2010 Kasım Anneleri

Ooo guzel zayıflamasına kizlar masallah burcu hele sen nasil verdin o kadar kiloyu ben 60 kg ile hamile kaldım 73.5 la doğuma girdim 40 gunde de eski kilina dönmüştüm. Ama dokuz aydir gram eksilmiyo soyle 6_7 kg verdiren cok ii olucak

daha taşınmadık kiiiiii.... teşekkür ederiz
beğenmedin demi nan,
hain dom dom

alan almış satan satmış kızım seni, güzellik neyine lazım :))

ben sanırım uykusuzluk yuzunden verdım, aylarca uyumadım adam gıbı malum.. sureklı ayakta.. sımdı de sureklı kosturuyorum zatn demırın pesınden.. hem demır memede yasadı 3 ay, cok emdı, ıkısı bırlesınce verdım gıttı işte :)

daha taşınmadık kiiiiii.... teşekkür ederiz

alan almış satan satmış kızım seni, güzellik neyine lazım :))

ben dedim size kızım zaten yeni gelinden daha güzelim,
dünya güzeli değiliz heral
nerede oturuyodun,
nereye taşınıyonuz?ev mi aldınız?kaç oda kaç salon, müstakil mi, daire mi, v.s.

Bende iyiyim canim ben üçüncü aydan beri hic uyumuorum gece onbeş yirmi kere kalkiyor kafayı yedim ama gitmedi daha fazla yağların benden ayrilmak istemiyor sanırım birde çoğu zaman kosturmaktan öğle yemeği yemiyorum oda etkiliyordur diye dusunuyorum

ben dedim size kızım zaten yeni gelinden daha güzelim,
dünya güzeli değiliz heral
nerede oturuyodun,
nereye taşınıyonuz?ev mi aldınız?kaç oda kaç salon, müstakil mi, daire mi, v.s.

amma merak ettin nan
bide ben bakim kim güzelmiş sen mi yeni gelin mi

prop bende aynen senin gibi yorgunluktan kilo verdim.60 hamilelikten önce şimdi 58 oldum.

hmm ben de öyle oldum sanırım,
bi de spor ile sıkılaşsak iyi olacak,
gerçi benim öyle çok fazla sarkmam olmadı ama, üst bacaklarımda biraz var işte toparlanması gereken yerler,
liposuctıon mı yaptırsak kızlar he

yalı aldık ya, arnavutköyde, şimdi bahçe düzenletiyoz :))))

kağıthane köyünde oturuyodum, bahçeşehire taşınıyoruz şimdi, 3+1, 14. kat, başka soru :)

delimavi 69la hamile kaldım, 63-64 şimdi, evlendiğim kilodayım tam, ama gelinliğin içinden bi bacağım geçmez galiba, nası genişledik gevşedik anacım böyle ben anlamadım :))

kağıthane köyü mü
bizimki gece kondu o zaman

hayırlı olsun kızım,
ben de bekarken kağıthane varoşundaydım
nurtepe de sen neresindesin, şelale evleri filan gibi duruyosun ama, hani bi havan var bacım,
çok varoşta oturuyomuş gibi durmuyon

asıl göğüsler ne durumda,çocuk işini bitirip hemen estetik

kağıthane köyü mü
bizimki gece kondu o zaman
aman eda sanki görmedin evin yerini, bombok bi yer işte, neyse onu söylüyom ben :)
hayırlı olsun kızım,
ben de bekarken kağıthane varoşundaydım
nurtepe de sen neresindesin, şelale evleri filan gibi duruyosun ama, hani bi havan var bacım,
çok varoşta oturuyomuş gibi durmuyon

hahahahah varoş valla burası, şelale evlerının sag caprazında bı sıte yapıldı gecen sene ordayım ben de,, şükürler olsun kı gıdıyorum allahtan bı aksılık cıkmazsa işte.. lanet kagıthane, bı daha adım atmıcam buraya hıhhhhh

asıl göğüsler ne durumda,çocuk işini bitirip hemen estetik

benim göğüslerim küçüktü 75 takıyodum hep dolgulu sütyen giyiodum ,
şimdi güzel oldu , sarkmadı küçük diye belki, ama eski küüklüğüne dönmese iyi olur,
dönecek galiba ama gitgide süt azaldıkça memişler de küçülmeye başladı,
buna üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…