2010 Kasım Anneleri

he o gitti, ben de aldım kayınbıraderımı yanıma şöförlük yaptırdım cocukcagıza sabah 10 dan berı :)

ah yaa butun bebekler hasta galiba imranin da oksurugu artti iyice bronsiti tekrarliyor. uyuyamiyor hic. oksurmekten uyaniyor hemen. oksure oksure kusturuyor kendini.. haftaya randevumuz var zaten ama ateslenirse diye korkuyorum..
boncuk kocani hiiic takma erkekler cok sinir bozuyorlar. ben de gecen gun (oglusa babasinin baktigi benim de biraz uyudugum gun) kocaya soylendim sabahin korunde. hic yardimci olmuyorsun dedim, biraz su cocugu ozlememe firsat ver ihtiyacim var buna dedim. ben kendime yapiyormusum babannesine birakicakmisim.
babannesinin burnuna kadar dayandi torunlari. eltim calistigi icin... bi de oyle eli cabuk hamarat degil ki ben birakayim da ona da baksin. yapamaz zaten. zaten yapsa bile keyif icin birakmam ki. pof.. hepimiz donem donem bunaliyoruz iste...
burcu kolay gelsin, allah kavustursun..
biz 6. aydan beri bardak kullaniyoruz. biberon cok akitip genzine kaciriyor, deligi kucuk olsa bile.. bardaktan cektigi kadar su geliyor cekmezse gelmiyor. ben memnunum.

kızlar benim artık sütüm günde sadece 150cc bırakacak kadar çıkıyor, sabah emiyor, öğlen bıraktığım sütü içiyor,
akşam da milupanın tahıllı gece mamasını aldım, onu yedirip bir de uyumadan hemen evvel emziriyorum,
bu kadar süt alımı yeter mi?
siz nasıl yapıyorsunuz?
doktora da götüremedim, bu hafta sonu da diş buğdayı yapıcam nasipse yine götüremiycem,
bir de acaba dün akşam ilk defa yedirdiğim tahıllı gece maması gaz yapmış olabilir mi?

geçmiş olsun canım.bu havalar çok tehlikeli ne kadar dikkat etsekte kapıyor çocuklar hemen.işallah düzelir en kısa zamanda,anne olupta büyütmeyen varmıdır acaba?

birara bende çok verdim kaşık maması yok canım o yapmamıştır zannetmiyorum bizde olmamıştı diş buğdayınız cumartesiymiş hadi bakalım Allah yardımcın olsun baya kalabalık olcakmış

yabangülümmmmmmmm
mesajlarımı silerken buldum hipokort ilacın adı bepanthen ile karıstırıp sürüyosun çok etkili
pişiği hafif gectiyse sürme bepanthene sür

bepantenle,trosyd karıştırıp sürdüm biraz iyi gelmişti.ama kakasını yapınca aynı haline dönüyor

hasta olan anne ve bebislere gecmis olsun

isleri olanlarada allah kolaylik versin

selam anneler:)
ne yapıyosunuz bakalım:)burcuuuu evinin marmara gören tarafından manzarasının fotosunu paylaş şeker:)
boncuk44 geçmiş olsun canım
düşünmem lazım çok geçmiş olsun bebişe

bende facesizlerdenim bana da gönder dicem ama bakamıcam kopekop:)neyse sen kendini tarif et ben kadfamda seni güzel canladırırım:):)
kilo olayını konuşuyosunuz:Sbende kilo verip sıkılaşmamaktan derte yananlardanımama artık değil spor yapmak kendime ayırcak vakit bulamıyorum(okul ev muhammed koca yemek falan derken günler geçiyor:)ve bunu söyleyen ben daha ilk haftayı bile doldurmadum:)
ben 1.68im 57 ile hamile kaldım,72 ile doğuma gittim şimdi 53üm ama bazı günler 52,5 bile görüyorum tartıda:)ama memnun değilim kıyafetler çok düzgün durmuyor bazen aşırı bol kalıyor
video istemiştiniz:Sfırsat buldukça çekiyorum ama ya muhammedin oturası tutuyor ya da video eşim ya da ben çıkıyoruz:)son videoyu nete koycaktım ama son anda eşimin kıllı bacaklarının da çıktığını farkettim:))))

nehabersiniz annişler......hasta bebişler varmış.....çookkkk geçmiş olsun....çabucak iyileşsnler inşallah..

yiğitinde kakası değişikti bu akşam kan yoktu ama mukuslu gibiydi.....offf artık hep yanında değilim ki

oğlumu sürekli kusmalarının nedeni reflüymüş :2::2::2::2:
zaten bi o eksikti pufff 2 3 tane ilaç verdi bakalım napıcaz bu sıpayla zor günler bizi bekliyo yani anlıcanız (

zaten bi o eksikti pufff 2 3 tane ilaç verdi bakalım napıcaz bu sıpayla zor günler bizi bekliyo yani anlıcanız (

Geçmiş olsun canım ,
bak ben tahmin etmiştim işte,
neyse bebek reflüsü iyileşiyor sen ilaçlarını düzenli kullan bir de perhiz verdi mi reflüye dokuur yedirme filan gibi,
verdiyse onlara da dikkat edersen hemencik iyileşir inşallah kuzu..

günaydın mileeeeeeeeeeeeeeeet..
oğluşum bu sabah kudurdu, kudurdu,
bi kalktı kaka doldurmuş
sonra da emdi ama nasıl emme 15dk.oldu hala bırakmıyor, bi de çeke çeke koparacak nerdeyse danam
neyse yeter oğlum artık dedim de giyinip işe gitmem lazım,
aldı babaannesi kucağına, oğlum gel diyo gitmiyo ona babişe gidiyo, bana sarılıyo,
ay görmeniz lazım halini
çok seviyorum yaa

sabahın köründe kalktık oynadık sarılarak yattık kokusunu içime çeke çeke
sonra pepe başladı koydum yatağına yatarak izledi tam bi keyif çocuğu ya
sonra da işe geldim .. bi yer buldum bugun orayla görüşücem fiyatları tuzlu pıff
orası tamam olduktan sonra hazırlıklara başlıcam
hipokort kortizonlu ama. dikkatli kullanın derim.
evet iyileşme görülünce bırak hemen dedi dr zaten
bepantenle,trosyd karıştırıp sürdüm biraz iyi gelmişti.ama kakasını yapınca aynı haline dönüyor
kakasından kaynaklanıyo o zaman
kakası yakıyodur ( ishal mi?
kıyamam ya çok geçmiş olsun (
böyle mutlu çalışıyon demi :)))
benimki ucumu ısırmaya başladı
heyy bana bak bermem diyorum kendine geliyo :)))))))))

burcu okurken yoruldum he :s zor iş tasınma işi
eviniz yerleşince şöyle bi uzandığında yorgunluğunu unutucan inşallah
sağlıkla huzurla oturun

günaydın eda,
kızım senin oğluş 11 aylık olmuş yaws..
ne çabuk büyüdüler bea,
benimki de bugün 10 bitti, yarından itibaren 11i geri saymaya başlıycaz,
ay seviyorum oğluşumu yaa..
sabah onun enerjisi iyi geliyo dediğin gbii,
ama burada var ya otur otur sırtım ağrıyo,belim ağrıyor,
gözleim ağrıyo,
eve gidip yatmak istiyorum ben ..
çalışmaktan yoruldum ya,
emekli olana kadar nasıl dayanıcam ben

kızlar farkında mısınız,
öğretmenler gün içinde yok olmaya başladılar,
neden acabaaa

Selam arkadaşlar valla kopekop bende senin gibi bıktım işten artık evimde yatmak çocuğumla vakit geçirmek gezmek istiyorum bıktım çalışmaktan 10 yıldır çalışıyorum dolu dizgin bi doğum izni kullandım valla.

geçmiş olsun arkadaşım düzelirmiş bebek reflüsü inşallah sizinkide tez zamanda düzelir

layd pepeyi izliyomu senin kuzu ben okadar uğraşıyorum izlesin diye hiç ilgisini çekmiyo benim kızın ben bile oturup izliyorum onunla benim hoşuma gidiyo o hiç oralı değil çok inat benim kız valla ya ne güzel oturup izlesene bebek gibi dimi ama yok şımarıklık yapmak varken niye izlesinki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…