- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
arkadaslar merhaba allah nasip ederse bende kasim annesi olucam dün idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti doktora haftaya carsamba gidicem listeye yazarsaniz yas33 sat8 subat kilo 59 muhtemel dogumtarihi 15 kasim rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelik gecirmeyi nasip eder insallah
selam kızlar bende 2010 kasım annesi oluyorum.
Son adet tarihim 4 şubat.dün doktora gittim keseyi ve bebeği gördük henüz kalp atışları yoktu.10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz
annesiyle babasına süpriz yapan bi bebişaslında kafam çok karışık 7.5 aylık bi oğlum var.geçen sene temmuzda doğum yaptım.planlanmış bi gebelik değildi .
aa peşpeşe doğurucan Allah güç versin sana canım opuyorumnanaktanaslında kafam çok karışık 7.5 aylık bi oğlum var.geçen sene temmuzda doğum yaptım.planlanmış bi gebelik değildi .
Dikkat et canım kendine bu dönemde tansiyon düşmesi normal kiloda ama yinede yemeye çalış.
duygum hangi hastaneye gidiceksin sen :ecrin_bebek:
test zamanı değil mi :kedi:
inşallah aramıza katılırsın hayırlısıyla opuyorumnanaktan
cok sagolun arkadaslar ard arda alinti nasil yapiliyor bilmiyorum o yüzden toptan yazmak istedim benim bir kizim var nisanda 13 yasina girecek bu süre zarfinda iki kere düsük yaptim rabbim insallah bu bebegimi kucagima almayi nasip eder sizlerede insallah
hikayem uzun ve karışık.5 yıllık evliyim.bi dış gebelik geçirdim.sonrasında çocuk bi türlü olmadı.doktorumuz tüp bebek dedi.ilk tüp bebek negatifti.sonra doğal yolla yine hamile kaldım yine dış gebelikti.doktorum hamile kalamayacağımdan o kadar emindiki ihmali yüzünden tüplerim yırtıldı iç kanama geçirdim.iki defa doğal yolla hamile kalmama rağmen doktorum bunlar milyonda bi mucizeler her zaman yakalayamazsın dedi.rahim filmimde de tüplerin ikiside tıkalı çıktı.hem eşimin değerleri çok az hemde tüpler tıkanmıştı artık.ikinci tüp bebek denedik.yine negatif.ve arkasından doğal yolla hamile kaldım.doktorum şok oldu.üç tane doğal yolla hamilelik geçirdim hem de doğal yolla olmaz dedikleri zamanlarda.tüp bebek tutmuyor ama doğal yolla oluyordu.neyseki bu dış gebelik olmadı.ve oğlumu dünyaya getirdim 23 temmuzda..korunma yöntemini bile gereksiz gördük.şimdi tekrar hamileyim.doktoruma şok üstüne şok yaşatıyorum
biliyorum tatlım şişlide oturuyorum demiştin ŞenizBahçelievlerde Hizmet Hastanesine gidicem cnm İstanbuldayım ben
MQ yu tıklıyorsun canım opuyorumnanaktancok sagolun arkadaslar ard arda alinti nasil yapiliyor bilmiyorum o yüzden toptan yazmak istedim benim bir kizim var nisanda 13 yasina girecek bu süre zarfinda iki kere düsük yaptim rabbim insallah bu bebegimi kucagima almayi nasip eder sizlerede insallah
hikayem uzun ve karışık.5 yıllık evliyim.bi dış gebelik geçirdim.sonrasında çocuk bi türlü olmadı.doktorumuz tüp bebek dedi.ilk tüp bebek negatifti.sonra doğal yolla yine hamile kaldım yine dış gebelikti.doktorum hamile kalamayacağımdan o kadar emindiki ihmali yüzünden tüplerim yırtıldı iç kanama geçirdim.iki defa doğal yolla hamile kalmama rağmen doktorum bunlar milyonda bi mucizeler her zaman yakalayamazsın dedi.rahim filmimde de tüplerin ikiside tıkalı çıktı.hem eşimin değerleri çok az hemde tüpler tıkanmıştı artık.ikinci tüp bebek denedik.yine negatif.ve arkasından doğal yolla hamile kaldım.doktorum şok oldu.üç tane doğal yolla hamilelik geçirdim hem de doğal yolla olmaz dedikleri zamanlarda.tüp bebek tutmuyor ama doğal yolla oluyordu.neyseki bu dış gebelik olmadı.ve oğlumu dünyaya getirdim 23 temmuzda..korunma yöntemini bile gereksiz gördük.şimdi tekrar hamileyim.doktoruma şok üstüne şok yaşatıyorum
Bahçelievlerde Hizmet Hastanesine gidicem cnm İstanbuldayım ben
mrb cnm
bende hizmet hastanesi meltem hnm a gidiyorum
biliyorum tatlım şişlide oturuyorum demiştin Şeniz
işyeri anlaşması olduğundan mı oraya gidiceksin yoksa tavsiye mi ettiler :uhm:
tavsiye ettiler cnm yaa
evet şimdilik karından gözükmezler yerimsenibenkızlar alttan gözüküyo bebişler karıbdan daha gözükmüyolarr bende dün gittim
tavsiye ettiler cnm yaa
yasemin sen istanbuldaymışsın.
sen hangi hastaneye gideceksin tavsiye üzerine ?
bende kasım annelerini yakından takip ediorum ama hamile fln değilim.allahım nolur bende bu topikte yerimi alsam okuyucu deil de yorum yapanlar arasına karışsam