2010 Kasım Anneleri

Günaydın canım .
Nasılsın bugün ?

sağol tatlım aynı halen geçiredim gribi bugün öksürüğümde arttı akannehir
tam kış bitiyor derken hasta oldum:sinifsinif:

günaydin arkadaslar bende sata göre 4+3üm sadecegögüslerim cok agriyor ve atesim 36.8gidiyor ara ara olsada kasik bölgeme agri giriyor daha doktora gitmedim randevum carsamba günü ben cok tedirginim sizlerde dördüncü haftalarda nasil belirtiler vardi birde iki kere idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti bir tane daha yapsammi tam emin olmak icin

canım önce hoşgeldin aramıza
kasık ağrılarımız hemen hemen hepimizde oldu
bende halen var hatta dün akşam bi ara uyku uyuyamadım
normal belirtiymiş
eğer çok tedirginsen dr randevunu öne çekebilirsein tatlım stres yapmamaya çalışkaydirigubbakcemile5

bence tekrar gerek yok teste ama sen bilirsin gene...
bende şuan 6+4 üm daha geçen haftaya kadar kasık ağrılarım oldu..karın ağrım oldu..burda çok kişide oldu bu belirtiler.sıkıntı yapacak bi durum yok.bebek kendisine yer ediniyormuş..

canim sagol insan uzun süre bekleyince böyle tedirginlikler oluyor ben daha önce iki bebegimi kaybettim biri onbir biri sekiz haftalikti kalp atislari durdugundan kürtaj oldum o yüzden tedirginligim cok fazla

sağol tatlım aynı halen geçiredim gribi bugün öksürüğümde arttı akannehir
tam kış bitiyor derken hasta oldum:sinifsinif:

canım önce hoşgeldin aramıza
kasık ağrılarımız hemen hemen hepimizde oldu
bende halen var hatta dün akşam bi ara uyku uyuyamadım
normal belirtiymiş
eğer çok tedirginsen dr randevunu öne çekebilirsein tatlım stres yapmamaya çalışkaydirigubbakcemile5

sagol canim simdi cok erken doktora gitsemde sanirim birsey görünmez artik rabbime emanet

Merhaba canım öncelikle tebrikler:)
Seninle aynı gün canım bebeğimizin doğumu görünüyor :)
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

inşallah..:Saruboceq:
teşekkürler bende sizi tebrik ederim
aynı güne denk gelmiş ne güzel...sıkıntıları, kontrolleri burda paylaşırız o zamanopuyorumnanaktan

inşallah..:Saruboceq:
teşekkürler bende sizi tebrik ederim
aynı güne denk gelmiş ne güzel...sıkıntıları, kontrolleri burda paylaşırız o zamanopuyorumnanaktan

Tamam canım iyi olur saol
Sende ne gibi belirtiler var peki ?

Son düzenleme:
canım pazartesi günü gidecem ama bugün gidip tekrar kan testi yaptırabilirim yükselme ne kadar diye
inş. yükselikcek cnm hiç kötüyü düşünme

günaydin arkadaslar bende sata göre 4+3üm sadecegögüslerim cok agriyor ve atesim 36.8gidiyor ara ara olsada kasik bölgeme agri giriyor daha doktora gitmedim randevum carsamba günü ben cok tedirginim sizlerde dördüncü haftalarda nasil belirtiler vardi birde iki kere idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti bir tane daha yapsammi tam emin olmak icin
pazartesi falan gitsen görünür bence...

hosgeldiniz kasım annişleri dilerim sorunsuz bir hamilelik gecişrisiniz kafanıza takılan bişeyler olursa bende mayıs annesiyim beklerim allah kucağınıza sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin
ayy maşallah bizede bir görsek o günleriii
hayırlı doğumlar sanada inşallah:Saruboceq:

yeni anne adayları merhaba.. ..

İşte listemiz....

