2010 Kasım Anneleri

şu mereti taktırdığımız için mi sancı
yoksa doğum ile hiç alakası yok sancı çekmeye devam mı anlamadım gitti ya
ped dayanmıyo nan!!

şu mereti taktırdığımız için mi sancı
yoksa doğum ile hiç alakası yok sancı çekmeye devam mı anlamadım gitti ya
ped dayanmıyo nan!!
ben sana dedim kızım hem agrı yapar hem kanaman cok olur hem de uzun sürer dedim ama dinlemedin ohhh çek şimdi :KK19: ben pek rahatım valla :KK1:

benden de sana muah :))
sezen zayıflıyo mu bakim gelmiyo buraya sinir oluyom sana çekme arkadaşları zayıflama topine ya
he zayıflıyo valla takır takır iniyo valla beni geçecek az kaldı :KK52: kızım şişko kalmayalım çıtır analar olalım dedik, incelince döner yine ben zaten malum kafa esince geliyom. sen daha geçmedin mi ümraniyeye hacı

selam kızlar günaydın kabus gibi bir geceden sonra anca uyanabildik 03:30 dan itibaren uyumamak için inat etti zırılzırıl ağladı yavrum memeyi kabul etmiyor su verdim diş jjeli sürdüm yok banamısın demedi 5 gibi fitil attım yarım saate ağlamalar kesildi yatakta yuvarlanarak uyumaya çalıştı kaç kez düşme tehlikesi geçirdi yatağın ucuna kadar gelip aşağı bakmaya çalışıyor cadı kızım bide kollarını sarkıtarak yüzüstü yatıyor:KK1:kaçta uyuduk hiç bilmiyorum eşim işe gideken beşiğine koymuş esoşu sabah uyandım yok yere düştü sandım bir sıçradım yataktan sonra kocayı arayıp azarladım ödüm patladı bea

ben sana dedim kızım hem agrı yapar hem kanaman cok olur hem de uzun sürer dedim ama dinlemedin ohhh çek şimdi :KK19: ben pek rahatım valla :KK1:

he zayıflıyo valla takır takır iniyo valla beni geçecek az kaldı :KK52: kızım şişko kalmayalım çıtır analar olalım dedik, incelince döner yine ben zaten malum kafa esince geliyom. sen daha geçmedin mi ümraniyeye hacı

korunarak sefişemem dermişim puhahaha

incelince dönecek hava yapacak bize ha aferin ona :2:

selam kızlar günaydın kabus gibi bir geceden sonra anca uyanabildik 03:30 dan itibaren uyumamak için inat etti zırılzırıl ağladı yavrum memeyi kabul etmiyor su verdim diş jjeli sürdüm yok banamısın demedi 5 gibi fitil attım yarım saate ağlamalar kesildi yatakta yuvarlanarak uyumaya çalıştı kaç kez düşme tehlikesi geçirdi yatağın ucuna kadar gelip aşağı bakmaya çalışıyor cadı kızım bide kollarını sarkıtarak yüzüstü yatıyor:KK1:kaçta uyuduk hiç bilmiyorum eşim işe gideken beşiğine koymuş esoşu sabah uyandım yok yere düştü sandım bir sıçradım yataktan sonra kocayı arayıp azarladım ödüm patladı bea
geçmiş olsun bizde de diş sıkıntısı var gece uyku bılmıyoz
taktırdığımız için
drum söylemişti ilk günler sancılı olur diye
aynen çıkıyor sancılı oluyor :KK43:

:KK5:

benim ağrılı olmuyor da çok uzun sürüyor,
bir de çok kanama oluyo ya kansızlık yapar mı acaba?
bi de sanırım RIA yüzünden acayip zayıfladım ben,
58,9 ile hamile halmıştım 77,9 ile doğuma girmiştim
şimdi 56 'yım..tabii bu durum hoşuma gidiyor ama daha fazla zayıflar da halsiz kalırsam diye şeediyom:26:

benim ağrılı olmuyor da çok uzun sürüyor,
bir de çok kanama oluyo ya kansızlık yapar mı acaba?
bi de sanırım RIA yüzünden acayip zayıfladım ben,
58,9 ile hamile halmıştım 77,9 ile doğuma girmiştim
şimdi 56 'yım..tabii bu durum hoşuma gidiyor ama daha fazla zayıflar da halsiz kalırsam diye şeediyom:26:

