- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
oh maşallah daha ne yicen kaydirigubbakcemile3
bana sor 2 bardak su içtim
bi muz yedim akannehir
lady sütü ihmal etme mutlaka iç
cevizide çalışıyorsan yanında bulundur tüket mutlaka beyin gelişimi için çok önemli
gaz sancısı diyolar normaldir duygum :1hug:
kızlar ben yarın gidicem doktora cok stresliyim.... ben folik asit ve coaspirin iciyorum bide kansızlığımdan dolayı demir hapı iciyorum... yarın gidecegim doktor kendi doktorum deüil cok tavsiye ettiler allah nasip ederse 12 haftadan sonra kendi doktoruma gidicem.... bende de cok sancı oluyor ama normalmis kızlarında dediüi gibi ya gaz sancısı oluyor yada bebis kendine yer açıyor.. kızlar akıntınız var mı bu benim icin önemli ben günlük ped kullanıyorum... biraz oluyor yani cvplar lütfen...
kızlar ben yarın gidicem doktora cok stresliyim.... ben folik asit ve coaspirin iciyorum bide kansızlığımdan dolayı demir hapı iciyorum... yarın gidecegim doktor kendi doktorum deüil cok tavsiye ettiler allah nasip ederse 12 haftadan sonra kendi doktoruma gidicem.... bende de cok sancı oluyor ama normalmis kızlarında dediüi gibi ya gaz sancısı oluyor yada bebis kendine yer açıyor.. kızlar akıntınız var mı bu benim icin önemli ben günlük ped kullanıyorum... biraz oluyor yani cvplar lütfen...
Bebek için günlük süt alıyor kocam, sonra bir bakıyorum yarısını o içmiş :) ben ne yersem o da yiyecek sanki. günlük süt lezzetli ama tabii :) .
masallah canim bebislerine bir daha gittiginde daha net duyarsin insallah
BENDE DAHA GİTMEDİM KIZLAR :)
kendi doktoruma gidicem diye tutturdum ondan da 3 nisana randevu alabildim nasıl bekliycez bakalım. Bu kadar çok ikiz nasıl olmuş acaba tedaviyle mi oldu yoksa ailelerinde varmıydı ikiz anneleri?
sigara konusuna gelince öğrendiğim gibi bıraktım 2 gündür canım cok istiyor ama asla icmem ona bunu yapamam...
Bebek için günlük süt alıyor kocam, sonra bir bakıyorum yarısını o içmiş :) ben ne yersem o da yiyecek sanki. günlük süt lezzetli ama tabii :) .
bende eşime dedim ki dün canım kısır çekti demez mi benim canımda çiğ köfte çekti:roflol:
benimde akıntım oluyo normal dediler ama dediğim gibi daha doktora gidemediğim için soramadımda günlük ped kullanıyorum [/QUOTE
Kızlar benimde akıntı var ama çok yoğun değil bende günlük ped kullanıyorum. Benimde bazen sarı oluyor bazen şeffaf.
benimde akıntım oluyo normal dediler ama dediğim gibi daha doktora gidemediğim için soramadımda günlük ped kullanıyorum [/QUOTE
Kızlar benimde akıntı var ama çok yoğun değil bende günlük ped kullanıyorum. Benimde bazen sarı oluyor bazen şeffaf.
KIZLAR KASIK AĞRISI VE AKINTILARI FAZLA KAFAYA TAKIPTA GEREKSİZ STRES YAPMAYIN..BUNLAR OLAN ŞEYLER.BENDE GÜNLÜK PED KULLANIYORUM.BENDE KASIK AĞRISI ÇEKİYORUM.GAZ SANCISI ÇEKİYORUM.ARASIRA ŞİDDETLİ KARIN AĞRILARIM OLUYOR.AMA KENDİNİZİ FAZLA DİNLEMEYİN...HEPİMİZİN ORTAK DERTLERİ BUNLAR
KIZLAR KASIK AĞRISI VE AKINTILARI FAZLA KAFAYA TAKIPTA GEREKSİZ STRES YAPMAYIN..BUNLAR OLAN ŞEYLER.BENDE GÜNLÜK PED KULLANIYORUM.BENDE KASIK AĞRISI ÇEKİYORUM.GAZ SANCISI ÇEKİYORUM.ARASIRA ŞİDDETLİ KARIN AĞRILARIM OLUYOR.AMA KENDİNİZİ FAZLA DİNLEMEYİN...HEPİMİZİN ORTAK DERTLERİ BUNLAR
ilk kez annee olucam çok mutluyum ve çok korkuyorum ona bişiy olcak diye
Doğru diyorsun canım haklısın ama işte insan kendine engel olamıyor:)
Doğru diyorsun canım haklısın ama işte insan kendine engel olamıyor:)
aynen öle
ilk kez annee olucam çok mutluyum ve çok korkuyorum ona bişiy olcak diye
Aynen duygu aynenAklım çıkıyor bişey olacak diye
evet süt sancı yaparevet bende de oldu 2 gündür rahatım
ama her süt içmesi sonrası gaz sancım oluyor
akıntı olur normaldir ama ped kullanmayınkızlar ben yarın gidicem doktora cok stresliyim.... ben folik asit ve coaspirin iciyorum bide kansızlığımdan dolayı demir hapı iciyorum... yarın gidecegim doktor kendi doktorum deüil cok tavsiye ettiler allah nasip ederse 12 haftadan sonra kendi doktoruma gidicem.... bende de cok sancı oluyor ama normalmis kızlarında dediüi gibi ya gaz sancısı oluyor yada bebis kendine yer açıyor.. kızlar akıntınız var mı bu benim icin önemli ben günlük ped kullanıyorum... biraz oluyor yani cvplar lütfen...
sende kullanma günlük ped :bbo:benimde akıntım oluyo normal dediler ama dediğim gibi daha doktora gidemediğim için soramadımda günlük ped kullanıyorum
bende eşime dedim ki dün canım kısır çekti demez mi benim canımda çiğ köfte çekti:roflol:
Aynen duygu aynenAklım çıkıyor bişey olacak diye
sanırım annelik duygusu bu yada daha erken ne bilim ama korkuyorum bebeğime bişyi olcak die biran önce hastaneye gitmek istiyorum