bugün açılışı ben yapıyorum veeee herkese günaydın
nabersiniz yaaa...biz de durumlar aynı ayça hanım emekliyor karıştırıyor bol bol iş çıkarıyor bana ...şu an olduğu gibi ...ıslak mendil poşetini boşaltmayı ve etrafa saçmayı çok seviyor...
peri ayına uygunmuş verebilirsin bence ...bunlar galiba biberon mamalarının haırlanmış hali olsa gerek ..güzel fikir aslında....
prop ayyy taşınmak iğrenç bişi çocukla ..taşınmayı bırak bi de yerleştirmek daha kötü...ama neyse ki nakliyeler var şimdi..ee temzilikçi de tutmuşsunuz ..işlerin hafiflemiş..ama yerleşirken biri lazım sana zor oluyor hem çocuk hem iş....
infox pardon örtmenim işlerinizde kolaylıklar diliyorum....senin oğlana kim bakıyo peki ??
kopekop nerde yaaa ..eltisinin nişanı vardı en son naptı acaba ...kesin bir cingar çıkarmıştır nişanda cadı kopekop
eda kıs sen nerdesin ..derya hadi gelin
kız boncuk, yakaladım seni bana cadı dersin haaa..
bu arada ay görmeniz lazımdı gecenin yıldızı bendim resmen,
eşimin teyzesi gelincikçi, eltim de dahil herkes ona diktirmişti kıyafetini, ben ona diktirmedim ama resmen en güzel kıyafet benimdi, hatta kaynım bile beni görünce bir adım geri çekilip, vayy bu ne güzellik ya dedi- sonra da utandı
- aramızda bu denlibi samimiyet yok çünkü- boş bulundu garibim
gelin odasıa girdik salona girdikten sonra bi bakalım diye, eltimin bi arkadaşı vardı odada, bizi tanııştırıyor, eşimi gösterdi, ..in abisi , beni gösterdi tam adımı söyleyecekti, ben atladım 2 ben de yengesi
' neyse bu kız afalladı önce, sonra , dedim ki, daha yenisin alışınca rahat söylersin, söyle bakiym 'yenge' dedim dalga geçerek
o da 'yengem'dedi..he he bu arada mesajı da vermiş oldum bakalım anlayana tabii
bu arada dün de evdeydim malum süt iznim, oğlum iyice kuduruk bi tip oldu, artık desteksiz 5-6 sn.belki de daha fazla tay-tay duruyor kızlar, sonra korkup paat diye dötünün üstüne düşüyor
işte bizden böyle..
hasta bebişlere geçmiş olsun,
prop yeni evin hayırlı olsun, hangi semte taşındım yavrum