2010 Kasım Anneleri

guzellik goreceli bi kavramdir :KK66: hahahahaha... yasasin kotuluk. ama ogluna masallah cidden nasi buyumus, cok tatli annesi

selam kızlar,sohbet koyu desenize kopekop bende görümcelerime bana yenge demelerini söylemiştim.çünkü baktım biraz ukalalık yapmaya başladılar.yenge denmesi bir set oluyor bencede..
bu arada adet olmuyorum ama son 3 gündür karnım vücudum şişiyor kg bile değişti.bu ne böyle yaaa:KK59:
yiğit hala emekleme çabasında başaramadı cesaret edemiyor.bırakıyor kendini ama popo üstü tam gaz geziyoz:emir_bebek:

kopekop olmuyo böle ama merak ettik çok seni burdaki albumunede koysaydun bi kaç foto :KK69:

ne güzel kiloları vermişsiniz valla kızlar ya ben okadar başarılı olamadım ne yazıkki veremedim gitti boyda yok zaten hiç hoşnut değilim bu durumdan ama napalım uğraşıyorum işte inşallah verebilirim

23 kilo verdim, bacaklarım yarısına geldi hamilelikteki halinin, bolca çatlak ve sarkık ve varis bıraktı hatıra olarak :S daha az kilo verseydim daha az sarkık olurdu heralde :KK43:

23 mü iyi valla :KK15:
sarkar tabi o kadar verirsen bol spor lazım
sevmiyorum artık spor yapmayı noldu bana ya

annem de oyle dıyo eda, keske bu kdr vermeseydın kalanları sporla verseydın boyle daha zor olcak dıyo, ama ben bılerek vermedım bu kdr, ozel bı cabam olmadı yanı :/

annem de oyle dıyo eda, keske bu kdr vermeseydın kalanları sporla verseydın boyle daha zor olcak dıyo, ama ben bılerek vermedım bu kdr, ozel bı cabam olmadı yanı :/

sık emzirip benim kadar yemiyosan vermen normal
ben yemesem çok kilo verirdim kesin
sabah nutella öğlen dondurma ile gecirirsem hergunu nah veririm kilo :KK5:

Selam kizlar masaolan kalabalığız bugun. Herkes iyidir insallah ben biraz gecmise bakayım ozgul infox ise baslamissiniz hayirli olsun bebeklerden ayrılmak zorda olsa kendinize görmüşsünüzdür. BUrCu yeni evinize nasılsınız herkes gule gule oturun kolay gelsin çocukla br sürü is

yok kullanmadım ya,
ben op.yönetmenliği bekliyorum ya,
daha fazla uzamasın diye izin mizin kullanmadım ama hala bekliyorum
pehh:KK47:

bende terfimi kaybettim :KK5:
izin kullanmasam müdürümden kesin alırdım
işe geldim müdürüm gitmiş ben işe başlamadan 10 gün evvel

ücretsiz izindeyken özel hastanelerden yararlanamadım ya
faturaları şimdi versem parasını alırmıyım acep :KK53:
bilirsin belki

bende terfimi kaybettim :KK5:
izin kullanmasam müdürümden kesin alırdım