2010 Kasım Anneleri

gözün aydın cnm satlarımız aynıı benimde 31 ocak salı günü inş.bende duyarımm

günaydın tatlım
sorun olmamasına sevindim
kan değerin düşük olunca dr demir hapı veriyor
daha almadım hapı öğlen alıcamm ama bi gün 1 tane 1 gün iki tane iç dedi bide akşam yatarken vajinaya koymam için fitil verdii bide tek içimlik toz verdii

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

sayimiz artmis masallah insallah daha da artar
yeni gelen arkadaslarimizi tebrik ederim hayirli ugurlu olsun Allah sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin

gozun aydin canim
ne guzel kalp atisini da duymussun
darisi basimiza insallah

selam kızlar ben 2009 kasım annesiyim geçen sene bu zamanlar sizlerle aynı heyecanı yaşadım
şimdi ise 4 aylık oğlum zaman su gibi akıp geçiyor her ne kadar size öyle gelmesede seneye sizinde kucağınızda 4 aylık bebelerinizle 2011 kasım annelerini ziyaret edebilirsiniz tıpklı şimdi benim yaptığım gibi
herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
ara ara ziyarete gelmek isterim

bafo
benide listeye eklermisin
sat 4 şubat kilo 65
daha eski kilolarımı veremeden ikinciye hamile kaldım
bu hamileliğim daha sakin geçiyor.sanırım deneyimden.
sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.nede olsa ikinci hamileliğim hemde 7.5 ay ara ile
ilk hamileliğimde her hafta kontrole giderdim.her şeyi sorar araştırırdım.şimdi soracak araştıracak bi şeyim yok.zaten biliyorum
ben öğretmenim.diyarbakırda rehber öğretmenim.evde 7.5 aylık bi bebek okul işileri ev işleri ve hamilelik.işim çok zor.
geçmişi okuyup geleyim

canım evdeki bebişe bakan yardımcın var mı?
ailen uzakta mı?
ilk bebişinin hareketli dönemlerinde hamiş kalmak seni zorlayabilir

canım ne yaptın seni merak ettim.

kızlar merhaba, bugun işler çok yoğundu hiç bakamadım..ne var ne yok...benim hala kahve rengi lekelerim az çok devam ediyor. bu traz lekeleri olan varmı?
oğluma hamileliğimde 11 haftaya kadar kahverengi lekelerim oldu.kırmızı olmadıkça korkma.ben ilk hamilelik ve 3-4 yıldan sonra gelen bi bebek olduğu için her hafta doktora koşuyordum bebek iyimi diye.her gittiğimde de her şeyin yolunda olduğunu görüp geliyordum.şimdi daha sakinim.o yüzden sakin olmak gerekiyormuş bunu öğrendim.doğacak çocuk her şekilde doğar.

çok halsizim.çok yorgunum.bi de uykusuz.evde bi bebek var.bu beni zorluyor.hiç hesaplanan bi hamilelik değildi ama yıllarca çocuğum olmuyor diye gözyaşı döken biri olarak söylenmemem gerekiyor

Herşeyin hayırlısı canım.Bende çok halsizim. Kan testi yaptım sonuçları yarın alıcam acaba kansızlık mı var.

Herşeyin hayırlısı canım.Bende çok halsizim. Kan testi yaptım sonuçları yarın alıcam acaba kansızlık mı var.

ya ben ozle hastahaneye gıdıyorum tahlıl verdı bır suru devlette yaptırayım dedım gıcık doktor yapmadı neymış efendımm onlar ıkı tatlı soz soluyo oralara gıdıyosunuz yapmıyoruz fendım burda tahlıl dıyooo sankı cebınden cıkacak ay ne uyuzyaa dıyemedımm doktora sızde ıyı davaranın hastalarınıza devlet doktoru olarak bızde okadar para baymayalım ozel hastahaneye demı ama

aa çok sevindimm :lepi:
hayırlı uğurlu olsun Şeniz

hoşgeldiniz Şeniz
sizin tecrübelerinizden yararlanırız arada uğrayın kaydirigubbakcemile3

sabah tahlil sonuçlarımı aldım kötü bişey çıkmadı kanım düşük çıktı bide idrar yollarında bakteri ilaç kullanıcam sizler nasılsınız?
cok gecmis olsun dikkatli ol canım

hoşgeldin , tebrikler

her zaman bekleriz sağolasın

ekliyorum tatlım

yuh yani bir model daha görmüş oldukalsanaalsanasmile

bafocum altta gördüm seni kaydirigubbakcemile3
kilomu 66 yapar mısın :kedi: tahmin kilomu söylemiştim
dün tartıldım da :ecrin_bebek:

bide kesemi gördüm ben :kedi:

kızlarbugun ilk defa hamile olduğumu anladım...:CüvCüv:

bebğimin kalbi pıt pıt atıyor çook harika bir duyguyduuu:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…