selam kızlar aynı uyku sorununu bizde yaşıyoruz ne yazıkki gece 8 1o kere kalkıyor odasını ayırdım çok şükür sepetini toplayıp kaldırdım kuzenim aralıkta doğum yapıcak o istedi ona vericem ben fazlalıkları elden çıkarma tarftarıyım ikinci bebe olana kadar nerde bekleticem okadar eşyayı dimi amaaçok zor geceler geçiriyoruz kızlar Allah yardımcımız olsun belim boynum her yerim ağrıyor walla bugün bende evi bi silebilsem tertemiz olcak ta nasıl esila elektrik süpürgesini görünce çığlığı basıyor açınca kıyamatleri koparıyor süpürmeden silemem kiiiiii offf yardım istiyorum ben imdaaaaat
düzeldi biraz pişiği bepantenle trosyd karıştırdım geçirdi ama tam değil.merhaba kızlar nasılsınız eskisi gibi sık giremiyorum geçmişe fazla bakamadım bayağı bi yazılmış
Bizde hala daha diş yok, ama 10.ayını doldurduğu gün sürünmeye başladı emeklemeye değil :)) Asker gibi sürünüyor yavrum beni çok kızdırıyor ya da ben kızmaya yer arıyorum o da olabilir
Evde durmaktan sıkıldım işime geri dönsem kime baktıracam offf çok stresli bi dönem geçiriyorum
bide okullarda açıldı pazartesi günü mahfoldum oğlumu anneme bıraktım kızımla okula gittim ilk gün herkesin annesi yanında diye o da istedi beni yanında.. Oğlan durmaz evde taksiye bin eve gel emzir uyut, taksi bulama yürü yürü yürü en sonunda bi taksi geçti boş ona bindim adam yolu karıştırdı benimde kafam karıştı 2 katı para ödedim boşu boşuna taksiye tekrar okula dönerken.Neyseki bu yıl misafir öğrenci yok okulmuz tam güne döndü sabah 8 akşam 5 okulda olacak kızım.
Burcu Avrupa konutlarına taşınacakmışsın canım hayırlı olsun çok sevindim. Fiyatlar uçtu orada alanlar satıyor artık millet 2 katı kar yaptı. 1+1 lerin kirası 1.300 liradan başlıyor satın almak daha mantıklı
Kopekop bende merak ettim seni :)) Aysel ve burcu ortak arkadaşımız facete sanırım sensin R.Sema dimi
Yabangülüm umarım düzelmiştir prenses
Eda resimleriniz muhteşem ne güzel gezin gezin tek çocukla tadını çıkarın valla, bendede 1 taneyken 2 dakka evde durmazdım ey gidii günlerr :)
sabahın köründe yazmışınız bilseydim gelirdim bende 5 te uyandım
boncuk ateşi vardı mızırdandı hep 37,5 ateşi 5ten beri uyumadık
aventin gece emziğinden al sapı parlıyo kolay bulunuyo =)
devam sütünün içine bebe bisküvisi koyup vermeyi dene daha çok uyursa doymuyo demektir
selam kızlar aynı uyku sorununu bizde yaşıyoruz ne yazıkki gece 8 1o kere kalkıyor odasını ayırdım çok şükür sepetini toplayıp kaldırdım kuzenim aralıkta doğum yapıcak o istedi ona vericem ben fazlalıkları elden çıkarma tarftarıyım ikinci bebe olana kadar nerde bekleticem okadar eşyayı dimi amaaçok zor geceler geçiriyoruz kızlar Allah yardımcımız olsun belim boynum her yerim ağrıyor walla bugün bende evi bi silebilsem tertemiz olcak ta nasıl esila elektrik süpürgesini görünce çığlığı basıyor açınca kıyamatleri koparıyor süpürmeden silemem kiiiiii offf yardım istiyorum ben imdaaaaat
Deryacım aynı ağrılar bende de var, bir bende bel fıtığı var düşün halimi,
dün akşam havaların da bozmasıyla belim fena azdı ve oğluma gece mamasını babası yedirdi, ben de üstüne emzirdim yatırdım ama, eğilip onu yatağına yatırmak bile beni mahvediyor..
bu zor dönem geçecek mi,
benim oğlum ne güzel uyuyordu, nazar mı değdi diyorum yaa..
moralim bozuluyor, hafta sonundan beri mahvetti beni,
inşallah tekrar girer düzene,
gece mamasını verdikten sonra tekrar uyumaya başlamıştı ama dün gece de çok gazı vardı sanırım ondan kalktı o kadar gazını çıkarınca uyumuş beşe kadar beşte de emip yattı tekrr çok şükür..
