çalışan biri gördüğün için mi iyi olsun eda
kopekop nerde görünmüyor kaç gündür?
eda kuzeyin dişi hayırlı uğurlu olsun bu arada
regl olmuşum çok fena sancılarım var ...ilk günü böyle oluyoriki çocuk doğurdum hala geçmedi şu sancılar ...ayyy töbe töbe sanki bir saat sonra bi çocuk daha doğurucam
kızımı da yıkadım zorla uyudu şidi ben de dinleneyim geçer belki ...off daha yemek yapıcam
neyse herkeşe kolay gelsin ...ben daha sonra bakarım yine
regl olmuşum çok fena sancılarım var ...ilk günü böyle oluyoriki çocuk doğurdum hala geçmedi şu sancılar ...ayyy töbe töbe sanki bir saat sonra bi çocuk daha doğurucam
kızımı da yıkadım zorla uyudu şidi ben de dinleneyim geçer belki ...off daha yemek yapıcam
nalaka nan
seni seviyom canemm ondan olabülür mü
cuma yazdı kayboldu çok gergindi şu elti mereti yüzünden :26:
sağol canımmmmmmm
kimse yazmamış :26:
ben gidiyom nan
figen ,peri ,hazal ,yaren hoşgeldiniz ...daha sık girmeye çalışın .
peri ben daha normal süte geçmedim ..bebelac devam sütü alıyor benim yavrum ..geçen devam sütünü hazırlarken biraz normal süt koydum denemek için .bişi olmadı ..aslında hiç bişi olmaz ama şu bir yaşı doldursun hele ..nede olsa sütten eksik kalmıyor..günde 500 ml vermeye çalışıyorum :)
dün benim yavrum da tavuk yedi ...pek seviyor tavuğu ..ama ne yese yanında yoğurt olucak :)deli mi ne :)
akşama da mercimek çorbası mı yapsam bilmiyorum ..aslında ne yemek yapacağımı kestiremedim ...off en iyisi eşimi arayıp sorayım çok da anlar yaa :))
hoşbulduk canım . hamıleyken çok giriyorduk şimdi pek fırsat olmuyor . benım kızım kuş uykulu. hemen uyanıyor :))
benım kızım süt içmiyor :s biberon sevmiyor. pınar'ın bebek sütünü alıyorum ama içmiyor. neler neler denedim,bardakta, su içtiği biberonda verıyorum tadına bakıyor içmiyor.. gece emiyor Allahtan .
benım kızımda tavuğu çok seviyor. aman yesınler guzucuklar.
uyandı benımki . parka çıkarırım bırazdan babasını karşılamaya :))
görüşürüz cnm .
figen ,peri ,hazal ,yaren hoşgeldiniz ...daha sık girmeye çalışın .
peri ben daha normal süte geçmedim ..bebelac devam sütü alıyor benim yavrum ..geçen devam sütünü hazırlarken biraz normal süt koydum denemek için .bişi olmadı ..aslında hiç bişi olmaz ama şu bir yaşı doldursun hele ..nede olsa sütten eksik kalmıyor..günde 500 ml vermeye çalışıyorum :)
dün benim yavrum da tavuk yedi ...pek seviyor tavuğu ..ama ne yese yanında yoğurt olucak :)deli mi ne :)
akşama da mercimek çorbası mı yapsam bilmiyorum ..aslında ne yemek yapacağımı kestiremedim ...off en iyisi eşimi arayıp sorayım çok da anlar yaa :))
teşekkürler teyzesi:)ahhh benim koca da baksaaa:)burada in cin top oynuyor ya... selam issiz topik! nasilsin iyi misin?
oncelikle eda senin yeni supurgen (gerçi supurge demek hakaret mi olur :) o bir supurgeden fazlasiymis) hayirli olsun.. burcu yeni evinizde gule gule oturun, iyi gunlerde..
yabangulum fistik duzelmistir insallah...
ozgul muhammedin erken yuruyecegi belliydi. masallah ona..
soyle bir ustten okudum baska hasta bebkler varsa allah sifalarini versin..
biz de dun gezmeye gittik.. arkadasimi gordum muhabbet ettik iyi oldu.. gunlerdir uykusuzluktan basim agariyordu.. bu sabah babasi bakti benim tosuna ben zibardim bi guzel.. oyle iyi geldi ki anlatamam.. cok ihtiyacim varmis meger.. simdi babamiz iste biz de ana ogul bas basayiz yine..
