2010 Kasım Anneleri

Deryacım aynı ağrılar bende de var, bir bende bel fıtığı var düşün halimi,
dün akşam havaların da bozmasıyla belim fena azdı ve oğluma gece mamasını babası yedirdi, ben de üstüne emzirdim yatırdım ama, eğilip onu yatağına yatırmak bile beni mahvediyor..
bu zor dönem geçecek mi,
benim oğlum ne güzel uyuyordu, nazar mı değdi diyorum yaa..
moralim bozuluyor, hafta sonundan beri mahvetti beni,
inşallah tekrar girer düzene,
gece mamasını verdikten sonra tekrar uyumaya başlamıştı ama dün gece de çok gazı vardı sanırım ondan kalktı o kadar gazını çıkarınca uyumuş beşe kadar beşte de emip yattı tekrr çok şükür..
şimdi emeklemeye başladı ya devamlı yerlerde, benim evin altı da dükkan yerler çok souk oluyor ne yapıcam ben bu çocuğun hep karnı ağrır böyle giderse, ayaklarına panduf aldım ama hemen çıkarıyor tutmuyor ki

düzeldi biraz pişiği bepantenle trosyd karıştırdım geçirdi ama tam değil.
sabahın köründe yazmışınız bilseydim gelirdim bende 5 te uyandım
boncuk ateşi vardı mızırdandı hep 37,5 ateşi 5ten beri uyumadık

bizimde ateşimiz düşmüyor dün akşam 38,4 tü.ateş düşürücü verdim..grip olduğu içinmi diştenmidir anlamadım.öksürüyor diye doktora götürdüm antibiyotik verdi.burnumuz akıyor hala nefes almakta zorlanıyor,ne geçmez bişymiş bu yaaaa

aventin gece emziğinden al sapı parlıyo kolay bulunuyo =)
devam sütünün içine bebe bisküvisi koyup vermeyi dene daha çok uyursa doymuyo demektir

ondan aldım da hiç sevmedi,kaç aylık oldu hala 0 numaralı bebe emziği emiyor,
chicconun onun da sapı fosforlu ama benim burnumun ucunu görememe sorunum var,
bir de sinirlendiğim zaman hepten panik yapıyorum ..
o emziğin büyük numarasını alayyım dedim, kalkmış piyasadan hepsi damaklı yeni emziklerin benim oğluş da damaklı emzik istemiyo..kıyameti koparıyo dana..

melisada çok korkuyordu elektrik süpürgesinden,cici cici diye alıştırdım.açacağım zaman bak kızım cici diyip düğmesine basıp kapatıyordum ilk başta korkmasın diye,sonra çalıştırıyordum.şimdi arkamda geziyor evi süpürürken.işallah esilada alışır.

geçicek inşallah bizim alttan 3. diş patlamak üzere sebebi bu sanırım ama can dayanmıyor biran önce bitse şu diş çilesi canım ben serin olduğunu hissettiğimde ayaklı pijamalardan giydiriyorum içinede çorap sıcacık oluyor ayakları ayakkabı patik hepsini çıkarıp atıyo istersen çift çorapta giydirebilirsin ama bacaklarından yine alır soğuğu bence tek ayakla bitmiyoki iş off offf

ya çok seviyordu aslında ne oldu anlamadım eskiden ben evi süpürürken yatırırdım yatağına uyurdu cadı yürüteçle peşimden gelirdi şimdi tahammülüğ yok görmek bile istemiyo işaret parmağıyla gösterip kak kaak diye bağırıyor

acaba korktumu,hani dalgın olur korkar sesinden.alıştırmaya çalış yoksa ne yapacan..

başımda kocaman bir ağrı sepet gibi ,boğazımda tarifi imkansız bir yumru ne yutkunabiliyorum ne çıkıyor,kollar bacaklar kopma derecesinde ,gözlerimden şimşekler çakıyor sanki baş ağrısından ...moralim bozuk ...kızım iki defa kustu yine ...balgam söktürüyo da nerden geliyo nasıl oluyo anlamadım gitti...dışarı çıkmadım ...ev de cereyan yapmıyo ...nerden üşütüyo bulamıyorum ...düşünüyorum üstünü örtmüyo; olabilir...kısa kollu da olsa tişört giydirince sıkılıyo ağlıyo ;olabilir ...siz panduftan bahsediyosunuz bizimkine çorap giydirince hemen anında çıkarıyo ;bu da olabilir ...
ev, zaten bakınca acı çekiyorum halime ...her gün sil süpür akşam bakıyorum yine aynı ...eşimle tartıştım bi de üstüne tuz biber...yok efendim çok kafama takıyomuşum da, çocukmuş kusarmış da,evi de bir gün temizleme ben sana baskı mı yapıyorum rahat olucakmışım da ,amaaaan erkekler hep aynı ...rahat ,keyiflerine düşkün yaratıklar...ben mi çok takıyorum çok mu hırpalıyorum kendimi biliyorum ...ama böyleyim ...çoooooook kötüyüm bugün keyifsizim huzursuzum ........allahım lütfen kızım eski haline dönsün ...gülmeye bile mecali yok yavrumun..bir bebek yarım günde nasıl bu hale gelir ...kesin dün gelen davetsiz misafirin gözü değdi ...gerizekalı kadın ...şimdi işin o boyutunu anlatacak durumum yok ...ama insanları anlamakta güçlük çeker hale geldim ...etrafımda kimse olmasın istiyorum artık .........

