- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
kesinlikle bende.. ama benim ki tüp olduğundan doktorlar kontrolü elinde tutmak istiyorlar ama sürekli olnlara gidersem artık iyice batarım. ssk gecen bir dr araıyorum ama ne kadar daha bu merkeze gidicem herlade yarın belli olacak.
sen zonguldakta hangi hastaneye gidiyorsun
iyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlarrrrr
kızlar bende yarın gidicem doktora.. anladığım kadarı ile hemen hemen hepimizde bir endise hali mevcut... Allah herseyin hayırlısını versin 9 ay cabuk gecsin bebislerimiz saglıkla kucaklarımıza gelsin
slm kızlar bende pazartesi günü gittim doktora karından baktı belli belirsiz bişey var acaba bu olabilirmi dedi hiç bişey anlamadım son adet tarihimi bilmediğim için kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. Dr kan tahlili istedi perşembe günü 446 çıkan hcg pazartesi 479 çıktı doktor çok az yükselmiş dış gebelik olabilir 48 saat sonra testi tekrarlayalim dedi ama ben dayanamayıp ertesi gün yani dün yaptırdım 718 çıktı dahada gitmedim dr.a kızlar kafam çok karışık acaba dış gebelik olabilirmi cook korkuyorum
hayırlı olsun, hoşgeldin. sağlıklı hamilelikler geçirmeni dilerim.Selam hanimlar bende kasim annesi olucam insallah.
Son adet tarihim 6 subat.
13 kasim gibi gorunuor bebegin dogumu.henuz gitmedim doktora 1 nisana randevu aldim.burda 8 haftadan once bakmiyorlar.cuma gunu kan vermeye gidicem.
slm kızlar bende pazartesi günü gittim doktora karından baktı belli belirsiz bişey var acaba bu olabilirmi dedi hiç bişey anlamadım son adet tarihimi bilmediğim için kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. Dr kan tahlili istedi perşembe günü 446 çıkan hcg pazartesi 479 çıktı doktor çok az yükselmiş dış gebelik olabilir 48 saat sonra testi tekrarlayalim dedi ama ben dayanamayıp ertesi gün yani dün yaptırdım 718 çıktı dahada gitmedim dr.a kızlar kafam çok karışık acaba dış gebelik olabilirmi cook korkuyorum
merhabalar bende kasım annesi oluyorum inşallah
9 kasım görünüyor bebeğimin doğumu
dün dr gittim hcg değerim 903.84
kese görünmedi henüz 10 gün sonra tekrar gideceğim
günaydin arkadaslar bende sata göre 4+3üm sadecegögüslerim cok agriyor ve atesim 36.8gidiyor ara ara olsada kasik bölgeme agri giriyor daha doktora gitmedim randevum carsamba günü ben cok tedirginim sizlerde dördüncü haftalarda nasil belirtiler vardi birde iki kere idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti bir tane daha yapsammi tam emin olmak icin
günaydınnn arkadaşlarrrrropuyorumnanaktan
hımm bana 7 tane verdi hormon eliza kan şekeri idrar dahada adını hatırlamadığım var