- 20 Aralık 2008
- 1.815
- 0
- 40
selam kızlaaarr.
ben de burdayım.
ya ben bu ağrılardan çok çekiyorum noolcak bilmem.endişeleniyorumher sancı girdiğinde.3-4 dakika sürüyo ama terletiyo resmen beni.geçince de üzerimden yük kalkmış gibi hafifliyorum.sizinki de bu kadar şiddetli mi oluyo.
akıntı konusuna gelince ara ara sarımtırak bişe görüyorum aa çok hafif.bi de ben vaginal yoldan progestan kullanıyorum günde 3 kere ve 3er tane.ondan dolayı da bi akındı var.
folik asiti doktor bana günde yarım verdi.
bir tane de coraspin (bebe aspirini) içiyorum.
bi tane fe çinko+c vitamini içiyorum.ilaçkolik oldum valla.
ayrıca bu saydığınız şeyleride hergün yemiyorum.süt içmiyorum mesela.ceviz arasıra yiyorum.tavuk,balık hiç yemedim.yani nedendir bilmem ama iştahım kesildi 2 haftadır
Kızlar hayırlı olsun bütün anne adaylarına Allah bi avazda sağlılı bir şekilde doğurmayı nasib etsin belki bende aranıza katılmış olurum daha test yapmadım ama son sat 9 şubat.
sanırım annelik duygusu bu yada daha erken ne bilim ama korkuyorum bebeğime bişyi olcak die biran önce hastaneye gitmek istiyorum
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip eder İnşallah...:CüvCüv:
ilk kez annee olucam çok mutluyum ve çok korkuyorum ona bişiy olcak diye
Aynen duygu aynenAklım çıkıyor bişey olacak diye
sanırım annelik duygusu bu yada daha erken ne bilim ama korkuyorum bebeğime bişyi olcak die biran önce hastaneye gitmek istiyorum
tamam hepiniz haklısınız allahım nasib ederse bende ilk kez ANNE olucam..sakınan göze çöp batar..biraz rahatlamaya çalışın..şimdiden bu kadar sıkıntı yaparsak ileride halimiz ne olur bide onu düşünün..allaha emanet edin.inş sağlıkla sıhatle hepimiz kucağıma alırız yavrularımızı..:Saruboceq:
lady cim.progestan hem ağızdan hem de vaginal kullanılıyor.
benim tüp olduğu için ve vaginal yoldan kullanım daha etkili olduğu için ve de ağızdan alımda şiddetli bulantı yaptığı için doktorum bu şekilde verdi.günde 9 tane yani 3 er tane 3 öğün kullanıyorum.
coraspin sanırım kan sulandırıcı olarak veriliyor.yani kan pıhtılaşmasında gebelikler olumsuz sonuçlandığı için bu ihtimali bertaraf etme amacıyla verdi doktorum.gerçi bi tahlille felan da bakılmadı kanıma ama netice de zararı da yok zaten kullanmanın.tüp olunca herşey biraz dahaince elenip sık dokunuyo.
folik asitte yarım yeterliymiş.öyle dedi
pamuksel bence tahlil yaptırabilirsin.kanda çıkar kesin.benim sat 7 şubattı.öğreneli 5 gün oldu
bebeğin hayırlı olsun canım...benimde tüp bebek ama doktor bana progestanı günde 3 tane verdi sana neden 9 tane verdi acaba..bide bana kan sulandırıcı hapta vermedi.:sm_confused:
arkadaslar merhaba allah nasip ederse bende kasim annesi olucam dün idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti doktora haftaya carsamba gidicem listeye yazarsaniz yas33 sat8 subat kilo 59 muhtemel dogumtarihi 15 kasim rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelik gecirmeyi nasip eder insallah
arkadaslar merhaba allah nasip ederse bende kasim annesi olucam dün idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti doktora haftaya carsamba gidicem listeye yazarsaniz yas33 sat8 subat kilo 59 muhtemel dogumtarihi 15 kasim rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelik gecirmeyi nasip eder insallah
lady cim.progestan hem ağızdan hem de vaginal kullanılıyor.
benim tüp olduğu için ve vaginal yoldan kullanım daha etkili olduğu için ve de ağızdan alımda şiddetli bulantı yaptığı için doktorum bu şekilde verdi.günde 9 tane yani 3 er tane 3 öğün kullanıyorum.
coraspin sanırım kan sulandırıcı olarak veriliyor.yani kan pıhtılaşmasında gebelikler olumsuz sonuçlandığı için bu ihtimali bertaraf etme amacıyla verdi doktorum.gerçi bi tahlille felan da bakılmadı kanıma ama netice de zararı da yok zaten kullanmanın.tüp olunca herşey biraz dahaince elenip sık dokunuyo.
folik asitte yarım yeterliymiş.öyle dedi
pamuksel bence tahlil yaptırabilirsin.kanda çıkar kesin.benim sat 7 şubattı.öğreneli 5 gün oldu
selam kızlar bende 2010 kasım annesi oluyorum.
Son adet tarihim 4 şubat.dün doktora gittim keseyi ve bebeği gördük henüz kalp atışları yoktu.10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz
kızlar kilom 66,5 olmuş akannehir
vermişim yani :bbo:
tansiyonum da 9-4 olmuş kafamçokkarıştı
selam kızlar bende 2010 kasım annesi oluyorum.
Son adet tarihim 4 şubat.dün doktora gittim keseyi ve bebeği gördük henüz kalp atışları yoktu.10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz