2010 Kasım Anneleri

annen gelirse demirle ilgilenir evi toplama tasima isinide nakliyat isi hallediyormus, temizlikcinde gelcekmis iste ne guzel. o nakliyat firmalari burayda bi gelse keske

kızlar sıvı olan devam sütünden bahsediyorum ben,yoksa biz de aptamil3 toz olanlardan içiyorda.resimdeki gbi süt veren var mı dedim,10.aydan itibaren diyr

Eklentiler

• $237d8_Hipp-3-Organik-Devam-Sutu-250ml.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 37
zeynep halenur iyi dilekleriniz için teşekkürler...

düşünmemlazım aymes bakalım hangi bebişin dişi önce çıkacak....

yarın toplantı var başka okulda..ciddi ciddi başladım ben ya.....1 yıl aradan sonra..:)

peri, burda o sutlerden cok kullaniliyor.
+6 dan itibaren baslayanlar da var.. biz de 22sinde tam 10 aylik oluyoruz. ben bu gun +10 olanindan aldim az once icine tahilli toz mamadan ekledim (her aksam sutunu tahilli veriyorum zaten) ve icti bir biberon.
benim eltilerim ve bir cok tanidigim kullaniyorlar.. bi sakincasi olmaz ki sonucta ayiyla uyumlu bir besin.. hem de denedim tadi mamadan daha guzel

imran ishal oldu gibi birsey.. bi de oksurmeye basladi.. bronsitten mi normal oksuruk mu bilmiyorum. insallah ateslenmez...

bugün açılışı ben yapıyorum veeee herkese günaydın
nabersiniz yaaa...biz de durumlar aynı ayça hanım emekliyor karıştırıyor bol bol iş çıkarıyor bana ...şu an olduğu gibi ...ıslak mendil poşetini boşaltmayı ve etrafa saçmayı çok seviyor...
peri ayına uygunmuş verebilirsin bence ...bunlar galiba biberon mamalarının haırlanmış hali olsa gerek ..güzel fikir aslında....
prop ayyy taşınmak iğrenç bişi çocukla ..taşınmayı bırak bi de yerleştirmek daha kötü...ama neyse ki nakliyeler var şimdi..ee temzilikçi de tutmuşsunuz ..işlerin hafiflemiş..ama yerleşirken biri lazım sana zor oluyor hem çocuk hem iş....
infox pardon örtmenim işlerinizde kolaylıklar diliyorum....senin oğlana kim bakıyo peki ??
kopekop nerde yaaa ..eltisinin nişanı vardı en son naptı acaba ...kesin bir cingar çıkarmıştır nişanda cadı kopekop
eda kıs sen nerdesin ..derya hadi gelin

sağol canımm

almim ben maçıı :)))
nereye gezmeye mi?
h.sonu resimleri de güzeldi
senin adın elekçi bundan sonra
eve nan ne gesmesi

benimde ilk günüm çok fenayım

cuma süt izniydi izinliydi de bugünde gelmedi durumu nasıl acaba?

izinmi kullanıyodu erken çıkıyo sanıyodum

kız boncuk, yakaladım seni bana cadı dersin haaa..
bu arada ay görmeniz lazımdı gecenin yıldızı bendim resmen,
eşimin teyzesi gelincikçi, eltim de dahil herkes ona diktirmişti kıyafetini, ben ona diktirmedim ama resmen en güzel kıyafet benimdi, hatta kaynım bile beni görünce bir adım geri çekilip, vayy bu ne güzellik ya dedi- sonra da utandı - aramızda bu denlibi samimiyet yok çünkü- boş bulundu garibim
gelin odasıa girdik salona girdikten sonra bi bakalım diye, eltimin bi arkadaşı vardı odada, bizi tanııştırıyor, eşimi gösterdi, ..in abisi , beni gösterdi tam adımı söyleyecekti, ben atladım 2 ben de yengesi ' neyse bu kız afalladı önce, sonra , dedim ki, daha yenisin alışınca rahat söylersin, söyle bakiym 'yenge' dedim dalga geçerek
o da 'yengem'dedi..he he bu arada mesajı da vermiş oldum bakalım anlayana tabii
bu arada dün de evdeydim malum süt iznim, oğlum iyice kuduruk bi tip oldu, artık desteksiz 5-6 sn.belki de daha fazla tay-tay duruyor kızlar, sonra korkup paat diye dötünün üstüne düşüyor
işte bizden böyle..
hasta bebişlere geçmiş olsun,
prop yeni evin hayırlı olsun, hangi semte taşındım yavrum

günaydın arkadaşlar kopekop atlatmışsınız nişan olayını hadi gözün aydın nişanın gözdesi olmanda güzel olmuş kapak olsun onlara sorunsuz geçti galiba iy olmuş.

infoxcum evet sıra bizde bakalım bizim dişler ne zaman gelicek bekliyoruz dört gözle

benmde reglim hep ağrılıydı halada devam hiçbi değişiklik yok özellikle ilk gün çok zorluyo sonra hafifliyo ağrı böyle devam edicek herhalde hiç geçicek gibi değil

Anlatırken beni dinlemesi zevklidir de, yaşamak pek değil sanki,
ne de olsa boncuk doğru tespit etmiş, cadılık var serde

kızlar ya bu arada,
doğumdan sonra ayıptır söylemesi, riski göze almamak için RIA taktırdım,
ama o günden beri regl kanamam 15 gün srüyor,
bazı görüşe göre RIA kanamayı artırırmış, bazısına göre de doğum sonrası 2 yılın sonuna kadar regl kanamaları anca düzene girermiş,
bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan varmı?
doktora kontrole de gitmedim, doğum yaptuığım doktora taktırdım, doktoruma güveniyorum ve o da elinizde kontrol v.b. müdahalede bulunmayın 1 sene sonra RIA kontorlü için gelin yeter demişti..
yine de gitsem mi demeye başladım, kansızlık yapacak diye korkuyorum:26:

günaydın annişler
canımmmmmmmm muahhh!!!

bende taktırdım nalet olası 10 gun sürüyo ve ağrılı geçiyo

bende taktırdım canım
öncesine göre daha ağrılı oluyor
gün olarak 1 gün fazla oluyorum
ama ilk 2 gün ağrı kesici almadan duramıyorum mesela dün 3 tane içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…