öyle canım annemin bakması nimet bizim için:)inşallah daha ii ciciş oyuncaklar boncukun olsun:)düşünmemlazım meraba :) insan doya doya uyuduğu günleri arıyo tabi..bakacak birini buldu mu da direk uyku...ben de sabah uykularına hasret kaldım..erken uyanmak güzel tabiki de ...benim bıdık olmadan 10 dan aşağı uyanmazdım şimdi 8 de kahvaltısı hazır oluyo bıdığımın ...kızımla başbaşa oynuyoruz şimdi ve de çok güzel bir gün...çok tatlı bir sıpacık oldu bu yaaa görmelisiniz...anne diyor artık bana :))))önceleri sadece ağlarken diyordu..şimdi enne enne bana bakarak çağırıyo :))))çok mutluyum yahuuuu :))
özgül ne güzel annen bakıcakmış rahat edersin gözün arkada kalmaz ...dediğin oyuncaklardan ben de istiyorum yaa:))
ohhhhhh hayırlı olsun dişciğiniz:)darısı diğer dişlerin başına:)Oğlumun dişi çıktı nan sonunda
sölemediğim kimse kalmadı size de sölim öle uyuyayım dedim
ok
saol teyzesi:)özgül ve kübra çok teşekkürler..
özgül muhammede maşallah, koca popooo
ayyy evet:)lady eda hayırlı olsun dişiniz.....en son senin sıpa çıkardı galiba....en sağlam seninkinin dişleri olacak
yarın okul başlıyor.......öğlende yiğit paşa babaannesine gidecek bende okula.....haydi bismillah..
özgül, paşa yürüyor he.....hayırlı olsun.....bizde erken başlayıp duraklayanlardanız...gerçi yiğitte yürüyor ama denge sağlayamıyor daha....oda olur yakında....
yeni eğitim yılımız hayırlı olsun bu arada.....ahh ah rehber öğretmen olmak böyle zor işte 5 gün gitmek zorundayım ben :)
annene kolaylıklar diliyorum....:)
saol canımcım inşallah:)ayrıca sizede hayırlı olsun senin kızınında okul başladı:)masallah canim ogluna zaten belliydi muhammedin erken yürüyecegi darisi bizimkilerin basina
hayirli olsun canim disiniz
yeni döneminiz hayirli olsun canim
ohhh ellerine sağlık mis gibidr ev şimdi:)günaydın kızlar ölüyorum yorgunluktan nihayet ev temizliğini bitirebildim şimdi geriye dağ gibi ütü kaldı ÖZGÜL oğlunun yürümesi hayırlı olsun darısı bizimkilern başına ama burda en son benimkisi yürür galiba EDA sizinde dişiniz hayırlı olsun ne kadar geç çıktı İNFOX başarılar canım benim kızlarda bugün napıcaklar bakalım birinin öğretmeni hamileydi ilk dönem gelemiyecek diğerininkide emekliliğini istemiş of yeni öğretmenlere alışmak zor olucak PROP yeni evin hayırlı olsun güle güle otur bizde önümüzdeki sene düşünüyoruz inşaallah ay gözlerim kapanıyo gidiyim biraz daha uzanıyım hadi görüşürüz
saol canım inşallah başarılı bir yıl olur:)herkese günaydın ...prop işlerinde kolaylıklar diliyorum.biz de ev almayı çok istiyoruz ama du bakalım daha var gibi gözüküyo...siz de güle güle oturun tekrar :)
infox başarılar canım ...özgül sana da başarılar arkadaşım...eda faceden de gördüm kuzeyin ilk incisi hayırlı olsun :)
yeni bir gün yeni bir hafta :))herkese güzel günler
:)yok vardır diş çıkarmayan :)
sağol cnaımm
uf uf uf baya işin var yaa
geç çıkması da iyi hiç çıkmıcak sanıyodum
darısı başınıza o zaman :)
evet bi kaçı tamam bi mekan kaldı bulamıyoruz ya(
maşallahhhhhhhhhh :))))))))))
ya evlendikten sonra yada doğumdan sonra regl sancısı geçer diyen şehir efsanecilerini bi bulsam:)))regl olmuşum çok fena sancılarım var ...ilk günü böyle oluyoriki çocuk doğurdum hala geçmedi şu sancılar ...ayyy töbe töbe sanki bir saat sonra bi çocuk daha doğurucam
saol canımcım:)ben devam sütünü vermiyorum ancak ben okuldayken annem veriyor o da bebelac aydan itibaren olanı kullanıyoruzslm kızlar nasılsınız?
