Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mantıklı düşünmüşsün yavrumm
kuzey gülecimiz ne yapıyor?
vay uyanık gelin seni
benim de durum aynı ama,
tapuyu vermeseler de oğlum kreş yaşına gelince çıkıp başka yere gidicem ev alabilirsem ev alıp,
alamazsam bu evi kiraya verip başka yere kiraya gidicem,
oğlumu bu kıroların içinde yetiştirmek istemiyom,
Allah büyük söyletmesin de aman,
lan eda benım eve 5 dk mesafedekı butun evler varoş mu ne bılım kızım ben, sankı kagıthaneyı de cok bılıom :) levet de benım eve 5 dk bılıon mu :))
napsın teyzesi ya
dün sıkıntılıydı belli acısı vardı dişi geliyo ya
erkenden uyudu 8 gibi mızırdana mızırdana
sabah da 8 de uyandı ama gece 40 kere kalktı :))
çok uyanığım :)
mal mülk meraklısı değilim ama o aileye öyle gelin gerektiğinden yapıyorum
Allaha şükür çalışıyorum buralardan alamam belki ama basımı sokacak ev alırım Allah ın izniyle
tüm kardeşim gözü bizim evde kiraya da vermem otururlar orda
ev tamamen bizim olana kadar ordayız inşallah
oğlumu da orda büyütmeye meraklı değilim ama okulu orda okutmadıktan sonra sorun yok diyorum
bakalım hayırlısı
işte mevzu da okul zaten bacım,
devlette okutacaksan mecbur ikamet adresindeki okula vermen gerekiyor,
e ben özel okula verebilir miyim bilmiyorum özel okullar çok pahalı, ücretli insanız sonuçta, okul parasını karşılasan, servisi, yemeği,üstü başı da ona göre olacak, sonuçta çocuk ona göre davranmak isteyecek , gidip gezeceğei yerler ona göre olacak filan, hepsini hesaba katarsan altından kalakamayabilirim gibi,
tabii kısmet bilemiyorum k
gerçi eşim etilerdeki evi satarsak 1 mio.eder diyor,
onu da aramızda paylaşsak yine ihya oluruz filan diyor ama ben hayal kurmayı sevmiyorum,
kendi bütçemi görüp ona göre hayal kurarım,
benim olmayan bi şeyi hayal edip de ya olursa diye plan yapamam yapıma ters ..
ne bileyim ya daha çok var aslında ama , düşünmeden de demiyor insan...
hahahah kopekop estin kavurdun ortalığı :)))))
kopekop bende seni merak ettim özelden banada yolla kiz bakayim hele sana
oğlunla resmin var dimi ekledim seni ama inşallah yanlış birini eklmemişimdir bi kontrol etsene sana zahmet
gönderdim bacım şimdi,yemeğe gitmeden önce denemiştim
göndermemişti, unutmuşum gelince de,
sorry,
sağol canım baktım Allah sahibine bağışlasın kara kaş kara göz güzel kızmışsın ama Allah için gelin hanımda güzel gelinin 1 tane resmi vardı galiba
canim evet oglumla resmim vardi face,ime girmeyeli aylar oldu haliyle pin kodumu unuttum simdi giremiyorum kizim okuldan gelince halleder ozaman bakarim ben bilgisayardan fazla anlamiyorumda:26:
Allah iyiliğini versin, yaz bari bi yere şifreni de unutma bi daha
akşam bakarsın facee girince o zaman..
eda dişiniz çıktı mı ki kız?neler yapıcan diş buğdayında anlat hele
selam kızlar nasılsınız?melisanın poposu çok fena pişiyorkıpkırmızı kullanmadığım krem kalmadı geçmiyor.sizin sürdüğünüz bişey varsa bi zahmet söyleyin
17 eylül de çıktı incimiz :)
dısarda yapmam lazım onca çocuk onca kalabalık evde bakırköylük olurum :)))
çağırmasam da olmuyor hemen hemen herkes ortak arkadaşlar
dısarda yapıcam inşallah mekan arıyorum hala
diş pastası ve kurabiyelerin siparişini verdim consept oluşturucakmış peçetelikler felan bide bi süprizi varmış ne bilmiyorum tabi:)
güzel gelinimin (kardeşimin kızarkadaşı) hazırladığı diş şeklinde şekerleri teşekür olarak dağıtıcam
bide davetiye yaptırdım
şimdilik aklıma gelenler bunlar
kurabiye pasta yaptırmak istiyorsan benim arkadasıma yaptır derim harika yapıyo valla