2010 Kasım Anneleri

canim benim sat 8 subat

kızlar ilk muayneye gittiğinizde tahlil verdimi doktorunuz

canım ne yaptın seni merak ettim.

kızlar merhaba, bugun işler çok yoğundu hiç bakamadım..ne var ne yok...benim hala kahve rengi lekelerim az çok devam ediyor. bu traz lekeleri olan varmı?

bende kasım annelerini yakından takip ediorum ama hamile fln değilim.allahım nolur bende bu topikte yerimi alsam okuyucu deil de yorum yapanlar arasına karışsam

inşallah allah gönlüne göre versin bak 3 günün kalmış heyecanla bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

canım ne yaptın seni merak ettim.

kızlar merhaba, bugun işler çok yoğundu hiç bakamadım..ne var ne yok...benim hala kahve rengi lekelerim az çok devam ediyor. bu traz lekeleri olan varmı?
iyiyim cnm valla aç karnına kan ve idrar tahlili verdim 7 tane tahlil çıkıcak bunlardan akşam 5.30 da hazır olurmuş ama doktorum o saatte çıkıyo bende yarın göstericemm senin lekelenme niye oluyoki doktora sordunmu?

masallah sana canim banada ayni seyi söylüyordu doktorum dogal yoldan zor diye asilamalar tutmadi tüp bebek tutmadi dört kere dogal yolla hamile kaldim bu seferkide dogal yolla rabbim cok büyük:Saruboceq::Saruboceq:
ay maşallahh...daha yeni okuyabildim

canım sana da hayırlı olsun. bak allahımın mucizesine yaaa..o doktorda diplomayı yemiştir artık kaydirigubbakcemile3
çok tebrik ederim. ne guzel cocuklarında bi avazda büyüyecek inşallah

hadı hayırlısı tatlım... ya bilmiyorum ki.olabilir eger adet kanaması gibi olursa sorun dedi ama sinir oluyorm bişey de demiyor bakalım yarın kalp atımını duyalım dıye öğlen çağırdı .inşallah bir aksilik olmazda duyarız yavrumun kalbini :Saruboceq:

selam kızlar bende 2010 kasım annesi oluyorum.
Son adet tarihim 4 şubat.dün doktora gittim keseyi ve bebeği gördük henüz kalp atışları yoktu.10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz

bafo hoşgeldin canım arkadaşımızı da ekleyelim :)yerimseniben

bende kendimi iyi hissetmiyorum
gripten mi bilmiyrum çok halsizim midemde bulanıyor
bebişime birşey olmasından korkuyorum ohaoldumsmile

bende kendimi iyi hissetmiyorum
gripten mi bilmiyrum çok halsizim midemde bulanıyor
bebişime birşey olmasından korkuyorum ohaoldumsmile

tatlım hiç korkma normal bunlar...sadece bağışıklık sistemini güçlü tutmaya çalış ve dikkat et yorma kendini...lmaz:

baraycım korkma havalardan bende senin gibiyimm grip değilim ama halsiz bitkin bi haldeyim bebişlerde bizi halsiz bırakıyo cnmm

sorma hele ben bi tarafım yer görmedi resmen..yazık kuzuma ya:gitme:boshayallersmile

canım benim yaa eve gider gitmez hemen ayaklarını uzat dinlen
hatta işyerinde masan müsaitse ayaklarını uzatabileceğin bir yükselti koyarsan ayak üstü olmamış olursun daha az yorulursun

yarın dr a mı gidiyorsun ayy ne güzel yaa kaydirigubbakcemile2
benim daha önümüzdeki hafta
bafo aslında ben hale dr konusunda kararlı değilimeyvahedigeldismile

kesinlikle bende.. ama benim ki tüp olduğundan doktorlar kontrolü elinde tutmak istiyorlar ama sürekli olnlara gidersem artık iyice batarım. ssk gecen bir dr araıyorum ama ne kadar daha bu merkeze gidicem herlade yarın belli olacak.
sen zonguldakta hangi hastaneye gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…