2010 Kasım Anneleri

bende merak ettim :))

bitirmişin len kilolarını
daha zayıflıcan mı istiyon mu zayıflamak:26:

daha bitmedi 5 kilo ve sıkılaşma var:))
ama şükür yaa bebem daha 1 yaşına girmeden kilolardan kurtuldum insalr yıllarca uğraşıyor

ben ankarada ne cok yedım ya, bı kılo aldım döndüm resmen.. marmarıste ne guzel saglıklı beslenmıstım, bısıklet ve yuzmeyle de cok fit hissediodum kendımı.. spor lazım sporrrrrrr, of yapsak keşke

evet burcu spor şart
perdeci içinde üzüldüm yaa ama bulursun sen elinden kurtulmaz bu tür işler :))

kopekop sana yenge denmesi hoşuna gidio mu cidden :S kayınbıraderım bazen geyıgıne yapıo da uyuz oluom :)

perdeci bulamıyommmmm delıreceeemmmmmm bizimki iflas etmiş, salaklar ıflas etcek zamanı buldular of offf

canım aslında yenge lafı kulağıma çok komik geliyor hoşlanmıyorum ama,
arada mesafe olmasını da istediğimden bu yolu deniyorum,
bizimkiler ayıptır söylemesi pek bi anadolu insanı hemen vıcık vıcık samimi oluyorlar
ben de kendi aile yapımdan dolayı alışık değilim,
sınırlarımı biraz aşmaya başlarsa kalbini kırmak zorunda kalırım diye baştan mesafe koyuyorum ilişkilerime,
görümcem de mesela sana abla diyeyim mi dedi, ben de benim oldukça fazla abla diyenim var, yenge demeni tercih ederim dedim..şimdi severiz birbirimizi ama sınırlarımı aşmaz hiç bir zaman çekinir benden..olay bu yani..

eda, konu bulmak dııl, evdekı perdeler uyarlanacak yenı eve, yenı perde hıc yaptırmama gerek olmayabılır, kımse de kabul etmıo bunu :S ya bı sıparıs verceksınız once magazaya gelıp, yoksa olmaz dedıler.. of offfff... imç de bı tanıdık vardı onların da kartını kaybetmısız

kopekop ben de eklıyım senı, cok merak ettım dıllere destan guzellıgını

ben ankarada ne cok yedım ya, bı kılo aldım döndüm resmen.. marmarıste ne guzel saglıklı beslenmıstım, bısıklet ve yuzmeyle de cok fit hissediodum kendımı.. spor lazım sporrrrrrr, of yapsak keşke

bende yüzmeye yazıldım dün arkadaşla konuştuk bu kilolar başka türlü gitmez bide spora yazılcam

özelden mesaj atmak için 10dk ara vermek gerekiomuş atamadfım burcu sana,
kızım merak edilcek kadar da şahane değildim nan,
bizim yeni gelinden güzeldim o kadar
gır gır yapıyorum burda , şimdi beni beğenmezseniz, bu kadar övündüğün bu mu nan derseniz,
üzülürüm

çok şükür yani
ben şu 3 kilo fazlamı veremiyorum
ve kahvaltıda nutella yedim bi sürü

hımm anladım şimdii :26:
imç ye gidin o zaman o tanıdığı bulun yardımcı olsun size
yada benim kuzen oralarda çalışıyo imç de hangi mağaza kuzeni gönderirim belki

hhahaahah valla ben bilmem, çok reklamını yaptın, ürün defolu çıkarsa çenemden çekersin :)

halenur cok zayıfladım, hıc sıkılasamadım, tek derdım sıkılasmak, o da sporsuz ımkansız

ne üzülcen sen kendini beğenmişin bu yeter artar bile

canım banada gönder bende ekliyim seni merak ettim bende

hhahaahah valla ben bilmem, çok reklamını yaptın, ürün defolu çıkarsa çenemden çekersin :)

halenur cok zayıfladım, hıc sıkılasamadım, tek derdım sıkılasmak, o da sporsuz ımkansız

kopekop valla çekersin bu karıdan

evet ben 3 sene evvel aerobiğe gidip acayip sıkılaşmıştım hem sosyal aktivite ama heralde şimdi öyle sıkılaşmayı rüyamda görürüm

gördüm sema fotoları ...güzel olmuşsun evet :))
allah nazardan saklasın ahmet de büyümüş annesi:))
şeyi merak ettim .boydan bir kaçkadınla fotouz var pembe gömlekli olan neyin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…