2010 Kasım Anneleri

pasta fln yaptırcam dıodun, 4 gunde yetısmez kı, en az bı hafta once soylemen lazım

hadi yaa..neyse o zaman bi konuşurum akşam babişle,
ve k.v. ile tabii ki sonuçta bahçe onların :)
onlar da ok verirse hemen siparişi vereyim bakalım tabii edadan önce numarayı almam lazım

Kizlar benimde canimi cektirdiniz asermis gibi hissettim kendimi kahve cikolata keyfi yaptım bende

derya fazla bişi yapmadım çünkü az oturdu ....allahtan evim temiz derli toplu ...
prop iyi yapmışsın yaa.valla ben de bir sıpa olsa ben dakka dışarda olurum ...iki sıpayla başetmesi zor oluyor...

derya fazla bişi yapmadım çünkü az oturdu ....allahtan evim temiz derli toplu ...
prop iyi yapmışsın yaa.valla ben de bir sıpa olsa ben dakka dışarda olurum ...iki sıpayla başetmesi zor oluyor...

Valla dogru diyosun biz birtaneyle kicimizi zor topluyoruz Allah yardimcin olsun arkadaşım zor valla yslari da yakın

Kız Allah iyiliğini versin güldürdün beni sen iki sıpayla başedemiyosun ben 3 sıpayla napıyım

burcu herkezi özendirdin Allah canını almasın emi kıs herkez kahve içti sayende misler gibi gül naber canım kevser ne alemde

burcu herkezi özendirdin Allah canını almasın emi kıs herkez kahve içti sayende misler gibi gül naber canım kevser ne alemde

Valla oyle oldu:) iyiyim kevser iyiyim da uzandim biraz sen nasilsin deryacim saka nasil? Kizlar ya bu bebekleri gunde kaçırdı hangi saatlerde ayırıyorsunuz ne kadar uyuyorlar kevser iki kez uyuyor toplamda ikibuçuk saat anda eder bir arkadasim beş saat iyiligini soyledi şaşırdım sizlerde nasil

hale amaaaan üç çocuk zor beeee...kendimi hiç düşünemiyorum ...iki yeter de artar bile benim bünyeye ...yaşları da yakın birlikte büyürler ...onlar büyüyünce sonra ben de rahat rahat gezerim kocamla ...kocam da aramadı bugün beni noldu yav :KK53:ben arayayım bari :63:

Kız Allah iyiliğini versin güldürdün beni sen iki sıpayla başedemiyosun ben 3 sıpayla napıyım

Senin işin daha da zormus guzelim anneleri bizdeydi bu hafta biz bes kardesiz de ben nasil buyutmusum sizi diyo o zaman zor gelmemisde şimdi beni görünce zor diyor catlak kadın:)

beterin beteri var desene bacım sen yolladın okula otur bebişnle başbaşa seni gidi seni

kız ne oturması anam ağladı kaçgündür temizlik ütü çocukların okul telaşı hele dün çocukları okula bıraktım geldim saat birden beşe kadar ütü yaptım hiç işim bitmiyo ya çok yoruluyorum bana bi yardımcı şart

off maça gidemedim herkese gidin dedim kendim gidemedim:KK43: arkadaşlar orda çıkışda gelcekler.gidemedim çünkü sabah uyandık deniz in ateşi var,dişlerden desek diğer 4 dişde olmamışdı,snra ateş düşürücü verdim düşdü 3 kez calpol verdm şuan uyuyor çook yorgunum,doğru dürüst bişey yememişdim karnımıda doyurdum bir de uyusam ama nerdeee

kızlar dişlerin sırası değişir mi?deniz in altta iki dişi vardı snra gecen hasta olduğu zaman üstende patlamış o yüzden çok zorlandık,ama alttaki iki dişin üstü değil onların yan tarafları patlamışdı,böyle olabilir mi ki? $bebek2-2605.jpg
bu tabloya göre 1.resimdeki dişlerden snra 3. resimdeki dişleri patladı
sizin bebişlerin nasıl oldu?

off maça gidemedim herkese gidin dedim kendim gidemedim:KK43: arkadaşlar orda çıkışda gelcekler.gidemedim çünkü sabah uyandık deniz in ateşi var,dişlerden desek diğer 4 dişde olmamışdı,snra ateş düşürücü verdim düşdü 3 kez calpol verdm şuan uyuyor çook yorgunum,doğru dürüst bişey yememişdim karnımıda doyurdum bir de uyusam ama nerdeee

kızlar dişlerin sırası değişir mi?deniz in altta iki dişi vardı snra gecen hasta olduğu zaman üstende patlamış o yüzden çok zorlandık,ama alttaki iki dişin üstü değil onların yan tarafları patlamışdı,böyle olabilir mi ki?Eki Görüntüle 259683

bizimde alttakiler çıktı ,üstten sanırım sizinkisi gibi üst ön değilde onun yanındaki çıktı:))

Allah iyiliğini versin, yaz bari bi yere şifreni de unutma bi daha:KK1:
akşam bakarsın facee girince o zaman..

eda dişiniz çıktı mı ki kız?neler yapıcan diş buğdayında anlat hele
bu sefer yazdim :KK31:senide gördüm hos hatunmussun vesselam:KK16:

kızlar dişlerin sırası değişir mi?deniz in altta iki dişi vardı snra gecen hasta olduğu zaman üstende patlamış o yüzden çok zorlandık,ama alttaki iki dişin üstü değil onların yan tarafları patlamışdı,böyle olabilir mi ki?Eki Görüntüle 259683
bizim dislerimiz tam tablodaki gibi cikti :KK9:

selam annişler.....ne çok yazmışsınız okuyamadım üzgünüm..herkesler iyidir umarım...

kopekop seni görmek için face üye olacağım kız...:76:

dilek kaçar.......osmanın tekrarını izleyeceğiim internetten...:)

kızlar bugün oğlumu doktora götürdüm aylık kontrol için keşke gitmeseydim dedim bi an yaa benim oğlan bırak kilo almayı kilo vermişş ufff benn napıcam bu çocuklaa yaa çok iştahsız bide kusuyoo ne versemm cıkarıyo ya midesinde durmuyo ki yedikleri:KK14::KK14::KK14:

X