2010 Kasım Anneleri

selam kızlar nasılsınız?melisanın poposu çok fena pişiyor:KK43:kıpkırmızı kullanmadığım krem kalmadı geçmiyor.sizin sürdüğünüz bişey varsa bi zahmet söyleyin:KK59:

oy kıyamam ya dr bi ilaç yazmıştı zor bulmuştum da aklımda değil ilacın adı :s
bepanthene ile karıstırıp sürüyodum hemen geçmişti
ıslak mendil kullanma iyileşene kadar ılık suyla yıka bepanthene ile kremle

ben de k.v.lerin bahçesinde mi yapsam acaba, çoluk çocuk rahat eder,
hem de pisliği orada kalır evi temizlemeylen uğraşmam, havlar iyice soğumadan, bu hafta cumartesi filan ya da pzar ?
pasta ve kurabiye ben de yaptırmak istiyorum ama çok para da vermek istemiyorum ne kadar yapıyor,
istersen bana kurumdan mail at buradan veremezsen ayrıntıyı...

mail atıyorum
sema hanım diye başlayacağım iş icabı :KK37:

benim kremim dexpantonne..
bu iyi geliyor oğluma hemen geçiriyor,
doktor vermişti
ilk başta doktor trosyd diye krem yazdı,sürdüm geçmedi.sonra bu defa travazol diye krem yazdı oda fayda etmedi.acaba antibiyotikli kremler varya fucidin onlar geçirirmi.bilmediğim için korkuyorumda.
oy kıyamam ya dr bi ilaç yazmıştı zor bulmuştum da aklımda değil ilacın adı :s
bepanthene ile karıstırıp sürüyodum hemen geçmişti
ıslak mendil kullanma iyileşene kadar ılık suyla yıka bepanthene ile kremle

bepanten var o geçirirmiki?

selam kızlar nasılsınız?melisanın poposu çok fena pişiyor:KK43:kıpkırmızı kullanmadığım krem kalmadı geçmiyor.sizin sürdüğünüz bişey varsa bi zahmet söyleyin:KK59:

slm yabanım geçmiş olsun çok yakar kuzumu pişik bi arada zeynep suda olmuştu. Dermo trosyd ve bepanteni karıştırıp vermiştim ben ve hemen geçti dene istersen canım

slm yabanım geçmiş olsun çok yakar kuzumu pişik bi arada zeynep suda olmuştu. Dermo trosyd ve bepanteni karıştırıp vermiştim ben ve hemen geçti dene istersen canım

sorma canım ya çişini yaparken ağlıyor.trosyd ve bepanteni karıştırıp süreyim o zaman açtım hava alsın diye eli srekli orada:KK43:

ilk başta doktor trosyd diye krem yazdı,sürdüm geçmedi.sonra bu defa travazol diye krem yazdı oda fayda etmedi.acaba antibiyotikli kremler varya fucidin onlar geçirirmi.bilmediğim için korkuyorumda.

bepanten var o geçirirmiki?

geçirir tabi
ama ıslak mendil kullanmaa

acıyo demekki ya kıyamam :KK43:

yarın görüşürüz çıkıyorum ben

kendinize cici bakın

çat kapı misafir geldi ondan hemen çıktım ...amaaaaan sizi de boş bırakmaya gelmiyo amma çene yapmışsınız ...
prop leventte mi oturuyosun sen ?
eşimin iş yeri leventte ..
kahve keyfi de yapıyon deli karı dışarı mı çıktın ??oturup evinde içseydin yaaa:))))
eda diş buğdayını yapıcak yer buldun mu ...biz de gelelim mi :))
yabangülüm geçmiş olsun ,kızımla benm de bir ay önce öyle bir pişik maceramız oldu çok fena oluyor ..neyse ki geçti ben troysd kullandım ...

çat kapı misafir geldi ondan hemen çıktım ...amaaaaan sizi de boş bırakmaya gelmiyo amma çene yapmışsınız ...
prop leventte mi oturuyosun sen ?
eşimin iş yeri leventte ..
kahve keyfi de yapıyon deli karı dışarı mı çıktın ??oturup evinde içseydin yaaa:))))
eda diş buğdayını yapıcak yer buldun mu ...biz de gelelim mi :))
yabangülüm geçmiş olsun ,kızımla benm de bir ay önce öyle bir pişik maceramız oldu çok fena oluyor ..neyse ki geçti ben troysd kullandım ...

davetsiz misafir hiç çekilmez ne yaptın hamarat hatun söle bakem

ya cocugun da hava alması lazım, ayrıca evde sıgara ıcılmıo, balkona cıksam demırı mama sandalyesıne alsam demır durmaz fln, dısarda arabasında durcagı garantı nasolsa, rahatca sıgaramı da ıctım :)

yok levent dııl kızım, kagıthane koyu dıoz ya :))

ya cocugun da hava alması lazım, ayrıca evde sıgara ıcılmıo, balkona cıksam demırı mama sandalyesıne alsam demır durmaz fln, dısarda arabasında durcagı garantı nasolsa, rahatca sıgaramı da ıctım :)

yok levent dııl kızım, kagıthane koyu dıoz ya :))

afiyet olsun,
ben de özendim senden içtim kahvemi sigaramı:KK69:
kızlar yaa..diş buğdayını bahçede yapmaya karar verdim ama bu hafta sonu mu yapsam haftaya mı,
havalar soğursa haftaya diye korkuyom ama maaşı da haftaya alıcaz ne yapsam yaw

bence açık hava olacaksa biran önce yap yağmurlar geliyormuş 8 10 derece düşcekmiş sıcaklık ben evde yapıcam daha doğrusu teyzesi organize etti biz davetli gibi gidicez ohhhh :))

X