yeni anne adayları merhaba.. ..
İşte listemiz....
eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |05 Kasım |52 |?? |?????????????|pıtırcık göründü
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıtırcıklar göründü
3|barays |30|28 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|?????????????
4|yasemines26 |26|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|salıyı bekliyo
7|yasemincevre|30|31 Ocak | 07 Kasım|63|????????????? | ?????????????|salıyı bekliyo
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|67|????????????? | ?????????????|?????????????
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|??|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
16|vesta|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|ikizlerimiz yolda
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|???????????
18|duygussduyguss|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|?????????????
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcıklar göründü
21|Zeyn77|33|??? |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|???????????
Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
kızlar ilk muayneye gittiğinizde tahlil verdimi doktorunuz
hımm bana 7 tane verdi hormon eliza kan şekeri idrar dahada adını hatırlamadığım varevet canım..kan tahlili ve idrar tahlili verdi..
kızlar ilk muayneye gittiğinizde tahlil verdimi doktorunuz
bende kasım annelerini yakından takip ediorum ama hamile fln değilim.allahım nolur bende bu topikte yerimi alsam okuyucu deil de yorum yapanlar arasına karışsam
canim benim sat 8 subat
iyiyim cnm valla aç karnına kan ve idrar tahlili verdim 7 tane tahlil çıkıcak bunlardan akşam 5.30 da hazır olurmuş ama doktorum o saatte çıkıyo bende yarın göstericemm senin lekelenme niye oluyoki doktora sordunmu?canım ne yaptın seni merak ettim.
kızlar merhaba, bugun işler çok yoğundu hiç bakamadım..ne var ne yok...benim hala kahve rengi lekelerim az çok devam ediyor. bu traz lekeleri olan varmı?
ay maşallahh...daha yeni okuyabildimmasallah sana canim banada ayni seyi söylüyordu doktorum dogal yoldan zor diye asilamalar tutmadi tüp bebek tutmadi dört kere dogal yolla hamile kaldim bu seferkide dogal yolla rabbim cok büyük:Saruboceq::Saruboceq:
hikayem uzun ve karışık.5 yıllık evliyim.bi dış gebelik geçirdim.sonrasında çocuk bi türlü olmadı.doktorumuz tüp bebek dedi.ilk tüp bebek negatifti.sonra doğal yolla yine hamile kaldım yine dış gebelikti.doktorum hamile kalamayacağımdan o kadar emindiki ihmali yüzünden tüplerim yırtıldı iç kanama geçirdim.iki defa doğal yolla hamile kalmama rağmen doktorum bunlar milyonda bi mucizeler her zaman yakalayamazsın dedi.rahim filmimde de tüplerin ikiside tıkalı çıktı.hem eşimin değerleri çok az hemde tüpler tıkanmıştı artık.ikinci tüp bebek denedik.yine negatif.ve arkasından doğal yolla hamile kaldım.doktorum şok oldu.üç tane doğal yolla hamilelik geçirdim hem de doğal yolla olmaz dedikleri zamanlarda.tüp bebek tutmuyor ama doğal yolla oluyordu.neyseki bu dış gebelik olmadı.ve oğlumu dünyaya getirdim 23 temmuzda..korunma yöntemini bile gereksiz gördük.şimdi tekrar hamileyim.doktoruma şok üstüne şok yaşatıyorum
iyiyim cnm valla aç karnına kan ve idrar tahlili verdim 7 tane tahlil çıkıcak bunlardan akşam 5.30 da hazır olurmuş ama doktorum o saatte çıkıyo bende yarın göstericemm senin lekelenme niye oluyoki doktora sordunmu?
selam kızlar bende 2010 kasım annesi oluyorum.
Son adet tarihim 4 şubat.dün doktora gittim keseyi ve bebeği gördük henüz kalp atışları yoktu.10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz
bende kendimi iyi hissetmiyorum
gripten mi bilmiyrum çok halsizim midemde bulanıyor
bebişime birşey olmasından korkuyorum ohaoldumsmile
baraycım korkma havalardan bende senin gibiyimm grip değilim ama halsiz bitkin bi haldeyim bebişlerde bizi halsiz bırakıyo cnmm
bafocum yarın inş.kalp atışlarını duyarsın tatlımm
tatlım hiç korkma normal bunlar...sadece bağışıklık sistemini güçlü tutmaya çalış ve dikkat et yorma kendini...lmaz:
çalışırken yormamakta olmuyor ki
kendimi çok halsiz hissediyorum
birazdan çıakrım artık
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sorma hele ben bi tarafım yer görmedi resmen..yazık kuzuma ya:gitme:boshayallersmile
yarın dr a mı gidiyorsun ayy ne güzel yaa kaydirigubbakcemile2
benim daha önümüzdeki hafta
bafo aslında ben hale dr konusunda kararlı değilimeyvahedigeldismile