şimdi emeklemeye başladı ya devamlı yerlerde, benim evin altı da dükkan yerler çok souk oluyor ne yapıcam ben bu çocuğun hep karnı ağrır böyle giderse, ayaklarına panduf aldım ama hemen çıkarıyor tutmuyor ki
melisada çok korkuyordu elektrik süpürgesinden,cici cici diye alıştırdım.açacağım zaman bak kızım cici diyip düğmesine basıp kapatıyordum ilk başta korkmasın diye,sonra çalıştırıyordum.şimdi arkamda geziyor evi süpürürken.işallah esilada alışır.
ya çok seviyordu aslında ne oldu anlamadım eskiden ben evi süpürürken yatırırdım yatağına uyurdu cadı yürüteçle peşimden gelirdi şimdi tahammülüğ yok görmek bile istemiyo işaret parmağıyla gösterip kak kaak diye bağırıyor
düzeldi biraz pişiği bepantenle trosyd karıştırdım geçirdi ama tam değil.
bizimde ateşimiz düşmüyor dün akşam 38,4 tü.ateş düşürücü verdim..grip olduğu içinmi diştenmidir anlamadım.öksürüyor diye doktora götürdüm antibiyotik verdi.burnumuz akıyor hala nefes almakta zorlanıyor,ne geçmez bişymiş bu yaaaa
başımda kocaman bir ağrı sepet gibi ,boğazımda tarifi imkansız bir yumru ne yutkunabiliyorum ne çıkıyor,kollar bacaklar kopma derecesinde ,gözlerimden şimşekler çakıyor sanki baş ağrısından ...moralim bozuk ...kızım iki defa kustu yine ...balgam söktürüyo da nerden geliyo nasıl oluyo anlamadım gitti...dışarı çıkmadım ...ev de cereyan yapmıyo ...nerden üşütüyo bulamıyorum ...düşünüyorum üstünü örtmüyo; olabilir...kısa kollu da olsa tişört giydirince sıkılıyo ağlıyo ;olabilir ...siz panduftan bahsediyosunuz bizimkine çorap giydirince hemen anında çıkarıyo ;bu da olabilir ...
ev, zaten bakınca acı çekiyorum halime ...her gün sil süpür akşam bakıyorum yine aynı ...eşimle tartıştım bi de üstüne tuz biber...yok efendim çok kafama takıyomuşum da, çocukmuş kusarmış da,evi de bir gün temizleme ben sana baskı mı yapıyorum rahat olucakmışım da ,amaaaan erkekler hep aynı ...rahat ,keyiflerine düşkün yaratıklar...ben mi çok takıyorum çok mu hırpalıyorum kendimi biliyorum ...ama böyleyim ...çoooooook kötüyüm bugün keyifsizim huzursuzum ........allahım lütfen kızım eski haline dönsün ...gülmeye bile mecali yok yavrumun..bir bebek yarım günde nasıl bu hale gelir ...kesin dün gelen davetsiz misafirin gözü değdi ...gerizekalı kadın ...şimdi işin o boyutunu anlatacak durumum yok ...ama insanları anlamakta güçlük çeker hale geldim ...etrafımda kimse olmasın istiyorum artık .........
başımda kocaman bir ağrı sepet gibi ,boğazımda tarifi imkansız bir yumru ne yutkunabiliyorum ne çıkıyor,kollar bacaklar kopma derecesinde ,gözlerimden şimşekler çakıyor sanki baş ağrısından ...moralim bozuk ...kızım iki defa kustu yine ...balgam söktürüyo da nerden geliyo nasıl oluyo anlamadım gitti...dışarı çıkmadım ...ev de cereyan yapmıyo ...nerden üşütüyo bulamıyorum ...düşünüyorum üstünü örtmüyo; olabilir...kısa kollu da olsa tişört giydirince sıkılıyo ağlıyo ;olabilir ...siz panduftan bahsediyosunuz bizimkine çorap giydirince hemen anında çıkarıyo ;bu da olabilir ...
