kızlar bugün oğlumu doktora götürdüm aylık kontrol için keşke gitmeseydim dedim bi an yaa benim oğlan bırak kilo almayı kilo vermişş ufff benn napıcam bu çocuklaa yaa çok iştahsız bide kusuyoo ne versemm cıkarıyo ya midesinde durmuyo ki yedikleri
eda diş buğdayını yapıcak yer buldun mu ...biz de gelelim mi :))
QUOTE]
yok bulamadım malesef
bide riske atmak istemedim bahçe aram ıyorum kapalı mekan olucak
kapalı mekan bulursam inşallah yapıcaz gel buyur canım
yok levent dııl kızım, kagıthane koyu dıoz ya :)):)))))))
bu haftaya karar vermişin bile siparişler verildi sayılır hadi gözün aydın diyelimafiyet olsun,
ben de özendim senden içtim kahvemi sigaramı
kızlar yaa..diş buğdayını bahçede yapmaya karar verdim ama bu hafta sonu mu yapsam haftaya mı,
havalar soğursa haftaya diye korkuyom ama maaşı da haftaya alıcaz ne yapsam yaw
ben daha mekan ayarlayamadım
Eda resimleriniz muhteşem ne güzel gezin gezin tek çocukla tadını çıkarın valla, bendede 1 taneyken 2 dakka evde durmazdım ey gidii günlerr :)
sağol canım tatil bitti işe başladım bile
canim benim cok gecmis olsun neyi varki acaba test yaptirmadinizmi insallah tez zamanda düzelir
ya kızlar bizde de aynı sorun var,
dün gece karnı çok ağrıdı ,
kaç kere kalktı,
doymuyor diye gece tahıllı mama vermeye başladım yatmadan evvel,
bu sefer de karın ağrısı ve gaz çıktı,
akşamları balkonda yemek yiyoruz o da yanımızda tabii, üşüyor sanırım ya,
cuma dan beri her gece nöbet dün artık nasıl uyuduğumu bilemedim, gece kaç kere kalkmış babaannesi almış, gazını çıkartıp uyutmuş,
bi de artık büyüdü eskiden ağzına emziği veriyodum gece emmeye alışmasın diye ,
şimdi ağzına emziği verdim mi daha beter sinirleniyor, emziği alıp fırlatıp atıyor ağlamasını artırıyor,
karanlıkta ışığı açmadan emzik arıyoruz karı-koca,
bi taraftan avazı çıktığı kadar ağlıyor sıpa,
mahfoldumm kaç gecedir var ya,
gebertcem danayı yaa(
üst dişler çıkarken bu sıkıntılar olur diyenler var dişten mi acaba yaa..çok sıkıntısı var,
uykusu düzenli bi çocuktu benim oğlum, şimdi ne oldu anlayamıyorum,
stüm azaldı gün içinde sadece bir biberon süt bırakabiliyorum,
sabah ve akşam da emiyor toplamda 3 biberon eder,
acaba ondan mı uyuyamıyor, yeteri kadar süt ü alamıyor,
ne bileyim her ihtimal geliyor aklıma,
ne dersiniz kızlar fikriniz var mı?
sema aynı benim kızım da öyle ..uykusu düzenliydi şimdiii nerdeeeee ...deli olucam yaaa biraz önce yine kustu ...ne güzel yaptırmıştım kahvaltısını ....deli olucam çıldırıcam dün öğleden sonra başladı bu dördüncü oluyor....offff offff yin depresif olmaya başladım canım hiçbişi yapmak istemiyo....dün akşam stere girdim bu kız yüzündeneşimle de bozuştuk ....amaaaaan hangi birine koşucam şaşırdım yine :95:
aslı niye uyanıksın bu saatte ya :)
gunaydin :) ya demir quattrosunu arkadan iteklemio yanindan beraber yurumeye calisio surekli dusuolar neden inat edio bole anlamadim :)) biz de yeni eve gitcez birazdan perdeler icin, kocayi da sbh gonderdim sag salim gidip donsun ogluma harika kiyafetler getirsin isallah :)
saoll canımm neyi olduğunu bide ben anlasam( doktora götürdüğümüzde dişlerinden dolayı yapar dedi bide havalar cok sıcak olduğunda bişey yemek istemeye bilir dediydi gecen ay.dünde sağlık ocağına götürmüştüm bakalım bu gün gidince nediyecek doktor..vitamin surubuda kullanıyoruz amaa zaten o da kokuyo diye zar zor gün aşırı içiriyorum sanırım oyüzdende bi faydasını görmüyorum.........
belki dişlerindendir canımm bize öyle demişti doktor. bizim oğlan nerdeeee tahıllı mamadan yiyecek devam sütü 2 ye devamyanisürekli mız mız vede huysuz .bide kayınvalidemler üst kata catı yapıyolar tak tak tak sesler uffff yaaoğlumun uykusunu temelli berbat ettiler sinirlerim cok bozuk
allhtan bu sabah kusmadı kahvaltısını ama dün sürekli kusmaca ne yese cıkardı.psikopata bağlamak üzereyimm.kocişimde yok kafana takmaa fazla yedirmee üstüne gitmee dedi durduuu sanki kafaya takmadan oluyo onun için hava hoşş zaten zar zor yiyorr bide yediklerini cıkardımı bana gelenler geliyoo
yaa üzme canını kussa sa besenir diyolar eskiler..
doktora söyledin mi acaba reflüsü mü var,
benim kardeşimde varmış bebekken reflü,doktor kendisi bi laç yapmış 1 haftada iyileşti diyor annem ama doktor vefat etti tabii, şimdi o denli bi doktor var mıdır bilemiyorum
bi araştır istersen
canım benimm aklıma gelmedi deil ama doktorda bişey demiyor belki bu ay test falan yapalar yapmasalarda ben söylicem artık ya.oğlanım uyansada doktora gitsek bi
ya kızlar bizde de aynı sorun var,
dün gece karnı çok ağrıdı ,
kaç kere kalktı,
doymuyor diye gece tahıllı mama vermeye başladım yatmadan evvel,
bu sefer de karın ağrısı ve gaz çıktı,
akşamları balkonda yemek yiyoruz o da yanımızda tabii, üşüyor sanırım ya,
cuma dan beri her gece nöbet dün artık nasıl uyuduğumu bilemedim, gece kaç kere kalkmış babaannesi almış, gazını çıkartıp uyutmuş,
bi de artık büyüdü eskiden ağzına emziği veriyodum gece emmeye alışmasın diye ,
şimdi ağzına emziği verdim mi daha beter sinirleniyor, emziği alıp fırlatıp atıyor ağlamasını artırıyor,
karanlıkta ışığı açmadan emzik arıyoruz karı-koca,
bi taraftan avazı çıktığı kadar ağlıyor sıpa,
mahfoldumm kaç gecedir var ya,
gebertcem danayı yaa(
üst dişler çıkarken bu sıkıntılar olur diyenler var dişten mi acaba yaa..çok sıkıntısı var,
uykusu düzenli bi çocuktu benim oğlum, şimdi ne oldu anlayamıyorum,
stüm azaldı gün içinde sadece bir biberon süt bırakabiliyorum,
sabah ve akşam da emiyor toplamda 3 biberon eder,
acaba ondan mı uyuyamıyor, yeteri kadar süt ü alamıyor,
ne bileyim her ihtimal geliyor aklıma,
ne dersiniz kızlar fikriniz var mı?