2010 Kasım Anneleri

özel anadolu hastanesi ssk anlaşmalı.
ben çıkıyorum tatlım görüşmek üzere bebişi de seni de öptüm opuyorumnanaktan

kızlar bende yarın gidicem doktora.. anladığım kadarı ile hemen hemen hepimizde bir endise hali mevcut... Allah herseyin hayırlısını versin 9 ay cabuk gecsin bebislerimiz saglıkla kucaklarımıza gelsin

iyi akşamlar kızlarrrrr
iyi akşamlar canım

kızlar bende yarın gidicem doktora.. anladığım kadarı ile hemen hemen hepimizde bir endise hali mevcut... Allah herseyin hayırlısını versin 9 ay cabuk gecsin bebislerimiz saglıkla kucaklarımıza gelsin

inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza da almak tek dileğimiz:Saruboceq:

slm kızlar,
bugün yeni keseler görülmüş, kalp atışları dinlenmiş tebrik ediyorum.
Yarın dr.a gidecek arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz, inşallah herşey yolunda gider.

Benim kesem karından göründü 5 haftalık olmasına rağmen. Vajinal bakılmadııı.

slm kızlar bende pazartesi günü gittim doktora karından baktı belli belirsiz bişey var acaba bu olabilirmi dedi hiç bişey anlamadım son adet tarihimi bilmediğim için kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. Dr kan tahlili istedi perşembe günü 446 çıkan hcg pazartesi 479 çıktı doktor çok az yükselmiş dış gebelik olabilir 48 saat sonra testi tekrarlayalim dedi ama ben dayanamayıp ertesi gün yani dün yaptırdım 718 çıktı dahada gitmedim dr.a kızlar kafam çok karışık acaba dış gebelik olabilirmi cook korkuyorum

bu kadar yüksek değerle dış gebelik oluyo muymuş
inş. değildir canım

Selam hanimlar bende kasim annesi olucam insallah.
Son adet tarihim 6 subat.
13 kasim gibi gorunuor bebegin dogumu.henuz gitmedim doktora 1 nisana randevu aldim.burda 8 haftadan once bakmiyorlar.cuma gunu kan vermeye gidicem.

Selam hanimlar bende kasim annesi olucam insallah.
Son adet tarihim 6 subat.
13 kasim gibi gorunuor bebegin dogumu.henuz gitmedim doktora 1 nisana randevu aldim.burda 8 haftadan once bakmiyorlar.cuma gunu kan vermeye gidicem.
hayırlı olsun, hoşgeldin. sağlıklı hamilelikler geçirmeni dilerim.

canım kokrma bak 2den fazla katlamıs sonra dıs gebelik olsa bence geriye giderdi değer veyaz cok azalırdı. ne zaman gideceksin dra bir daha

canım pazartesi günü gidecem ama bugün gidip tekrar kan testi yaptırabilirim yükselme ne kadar diye

merhabalar bende kasım annesi oluyorum inşallah
9 kasım görünüyor bebeğimin doğumu
dün dr gittim hcg değerim 903.84
kese görünmedi henüz 10 gün sonra tekrar gideceğim

günaydin arkadaslar bende sata göre 4+3üm sadecegögüslerim cok agriyor ve atesim 36.8gidiyor ara ara olsada kasik bölgeme agri giriyor daha doktora gitmedim randevum carsamba günü ben cok tedirginim sizlerde dördüncü haftalarda nasil belirtiler vardi birde iki kere idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti bir tane daha yapsammi tam emin olmak icin

merhabalar bende kasım annesi oluyorum inşallah
9 kasım görünüyor bebeğimin doğumu
dün dr gittim hcg değerim 903.84
kese görünmedi henüz 10 gün sonra tekrar gideceğim

Merhaba canım öncelikle tebrikler:)
Seninle aynı gün canım bebeğimizin doğumu görünüyor :)
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

bence tekrar gerek yok teste ama sen bilirsin gene...
bende şuan 6+4 üm daha geçen haftaya kadar kasık ağrılarım oldu..karın ağrım oldu..burda çok kişide oldu bu belirtiler.sıkıntı yapacak bi durum yok.bebek kendisine yer ediniyormuş..

hosgeldiniz kasım annişleri dilerim sorunsuz bir hamilelik gecişrisiniz kafanıza takılan bişeyler olursa bende mayıs annesiyim beklerim allah kucağınıza sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin

Günaydın,
Gün geçtikçe ağrılar azalıyor en azından bende böyle. Adet dönemini atlattık ya ondanmış her adet döneminde ağrı olacakmış öyle diyorlar bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…