2010 Kasım Anneleri

günaydın kızlar ölüyorum yorgunluktan nihayet ev temizliğini bitirebildim şimdi geriye dağ gibi ütü kaldı ÖZGÜL oğlunun yürümesi hayırlı olsun darısı bizimkilern başına ama burda en son benimkisi yürür galiba EDA sizinde dişiniz hayırlı olsun ne kadar geç çıktı İNFOX başarılar canım benim kızlarda bugün napıcaklar bakalım birinin öğretmeni hamileydi ilk dönem gelemiyecek diğerininkide emekliliğini istemiş of yeni öğretmenlere alışmak zor olucak PROP yeni evin hayırlı olsun güle güle otur bizde önümüzdeki sene düşünüyoruz inşaallah ay gözlerim kapanıyo gidiyim biraz daha uzanıyım hadi görüşürüz

herkese günaydın ...prop işlerinde kolaylıklar diliyorum.biz de ev almayı çok istiyoruz ama du bakalım daha var gibi gözüküyo...siz de güle güle oturun tekrar :)
infox başarılar canım ...özgül sana da başarılar arkadaşım...eda faceden de gördüm kuzeyin ilk incisi hayırlı olsun :)
yeni bir gün yeni bir hafta :))herkese güzel günler :KK3::KK3::KK3:

lady eda hayırlı olsun dişiniz.....en son senin sıpa çıkardı galiba....en sağlam seninkinin dişleri olacak :KK1:

yarın okul başlıyor.......öğlende yiğit paşa babaannesine gidecek bende okula.....haydi bismillah..:21:

Yok canım en son edanınki çıkarmadı hala benim kızda tık yok beklemedeyiz gelir inşallah artık:26:

Eda hayırlı olsun dişiniz bu arada artık diş buğdayı planlarınıda gerçekleştirirsin

lady eda hayırlı olsun dişiniz.....en son senin sıpa çıkardı galiba....en sağlam seninkinin dişleri olacak :KK1:

yarın okul başlıyor.......öğlende yiğit paşa babaannesine gidecek bende okula.....haydi bismillah..:21:

hayir bizim henuz hiiiç disimiz yoook :)

selamm ne sıkıcı bir gün yaa hiç bişey yapmak istemiyoruuum ama çpk iş var püffffff

yok vardır diş çıkarmayan :)
hayirli olsun canim disiniz
sağol cnaımm
herkese günaydın
bu hafta hastalık fln olmasın lütfen, demır iyileşti sayılır sümükleri dışında, bi daha hasta olmayalım..
o kdr çok işim var ki bu hafta. kocam çarşamba new york'a gıdıcek, bı suru camasır ütü işim var.. yenı evın perdelerını halletmem lazım perdecıye gıdılcek, eve gıdılcek, demırın yatak yorgan vs lerı yıkanıcak, bızım yorganlar yastıklar... e kocam gıdıo dıye arkadaslarım gelcek yatıya fln, temızlık yemek ohooooo nası gozumde buyuyo sımdıden..
uf uf uf baya işin var yaa
günaydın kızlar ölüyorum yorgunluktan nihayet ev temizliğini bitirebildim şimdi geriye dağ gibi ütü kaldı ÖZGÜL oğlunun yürümesi hayırlı olsun darısı bizimkilern başına ama burda en son benimkisi yürür galiba EDA sizinde dişiniz hayırlı olsun ne kadar geç çıktı İNFOX başarılar canım benim kızlarda bugün napıcaklar bakalım birinin öğretmeni hamileydi ilk dönem gelemiyecek diğerininkide emekliliğini istemiş of yeni öğretmenlere alışmak zor olucak PROP yeni evin hayırlı olsun güle güle otur bizde önümüzdeki sene düşünüyoruz inşaallah ay gözlerim kapanıyo gidiyim biraz daha uzanıyım hadi görüşürüz
geç çıkması da iyi hiç çıkmıcak sanıyodum :p
Yok canım en son edanınki çıkarmadı hala benim kızda tık yok beklemedeyiz gelir inşallah artık:26:

Eda hayırlı olsun dişiniz bu arada artık diş buğdayı planlarınıda gerçekleştirirsin
darısı başınıza o zaman :)
evet bi kaçı tamam bi mekan kaldı bulamıyoruz ya :KK43:(
ayrıca muhammed 16 eylül itibariyle yürüyor kızlar:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:darısı bütün paşaların cimcimelerin başına,geçmişe bakamadım yürüyen emekleyen varsa da hepsine maşallahhhhhhhhhhhh:)

maşallahhhhhhhhhh :))))))))))

napin kız eda hayırlı olsun kuzeyin dişi akşama havai fişek patlatacam :KK60:

eda benimde yazasım nasıl bir gün bugün yaa

zeynep hayırlı olsun düğününüz kardeşine bir ömür boyu mutluluklar:))

X