öğrenebilir misin o zaman
dünya para harcadım şu hastaneye ya
kızım arayıp İK'ya sorsana nan,
ben nie öğreniyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğrenebilir misin o zaman
dünya para harcadım şu hastaneye ya
daha taşınmadık kiiiiii.... teşekkür ederizSelam kizlar masaolan kalabalığız bugun. Herkes iyidir insallah ben biraz gecmise bakayım ozgul infox ise baslamissiniz hayirli olsun bebeklerden ayrılmak zorda olsa kendinize görmüşsünüzdür. BUrCu yeni evinize nasılsınız herkes gule gule oturun kolay gelsin çocukla br sürü is
beğenmedin demi nan,
hain dom dom
Ooo guzel zayıflamasına kizlar masallah burcu hele sen nasil verdin o kadar kiloyu ben 60 kg ile hamile kaldım 73.5 la doğuma girdim 40 gunde de eski kilina dönmüştüm. Ama dokuz aydir gram eksilmiyo soyle 6_7 kg verdiren cok ii olucak
kızım arayıp İK'ya sorsana nan,
ben nie öğreniyom
daha taşınmadık kiiiiii.... teşekkür ederiz
alan almış satan satmış kızım seni, güzellik neyine lazım :))
buda mama yerken
ben sanırım uykusuzluk yuzunden verdım, aylarca uyumadım adam gıbı malum.. sureklı ayakta.. sımdı de sureklı kosturuyorum zatn demırın pesınden.. hem demır memede yasadı 3 ay, cok emdı, ıkısı bırlesınce verdım gıttı işte :)
ben dedim size kızım zaten yeni gelinden daha güzelim,
dünya güzeli değiliz heral
nerede oturuyodun,
nereye taşınıyonuz?ev mi aldınız?kaç oda kaç salon, müstakil mi, daire mi, v.s.
prop bende aynen senin gibi yorgunluktan kilo verdim.60 hamilelikten önce şimdi 58 oldum.
yalı aldık ya, arnavutköyde, şimdi bahçe düzenletiyoz :))))
kağıthane köyünde oturuyodum, bahçeşehire taşınıyoruz şimdi, 3+1, 14. kat, başka soru :)
delimavi 69la hamile kaldım, 63-64 şimdi, evlendiğim kilodayım tam, ama gelinliğin içinden bi bacağım geçmez galiba, nası genişledik gevşedik anacım böyle ben anlamadım :))
yalı aldık ya, arnavutköyde, şimdi bahçe düzenletiyoz :))))
kağıthane köyünde oturuyodum, bahçeşehire taşınıyoruz şimdi, 3+1, 14. kat, başka soru :)
delimavi 69la hamile kaldım, 63-64 şimdi, evlendiğim kilodayım tam, ama gelinliğin içinden bi bacağım geçmez galiba, nası genişledik gevşedik anacım böyle ben anlamadım :))
asıl göğüsler ne durumda,çocuk işini bitirip hemen estetikyalı aldık ya, arnavutköyde, şimdi bahçe düzenletiyoz :))))
aman eda sanki görmedin evin yerini, bombok bi yer işte, neyse onu söylüyom ben :)kağıthane köyü mü
bizimki gece kondu o zaman
hayırlı olsun kızım,
ben de bekarken kağıthane varoşundaydım
nurtepe de sen neresindesin, şelale evleri filan gibi duruyosun ama, hani bi havan var bacım,
çok varoşta oturuyomuş gibi durmuyon
asıl göğüsler ne durumda,çocuk işini bitirip hemen estetik