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |?? |?????????????|pıtırcık göründü
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
3|barays |30|28 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|?????????????
4|yasemines26 |26|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|?????????
7|yasemincevre|30|31 Ocak | 07 Kasım|63|????????????? | ?????????????|??????????
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|67|????????????? | ?????????????|?????????????
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|??|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
16|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|ikizlerimiz yolda
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|???????????
18|duygussduyguss|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|?????????????
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|?????????????
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıtırcıklar göründü
21|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|???????????
22|helinhivda|??|4 şubat |?????|????|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
23|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
24|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|???????????
25|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

:teytey: :teytey: :teytey: 25 annemiz oldu :nazar::CüvCüv::CüvCüv:

Tamam canım iyi olur saol
Sende ne gibi belirtiler var peki ?

bende pek belirti yok sadece göğüslerim hassaslaştı
hamile gibi değilim yani mide bulantısı gibi şeyler yaşamadım henüz
6. haftadan sonra başlar diyolar ama bakalım görücez inş. rahat bi hamilelik dönemi yaşarız
sende varmı bu tip belirtiler?

inş. yükselikcek cnm hiç kötüyü düşünme

pazartesi falan gitsen görünür bence...

ayy maşallah bizede bir görsek o günleriii
hayırlı doğumlar sanada inşallah:Saruboceq:

canim randevum carsamba heralde bekliycem ben simdi cikiyorum sonra görüsürüz insallah:1hug:

sabah tahlil sonuçlarımı aldım kötü bişey çıkmadı kanım düşük çıktı bide idrar yollarında bakteri ilaç kullanıcam sizler nasılsınız?

bende pek belirti yok sadece göğüslerim hassaslaştı
hamile gibi değilim yani mide bulantısı gibi şeyler yaşamadım henüz
6. haftadan sonra başlar diyolar ama bakalım görücez inş. rahat bi hamilelik dönemi yaşarız
sende varmı bu tip belirtiler?

Benimde göğüslerim inanaılmaz hassas özellikle geceleri .Damarları çok belirginleşti birde . Bazen mide bulantısı oluyor çok olmasada ama kokulara çok hassas oldum.

sabah tahlil sonuçlarımı aldım kötü bişey çıkmadı kanım düşük çıktı bide idrar yollarında bakteri ilaç kullanıcam sizler nasılsınız?

Günaydın canım çok güzel çok sevindim.Pekmez ye çıkması için canım iyi gelir.

merhaba arkadaşlar,
birkaç haftadır sayfanızı okuyorum dikkat ettiyseniz. ben de hamile olduğumu öğrendim ama geçen yıl yaşadığım acı tecrübe sonucu kalp atışını duyana kadar kimseye söylemedim burada da herhangi bir yere yazmadım..

az önce dr dan geldim ve dr vaginal ultrasonla kalp atışını dinletti bize.. sesi dışarı verdi harika bir deneyimdi..

sat: 31 Ocak
kilo: 62
muhtemel doğum tarihi: 7 kasım

bir de bafo cum listeyi tarih sırasına göre dizsek daha iyi olacak sanki ne dersin yerimseniben

merhaba arkadaşlar,
birkaç haftadır sayfanızı okuyorum dikkat ettiyseniz. ben de hamile olduğumu öğrendim ama geçen yıl yaşadığım acı tecrübe sonucu kalp atışını duyana kadar kimseye söylemedim burada da herhangi bir yere yazmadım..

az önce dr dan geldim ve dr vaginal ultrasonla kalp atışını dinletti bize.. sesi dışarı verdi harika bir deneyimdi..

bir de bafo cum listeyi tarih sırasına göre dizsek daha iyi olacak sanki ne dersin yerimseniben

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

merhaba arkadaşlar,

hoşgeldin tatlımm
hepimiz sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız inş. tatlımmm
kalp sesini duymuş ayy çok güzel yaa:nazar:
benim satım senden 2 gün önce haftaya cumartesi dr a gidecem inş. bende duyarım kalp atışlarını çok merak ediyorum bebişimi:Saruboceq:

hoşgeldin tatlımm
hepimiz sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız inş. tatlımmm
kalp sesini duymuş ayy çok güzel yaa:nazar:
benim satım senden 2 gün önce haftaya cumartesi dr a gidecem inş. bende duyarım kalp atışlarını çok merak ediyorum bebişimi:Saruboceq:
vajinalden çabuk duyuluyo cnmm benim doktorumda kalp atışını duyana kadar vajinalden bakıcam dedi

X