2010 Kasım Anneleri

aman eda sanki görmedin evin yerini, bombok bi yer işte, neyse onu söylüyom ben :)

hahahahah varoş valla burası, şelale evlerının sag caprazında bı sıte yapıldı gecen sene ordayım ben de,, şükürler olsun kı gıdıyorum allahtan bı aksılık cıkmazsa işte.. lanet kagıthane, bı daha adım atmıcam buraya hıhhhhh

harbi varoş yalnız,
yalnız ben salağı o kadar büyük konuştum,
lanet olsun bu varoşa, bi daha varoşta oturmam diye,
şimdi dudulludayım,
he he beni varoşlar çekiyo abi ne diyim:KK52:

benim göğüslerim küçüktü 75 takıyodum hep dolgulu sütyen giyiodum ,
şimdi güzel oldu , sarkmadı küçük diye belki, ama eski küüklüğüne dönmese iyi olur,
dönecek galiba ama gitgide süt azaldıkça memişler de küçülmeye başladı,
buna üzüldüm:KK76:
benim 85 ti bir ara 100 olmuştu:KK53:şimdi 95 emzirmeye devam son halini merak ediyorum,sarkmadan çok biri küçük biri daha büyük bu nedense süt daha çok oluyor birinde.zaten mastit olayları yaşadım hiç sorma:KK19:

:KK4:

hım demek sen onun için gelmedin bize varoşun yerinde ne işim var diye
sosyete ukala karı seni :KK37:

hahahhahaah şapşal! senin evin varoş oldunu ne bilim, öğrediğim iyi oldu ama :))) amaannnnn, ben kurtuluyom darısı başına olsun eda o zmn ne diyim

btaşta evim var en güzel yerinde ama oturmuyorum en güzel ev koca evinde oturmak :KK53:

benim 85 ti bir ara 100 olmuştu:KK53:şimdi 95 emzirmeye devam son halini merak ediyorum,sarkmadan çok biri küçük biri daha büyük bu nedense süt daha çok oluyor birinde.zaten mastit olayları yaşadım hiç sorma:KK19:

Aaa geçmiş olsun ya,
çok samimi bi arkadaşım hatta iki arkadaşımın başına geldi,
ikisi de sonunda sütten kesmek zorunda kaldılar oğluşlarını,
iyi sen devam ediyorsun maşallah..
bu arada benim de göğüs uçlarım acayip acıyor, oğluma kıyamıyorum emsin istiyorum ama nasıl canım ynıyor, yuvarlak yerinden başı ayrılmış resmen, pembe pembe içi görünüyor ..
ay emerken var ya sanki iğne batıyor uçları o derece acı çekiyorum,
sıkıyorum dişlerimi oğlum emsin yeterki diye ama , o da anlıyor acı çektiğimi, biraz emip bırakıyor bazen..
lasonil sürüyorum devaml ama tamamen geçmiyor, tam acısı azalıyor, tekrar başlıyor,
sıkıntım var yani bu konuda çok:KK50:

bsg biliyodun lan ne bilmicen evin evime 5 dk onu da mı bilmiyodun :KK53:

hadi len, beşiktaşta evin var ve koca evi diye örnek varoşunda mı oturuyon,
kafayı mı yedin kızım sen,
benim de k.v.lerin etilerde evi,gözüm orda ama, işe mişe çok uzak bi de tek katlı bahçeli, uğraşamam ben bahçe filan,
müteahhite verilecek kısmetse yakında o zaman oradaki daireye atlamayı düşünüyorum ama elti geldi lan şansıma ,
vurcam karıyı bak, bi sebep daha çıktı:KK53:

Aaa geçmiş olsun ya,
çok samimi bi arkadaşım hatta iki arkadaşımın başına geldi,
ikisi de sonunda sütten kesmek zorunda kaldılar oğluşlarını,
iyi sen devam ediyorsun maşallah..
bu arada benim de göğüs uçlarım acayip acıyor, oğluma kıyamıyorum emsin istiyorum ama nasıl canım ynıyor, yuvarlak yerinden başı ayrılmış resmen, pembe pembe içi görünüyor ..
ay emerken var ya sanki iğne batıyor uçları o derece acı çekiyorum,
sıkıyorum dişlerimi oğlum emsin yeterki diye ama , o da anlıyor acı çektiğimi, biraz emip bırakıyor bazen..
lasonil sürüyorum devaml ama tamamen geçmiyor, tam acısı azalıyor, tekrar başlıyor,
sıkıntım var yani bu konuda çok:KK50:
ısırdımı hayırdır niye yara oldu,dişi varmı..

ısırdımı hayırdır niye yara oldu,dişi varmı..

altta iki diş var ısırmıyor aslında ama, damaklarıyla çok bastırıp kendine doğru uzatıypr,
çeke çeke emiyor, sanırım dişleri kaşındığı için:KK14:
ya emerken ucunu ısırıp koparan bebekler varmış Allah korusun:KK5:

hadi len, beşiktaşta evin var ve koca evi diye örnek varoşunda mı oturuyon,
kafayı mı yedin kızım sen,
benim de k.v.lerin etilerde evi,gözüm orda ama, işe mişe çok uzak bi de tek katlı bahçeli, uğraşamam ben bahçe filan,
müteahhite verilecek kısmetse yakında o zaman oradaki daireye atlamayı düşünüyorum ama elti geldi lan şansıma ,
vurcam karıyı bak, bi sebep daha çıktı:KK53:

ben doğru olanını yaptığımı düşünüyorum :)

Allah ömür versin kpedere ancak onlar bize tapuyu verdikten sonra giderim nereye gideceksem

ben doğru olanını yaptığımı düşünüyorum :)

Allah ömür versin kpedere ancak onlar bize tapuyu verdikten sonra giderim nereye gideceksem

vay uyanık gelin seni:KK34:
benim de durum aynı ama,
tapuyu vermeseler de oğlum kreş yaşına gelince çıkıp başka yere gidicem ev alabilirsem ev alıp,
alamazsam bu evi kiraya verip başka yere kiraya gidicem,
oğlumu bu kıroların içinde yetiştirmek istemiyom,
Allah büyük söyletmesin de aman,

X