dün avm deydik eşimle kitap almaya gittik ve deniz e bez falan aldık ama deniz bizi baya yormaya başladı dışarda da,babası bana ben babasına atıyoruz al durmuyor diye,deniz e istediğim gibi bir masal kitabı bulamadm ama 2 tane basit gzlbişey aldım,bir tane masal kitabı vardı kartona baskı 5 hikaye var kısa ben de buna benzer istiyordum 20 tl idi sonra düşündük onu almakdan vazgeçdik.kahvaltılık alırken hipp devam sütü 3 gördük aranızda normal süt ya da bunun gibi sıvı devam sütü veren oldu mu?pınar 6/12 ay sütü?sanki vercem gbi bir ara bahsi geçiyordu ???fikriniz nedir?
ne şekilde verilir,nasıl başlatılam?
özgüll maş.muhammet e yürümeye başlamış video bekleriz artık,deniz e erken yürüyeceğe benziyordu ama hala elinden tutup yürümek ya da bir nevi koşmakdan hoşlanıyor,yeni okul dönemi de herkese hayırlı olsun buarada.
eda ,dişiniz hayırlı olsun,inci gbi dişleri olsun
buarada yarın FB macı var,seyircisiz oynama cezası devam eden fb macına bayanlar ücretsiz izleyebilirmişiz ben arkadaşımla gitcem fb lilere duyrulur.
offf deniz tabakdaki tüm üzümleri yere saçdı bile....
saol teyzesi:)darısı bütün kuzuşlarıma inşallah.bende pastayı kendim yapmakla yaptırmak arasında kaldım:Sselam kizlar nabersiniz?
Prop yeni evin hayirli olsun cnm, gule gule oturun. 14. kat eminim manzara sahanedir bende eski evimin manzarasini ozluyorum. 9.kat baya guzeldi.
Øzgulcum masaallah Muhammede, topicin ilk yuruyen danasi:)
hasta olan bebislere cok gecmis olsun en kisa surede atlatirlar ins.
oglum ayakta durup iki 3 adim atiyor sonra poposunun ustunde oturuyor, buyudukce cok tatli oluyor danam yaa gozlerini kisip bize poz veriyor. dogum gunude yaklasiyor nasil yapcam partiyi :S evim kucuk yaaa en iyisi aile arasinda kutlamak galiba bide burda pasta yapan biri varmsi ama cok pahali malzemeleri kendim alip yapabilirmiyim acaba :26:
selam kizlar nabersiniz?
Prop yeni evin hayirli olsun cnm, gule gule oturun. 14. kat eminim manzara sahanedir bende eski evimin manzarasini ozluyorum. 9.kat baya guzeldi.
Øzgulcum masaallah Muhammede, topicin ilk yuruyen danasi:)
hasta olan bebislere cok gecmis olsun en kisa surede atlatirlar ins.
oglum ayakta durup iki 3 adim atiyor sonra poposunun ustunde oturuyor, buyudukce cok tatli oluyor danam yaa gozlerini kisip bize poz veriyor. dogum gunude yaklasiyor nasil yapcam partiyi :S evim kucuk yaaa en iyisi aile arasinda kutlamak galiba bide burda pasta yapan biri varmsi ama cok pahali malzemeleri kendim alip yapabilirmiyim acaba :26:
prop taşındınızmı . 14. kat mı maşşşalahh :)
ben 6.kattan aşağıya zor bakıyorum hihi :)))
güle güle oturun canım :82:
burcucm saydiklarin arasindaki en guzel manzara deniz kismi. bnim eski evimin gercekten manzarasi muthisti cok rahatlaticiydi. simdiki evim 1. katnerdennerey dustuk manzara olarak. offf bide tasinma sureci var pehhh ben oglumu k.v deme birakmistim tasinma suresinde senin kimsende yok istanbulda ALLAH kolaylik versin cnm sana.