ev, zaten bakınca acı çekiyorum halime ...her gün sil süpür akşam bakıyorum yine aynı ...eşimle tartıştım bi de üstüne tuz biber...yok efendim çok kafama takıyomuşum da, çocukmuş kusarmış da,evi de bir gün temizleme ben sana baskı mı yapıyorum rahat olucakmışım da ,amaaaan erkekler hep aynı ...rahat ,keyiflerine düşkün yaratıklar...ben mi çok takıyorum çok mu hırpalıyorum kendimi biliyorum ...ama böyleyim ...çoooooook kötüyüm bugün keyifsizim huzursuzum ........allahım lütfen kızım eski haline dönsün ...gülmeye bile mecali yok yavrumun..bir bebek yarım günde nasıl bu hale gelir ...kesin dün gelen davetsiz misafirin gözü değdi ...gerizekalı kadın ...şimdi işin o boyutunu anlatacak durumum yok ...ama insanları anlamakta güçlük çeker hale geldim ...etrafımda kimse olmasın istiyorum artık .........
selam kızlar nasılsınız?
ben hala hastayım düzelemedim bir türlü geçen pazartesiden beri izinsiz çalışıyorum. çok yorgunum.
benim oğluşumda süpürge ve blendır sesini hiç sevmiyor. korkup ağlıyor. yanında açamıyorum ikisini de.
süpürgeyi uyuyunca yapacağım odanın ve onun odasının kapısını kapatıp açıyorum. blendırı da başka yere götürüp kapısını kapatıp yapıyorum.
benimki gece uyumadan 180cc mama yiyor. tahıllı gece maması ekliyorum sabah kadar istemiyor.
kopekop benimki artık mama yerken 2 numaralı biberon emziğini alıyor. alıştırdım. emziktede 2 numara ama suyu 1 numarayla veriyorum. çok akıyor. birde su içerken hep boğazına kaçırıyor. alıştırma bardağına ne zaman başlımak lazım. birde örümcek buldum birinden. akşam 10-15 dk. koyayım diyorum. değişiklik olsun ona da.
mama sandalyesi de bulmaya çalışıyorum. ana kucağı, port bebesi yepyeni kaldı.
canım 180 cc ye alışşsın bence bende 120 cc veriyordum. şimdi iyi oldu karnı güzelce doyuyor. sabaha kadar rahat. 1-2 kere suya kalkıyor sadece. alıştırma bardağında wee ye baktım hem emzikli hem delikli ama çok küçük. sen ne marka aldın? aslında biberonu kendi tutup içiyor ama cam olduğu için ağır geliyor tam kaldıramıyor. ben bazen ona normal bardakla veriyordum cak cuk içiyor. bizde emekleme yok hala. kreşte ilk adım arabasında ayakta duruyormuş.
çok araştıracak vaktim olmadı bardak işi biraz aceleye geldi bizim ordaki marketin birinden aldım açıkçası ama memnunum
APRIL diye bi marka, altında tıkacı var onu takınca emer gibi çekmesi gerekiyor o zaman kendisi gelen su miktarını da kontrol etmiş oluyor,
büyüyünce tıkacı kaldırırsan normal su geliyor, uzun zaman kullanılabilecek bi şey yani..
memnun kaldım açıkçası ,
çok da abartı paralar vermeye gerek yok,
zaten suyu içip, paat yere atıyor yakın zamanda kırar onu da
oyy geberdım yorgunluktan, bu saat oldu anca geldık eve.. biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir sürü masraf cıktı, bu evımdekı perdeler rustıktı, orda kartonpıyer var rustık yapamıoz, bı suru tadılat fln olcak.. enler boylar tutmadı, yenı perde sıparısı bı dunya, elımdekılerın hepsını degerlendırmeye calıstımsalon tüllerim olmadı yenı salona, ılk evımdekı yatak odası tulunu koyucaz oraya, cok sevıodum salon tullerımı offfffffffffffff ((((