şeetme güzel böle :KK52:
bende öle zayıflasam camış gibi yiyom nan :18:
66 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim
68 kiloyum
65 olmam lazım :44:

tey tey :KK64: cadı kopekop gelmiş...hoşgeldin kız ..ben de sabah yazdım çıktım ..evi topladım süpürüp sildim ayol..ayça yerlerde ne görse direk ağzına :KK43: çooook hijyen olmak lazım di mi ama ...
adamımsın kopekop ben de senin kimiyim çook cadıyım çok ..cadı cadıyı çekermiş...
derya belki diş çıkaracaktır esila hanım ..şükür bizim diş sancısı azaldı mı ne gece rahattı ..işallah bundan sonra kolay geçer ...sabah yanağını tv sehpasına çarptı morardı yavvvv çok üzüldüm...nan daha bi hafta olmadı emekleyeli hemen tutunup kalkayım diyor ...:KK1:
kopekop anlat hele nişan naıl geçti çok mu güzel oldun kısss ne giydin ?

bende 60la hamile kaldım 75le doğum yaptım
şuan 59,5 kiloyum ama ondan kayanklandığını sanmıyorum
bende 55 olsam yeter bana ama sorun yok kendiliğinden gidiyor yavaş yavaş

vay vay fazla kilolardan konuşmayın yaaa alınıyorum fazlasıyla :KK14::KK14:benim de acilen kilo vermem lazım ...dün elma siresine başladım verdiyomuş bakcaz görcez...
kaç kilo olduğumu da bilmiyom şimdi eve aclen bir tartı almak gerek :26:ama göbüşüm var yaaa :KK33:
nasıl zayıfladınız bir öenriniz var mı kızlar :KK58:

kopekop sana yenge denmesi hoşuna gidio mu cidden :S kayınbıraderım bazen geyıgıne yapıo da uyuz oluom :)

perdeci bulamıyommmmm delıreceeemmmmmm bizimki iflas etmiş, salaklar ıflas etcek zamanı buldular of offf

Son düzenleme:
tey tey :KK64: cadı kopekop gelmiş...hoşgeldin kız ..ben de sabah yazdım çıktım ..evi topladım süpürüp sildim ayol..ayça yerlerde ne görse direk ağzına :KK43: çooook hijyen olmak lazım di mi ama ...
adamımsın kopekop ben de senin kimiyim çook cadıyım çok ..cadı cadıyı çekermiş...
derya belki diş çıkaracaktır esila hanım ..şükür bizim diş sancısı azaldı mı ne gece rahattı ..işallah bundan sonra kolay geçer ...sabah yanağını tv sehpasına çarptı morardı yavvvv çok üzüldüm...nan daha bi hafta olmadı emekleyeli hemen tutunup kalkayım diyor ...:KK1:
kopekop anlat hele nişan naıl geçti çok mu güzel oldun kısss ne giydin ?

çok güzeldim kızııııım anlatama sana :KK52:
facebooka ekledim resmi, tabii basılmış salon fotosunu bi de ıphonela çekip ekledim,
gerçek güzelliğim görünmüyor olabilir ama istersen vereyim sana özelden facebook adımı ekle beni bakarsın:KK52:
gelin, kaynanam ve görümsem, ( hepsi tesettürlü olduğu hade) dökülüp oynadılar şakır şakır, ben hiiiç kalkmadım, kayınpederim de gelip benim yanıma oturdu hep, sağolsun onore etti beni ,annemle kızkardeşlerimden ikisi de bizimleydi, onlar da dedi, ablaaa senden şişko ve sen çok daha güzelsin:KK52:

bende 60la hamile kaldım 75le doğum yaptım
şuan 59,5 kiloyum ama ondan kayanklandığını sanmıyorum
bende 55 olsam yeter bana ama sorun yok kendiliğinden gidiyor yavaş yavaş

bitirmişin len kilolarını
daha zayıflıcan mı istiyon mu zayıflamak:26:

ben ankarada ne cok yedım ya, bı kılo aldım döndüm resmen.. marmarıste ne guzel saglıklı beslenmıstım, bısıklet ve yuzmeyle de cok fit hissediodum kendımı.. spor lazım sporrrrrrr, of yapsak keşke

kopekop sana yenge denmesi hoşuna gidio mu cidden :S kayınbıraderım bazen geyıgıne yapıo da uyuz oluom :)

perdeci bulamıyommmmm delıreceeemmmmmm bizimki iflas etmiş, salaklar ıflas etcek zamanı buldular of offf

benimde hoşuma gitmiyo :KK1:

hadi ya unkapanında perdeciler var baktın mı bilmiyorum illaki bulursun zevkine göre

X