2010 Kasım Anneleri

progestan alttan mı veriliyo :1ninca: kafamçokkarıştı
neden folic asit yarım :bbo:
bebe aspirini ne işe yarıyomuş :bbo:
ayy çok sordum merakımı gider kaydirigubbakcemile3

ilk 3 ay balık yemesende olur :dilcikar:
balık yemekten mide bulantım basladı iyi mi mafoldumben
zorla balık yediriyolar anlamıyolar beni ya :mymeka:

duygum hangi hastaneye gidiceksin sen :ecrin_bebek:

Kızlar hayırlı olsun bütün anne adaylarına Allah bi avazda sağlılı bir şekilde doğurmayı nasib etsin belki bende aranıza katılmış olurum daha test yapmadım ama son sat 9 şubat.

test zamanı değil mi :kedi:

inşallah aramıza katılırsın hayırlısıyla opuyorumnanaktan

lady cim.progestan hem ağızdan hem de vaginal kullanılıyor.
benim tüp olduğu için ve vaginal yoldan kullanım daha etkili olduğu için ve de ağızdan alımda şiddetli bulantı yaptığı için doktorum bu şekilde verdi.günde 9 tane yani 3 er tane 3 öğün kullanıyorum.

coraspin sanırım kan sulandırıcı olarak veriliyor.yani kan pıhtılaşmasında gebelikler olumsuz sonuçlandığı için bu ihtimali bertaraf etme amacıyla verdi doktorum.gerçi bi tahlille felan da bakılmadı kanıma ama netice de zararı da yok zaten kullanmanın.tüp olunca herşey biraz dahaince elenip sık dokunuyo.

folik asitte yarım yeterliymiş.öyle dedi

pamuksel bence tahlil yaptırabilirsin.kanda çıkar kesin.benim sat 7 şubattı.öğreneli 5 gün oldu

yasemin sen istanbuldaymışsın.
sen hangi hastaneye gideceksin tavsiye üzerine ?

bebeğin hayırlı olsun canım...benimde tüp bebek ama doktor bana progestanı günde 3 tane verdi sana neden 9 tane verdi acaba..bide bana kan sulandırıcı hapta vermedi.:sm_confused:

arkadaslar merhaba allah nasip ederse bende kasim annesi olucam dün idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti doktora haftaya carsamba gidicem listeye yazarsaniz yas33 sat8 subat kilo 59 muhtemel dogumtarihi 15 kasim rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelik gecirmeyi nasip eder insallah

bebeğin hayırlı olsun canım...benimde tüp bebek ama doktor bana progestanı günde 3 tane verdi sana neden 9 tane verdi acaba..bide bana kan sulandırıcı hapta vermedi.:sm_confused:

hiçbir fikrim yok maybie cim

hayırlı olsn
rabbim kuacağına almayı nasip etsin inş.
resimde görebildiğim kadarıyla bi kızın var sanırım öyle mi

Tebrik ederim canım.Hepimize inşallah.

merakımı giderdiğin için teşekürler canımcım opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canımm amin hayırlısıyla :Saruboceq:

selam kızlar bende 2010 kasım annesi oluyorum.
Son adet tarihim 4 şubat.dün doktora gittim keseyi ve bebeği gördük henüz kalp atışları yoktu.10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz

kızlar kilom 66,5 olmuş akannehir
vermişim yani :bbo:
tansiyonum da 9-4 olmuş kafamçokkarıştı

Son adet tarihim 4 şubat.dün doktora gittim keseyi ve bebeği gördük henüz kalp atışları yoktu.10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz

Tebrik ederim canım hayırlı olsun bende cumartesi gidicem inş. bende görürüm bende sat 2 şubat. Vajinal yollamı baktı canım yoksa karından mı ?

aslında kafam çok karışık 7.5 aylık bi oğlum var.geçen sene temmuzda doğum yaptım.planlanmış bi gebelik değildi .

hayırlı olsun canımm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…