dedım, oyle kabul ettı.. tasınırken yonetımden gun ve saat alıosunuz dedı