aysuncum sıkma canını lütfen erkeklerin hepsi aynı inan tartışmaya değmez belki bişey dokunmuş olabilir bebişine ben geçenlerde tavukgöğsü yerken bir iki kaşık verdim çok az ucuyla akşam 2 kez kustu ertesi günde 1 kez ben ona bağlamıştım ağır geldi heralde diye öyle bişey olabilirmi acaba ateş öksürük falan varmı belki üşütmemiştir

oğlumu gördüm geldim ateşi var 37,5 başım çok ağrıyor kahvemi de içtim

diş olmaz 38 i geçmz ateşi
grip olduğu içindir bizimki bi kere öyle olmuştu gittiğimiz ilk tatilde kusma ateş ishal grip en son serum vermişlerdi de ayağa kalktı sinomarin kullan burnuna..cold mix kullanabilirsin yatağına yada üstüne damlat bebişinin rahat nefes alsın

çok dolmuşun canım ya strest yapma
eşini unut bazen saçmalayabiliyo erkekler
iyilik yapayım derken kötülük yapıyolar

canım yaa..üzme canını kocanın dediği doğru evi takma kafana en azından,
çocuklarımız da düzeleceke inşallah,
kendini yıpratıp da bi de hasta olma..
nazar konusuna ben de inanıyorum akşam babasına okut çocuğu, nazara babanın okuması çok iyi gelirmiş..,
ben de akşamları okutuyorum

selam kızlar nasılsınız?
ben hala hastayım düzelemedim bir türlü geçen pazartesiden beri izinsiz çalışıyorum. çok yorgunum.
benim oğluşumda süpürge ve blendır sesini hiç sevmiyor. korkup ağlıyor. yanında açamıyorum ikisini de.
süpürgeyi uyuyunca yapacağım odanın ve onun odasının kapısını kapatıp açıyorum. blendırı da başka yere götürüp kapısını kapatıp yapıyorum.
benimki gece uyumadan 180cc mama yiyor. tahıllı gece maması ekliyorum sabah kadar istemiyor.
kopekop benimki artık mama yerken 2 numaralı biberon emziğini alıyor. alıştırdım. emziktede 2 numara ama suyu 1 numarayla veriyorum. çok akıyor. birde su içerken hep boğazına kaçırıyor. alıştırma bardağına ne zaman başlımak lazım. birde örümcek buldum birinden. akşam 10-15 dk. koyayım diyorum. değişiklik olsun ona da.
mama sandalyesi de bulmaya çalışıyorum. ana kucağı, port bebesi yepyeni kaldı.

Selam canım geçmiş olsun yaa..ne bu herkes hasta
ben de 130cc mama vermiştim 180-200 filan yapsam mı ama ne yaparsam yapayım beni mutlaka emmek istiyor,
ben alıştırma bardağını başladım iki hafta oldu,
artık onunla içiyor,
normal bardakla denedim boğazına kaçıyor ve üstüne döküyor o yüzden alıştırma bardağına başladım,
kuzanim biberonla verme dedi,
bardak ilk başta çok akıtıyor gibi geldi oğluma, temkinli yaklaştı aa şimdi onunla ok rahat içiyor,
alıştı,
lakır lakır içiyor maşallah..

canım 180 cc ye alışşsın bence bende 120 cc veriyordum. şimdi iyi oldu karnı güzelce doyuyor. sabaha kadar rahat. 1-2 kere suya kalkıyor sadece. alıştırma bardağında wee ye baktım hem emzikli hem delikli ama çok küçük. sen ne marka aldın? aslında biberonu kendi tutup içiyor ama cam olduğu için ağır geliyor tam kaldıramıyor. ben bazen ona normal bardakla veriyordum cak cuk içiyor. bizde emekleme yok hala. kreşte ilk adım arabasında ayakta duruyormuş.

çok araştıracak vaktim olmadı bardak işi biraz aceleye geldi bizim ordaki marketin birinden aldım açıkçası ama memnunum
APRIL diye bi marka, altında tıkacı var onu takınca emer gibi çekmesi gerekiyor o zaman kendisi gelen su miktarını da kontrol etmiş oluyor,
büyüyünce tıkacı kaldırırsan normal su geliyor, uzun zaman kullanılabilecek bi şey yani..
memnun kaldım açıkçası ,
çok da abartı paralar vermeye gerek yok,
zaten suyu içip, paat yere atıyor yakın zamanda kırar onu da

yabangülümmmmmmmm
mesajlarımı silerken buldum hipokort ilacın adı bepanthen ile karıstırıp sürüyosun çok etkili
pişiği hafif gectiyse sürme bepanthene sür

bende çok para vermek istemiyorum açıkçası. şimdi ona biberon alıcam cam olmayan. adı neyse unuttum.
kendi içsin öğrensin biraz.

oyy geberdım yorgunluktan, bu saat oldu anca geldık eve.. biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir sürü masraf cıktı, bu evımdekı perdeler rustıktı, orda kartonpıyer var rustık yapamıoz, bı suru tadılat fln olcak.. enler boylar tutmadı, yenı perde sıparısı bı dunya, elımdekılerın hepsını degerlendırmeye calıstım salon tüllerim olmadı yenı salona, ılk evımdekı yatak odası tulunu koyucaz oraya, cok sevıodum salon tullerımı offfffffffffffff ((((

hoşgeldin..kim var yanında yardım edecek biri var mı bari, küçük çocukla da zor bu işler..eşin yurtdışına mı gitti?
Allah kavuştursun.
kolaylıklar diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…