2010 Kasım Anneleri

haftaya doktora gidicem sezaryan sonrası muayenesi oldunuzmu ultrasona çağırdımı doktorunuz..

haftaya doktora gidicem sezaryan sonrası muayenesi oldunuzmu ultrasona çağırdımı doktorunuz..

ben 2.ayımızda RIA için gittiğimde hem muayene etti hem de smear testi yaptı,
1 yıl sonra gelin dedi..
daha da gitmedim seneye martta gidecem ksımetse,
inşallah başka bi aksilik neyim çıkmazsa...

yiğit bugün tv sehpasının kapaklarını açmış,siyah cam ilginç geldi heralde suratını yapıştırmış etrafa bakıyor ilginç ilginç.foto çekmek aklıma gelmedi burnu çok komikti

web sitesi olan arkadaşlar bende oluşturmak istiyorum ama işe nereden başlamalı bilemiyorum.program falanmı indirmek gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim

yiğit bugün tv sehpasının kapaklarını açmış,siyah cam ilginç geldi heralde suratını yapıştırmış etrafa bakıyor ilginç ilginç.foto çekmek aklıma gelmedi burnu çok komikti
çok tatlı oluyolar öle :)) bende unutuyorum her halini yakalamak mümkün olmuyor

web sitesi olan arkadaşlar bende oluşturmak istiyorum ama işe nereden başlamalı bilemiyorum.program falanmı indirmek gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim

bende çok istedim ama çok gec kaldım :s
vaktim de yok
kardeşim yapacakti güyaa

oğlumu sürekli kusmalarının nedeni reflüymüş :2::2::2::2:
zaten bi o eksikti pufff 2 3 tane ilaç verdi bakalım napıcaz bu sıpayla zor günler bizi bekliyo yani anlıcanız (
canim gecmis olsun insallah cabuk atlatir
canim benim bildigim zeytinyagida iyi geliyor dene istersen gecmis olsun kuzuma

kiyamam ya cok gecmis olsun disten olabilir benim oglumdada olmustu hepsi gececek ama bizimde ömrümüzden ömür gidecek

kocam dun sbh gıtmişti teeee... haftaya haftasonu tasıncaz sanırım, tasınmak ıcın sıteden randevu almamız gerekıomus randevu verırlerse artık hahahaha :))

acarkent nere ki :S
bılmıom eda ben de şok oldum, adam sokmuodu ıcerı randevunuz var mı tasınmak ıcın dedı, perde bakcaz sadece dedım, oyle kabul ettı.. tasınırken yonetımden gun ve saat alıosunuz dedı

ayy ne güzel herşey sistemli

selam millet nasılsınız?

prop nedense seni birden kurallı bir yerde düşünemedim

pop web sitesi açmak istiyorum kimseden yardım alamdım bari sen yardımcı ol.kişisel oğlumla ilgili,programmı indiricem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…