yabangülümmmmmmmm
mesajlarımı silerken buldum hipokort ilacın adı bepanthen ile karıstırıp sürüyosun çok etkili
pişiği hafif gectiyse sürme bepanthene sür
başımda kocaman bir ağrı sepet gibi ,boğazımda tarifi imkansız bir yumru ne yutkunabiliyorum ne çıkıyor,kollar bacaklar kopma derecesinde ,gözlerimden şimşekler çakıyor sanki baş ağrısından ...moralim bozuk ...kızım iki defa kustu yine ...balgam söktürüyo da nerden geliyo nasıl oluyo anlamadım gitti...dışarı çıkmadım ...ev de cereyan yapmıyo ...nerden üşütüyo bulamıyorum ...düşünüyorum üstünü örtmüyo; olabilir...kısa kollu da olsa tişört giydirince sıkılıyo ağlıyo ;olabilir ...siz panduftan bahsediyosunuz bizimkine çorap giydirince hemen anında çıkarıyo ;bu da olabilir ...
ev, zaten bakınca acı çekiyorum halime ...her gün sil süpür akşam bakıyorum yine aynı ...eşimle tartıştım bi de üstüne tuz biber...yok efendim çok kafama takıyomuşum da, çocukmuş kusarmış da,evi de bir gün temizleme ben sana baskı mı yapıyorum rahat olucakmışım da ,amaaaan erkekler hep aynı ...rahat ,keyiflerine düşkün yaratıklar...ben mi çok takıyorum çok mu hırpalıyorum kendimi biliyorum ...ama böyleyim ...çoooooook kötüyüm bugün keyifsizim huzursuzum ........allahım lütfen kızım eski haline dönsün ...gülmeye bile mecali yok yavrumun..bir bebek yarım günde nasıl bu hale gelir ...kesin dün gelen davetsiz misafirin gözü değdi ...gerizekalı kadın ...şimdi işin o boyutunu anlatacak durumum yok ...ama insanları anlamakta güçlük çeker hale geldim ...etrafımda kimse olmasın istiyorum artık .........
kızlar benim artık sütüm günde sadece 150cc bırakacak kadar çıkıyor, sabah emiyor, öğlen bıraktığım sütü içiyor,
akşam da milupanın tahıllı gece mamasını aldım, onu yedirip bir de uyumadan hemen evvel emziriyorum,
bu kadar süt alımı yeter mi?
siz nasıl yapıyorsunuz?
doktora da götüremedim, bu hafta sonu da diş buğdayı yapıcam nasipse yine götüremiycem,
bir de acaba dün akşam ilk defa yedirdiğim tahıllı gece maması gaz yapmış olabilir mi?
yabangülümmmmmmmm
mesajlarımı silerken buldum hipokort ilacın adı bepanthen ile karıstırıp sürüyosun çok etkili
pişiği hafif gectiyse sürme bepanthene sür
özgül, infox ne çabuk açıldı bu okullar yaa...
oğlumu sürekli kusmalarının nedeni reflüymüş :2::2::2::2:
zaten bi o eksikti pufff 2 3 tane ilaç verdi bakalım napıcaz bu sıpayla zor günler bizi bekliyo yani anlıcanız(
evet iyileşme görülünce bırak hemen dedi dr zatenhipokort kortizonlu ama. dikkatli kullanın derim.
kakasından kaynaklanıyo o zamanbepantenle,trosyd karıştırıp sürdüm biraz iyi gelmişti.ama kakasını yapınca aynı haline dönüyor
kıyamam ya çok geçmiş olsunoğlumu sürekli kusmalarının nedeni reflüymüş :2::2::2::2:
zaten bi o eksikti pufff 2 3 tane ilaç verdi bakalım napıcaz bu sıpayla zor günler bizi bekliyo yani anlıcanız(
böyle mutlu çalışıyon demi :)))günaydın mileeeeeeeeeeeeeeeet..
oğluşum bu sabah kudurdu, kudurdu,
bi kalktı kaka doldurmuş
sonra da emdi ama nasıl emme 15dk.oldu hala bırakmıyor, bi de çeke çeke koparacak nerdeyse danam
neyse yeter oğlum artık dedim de giyinip işe gitmem lazım,
aldı babaannesi kucağına, oğlum gel diyo gitmiyo ona babişe gidiyo, bana sarılıyo,
ay görmeniz lazım halini
çok seviyorum yaa
oyy geberdım yorgunluktan, bu saat oldu anca geldık eve.. biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir sürü masraf cıktı, bu evımdekı perdeler rustıktı, orda kartonpıyer var rustık yapamıoz, bı suru tadılat fln olcak.. enler boylar tutmadı, yenı perde sıparısı bı dunya, elımdekılerın hepsını degerlendırmeye calıstımsalon tüllerim olmadı yenı salona, ılk evımdekı yatak odası tulunu koyucaz oraya, cok sevıodum salon tullerımı offfffffffffffff ((((
sabahın köründe kalktık oynadık sarılarak yattık kokusunu içime çeke çeke
sonra pepe başladı koydum yatağına yatarak izledi tam bi keyif çocuğu ya
sonra da işe geldim .. bi yer buldum bugun orayla görüşücem fiyatları tuzlu pıff
orası tamam olduktan sonra hazırlıklara başlıcam
evet iyileşme görülünce bırak hemen dedi dr zaten
kakasından kaynaklanıyo o zaman
kakası yakıyodur( ishal mi?
kıyamam ya çok geçmiş olsun(
böyle mutlu çalışıyon demi :)))
benimki ucumu ısırmaya başladı
heyy bana bak bermem diyorum kendine geliyo :)))))))))
burcu okurken yoruldum he :s zor iş tasınma işi
eviniz yerleşince şöyle bi uzandığında yorgunluğunu unutucan inşallah
sağlıkla huzurla oturun
oğlumu sürekli kusmalarının nedeni reflüymüş :2::2::2::2: