2010 Kasım Anneleri

evet bende de oldu 2 gündür rahatım
ama her süt içmesi sonrası gaz sancım oluyor

kızlar ben yarın gidicem doktora cok stresliyim.... ben folik asit ve coaspirin iciyorum bide kansızlığımdan dolayı demir hapı iciyorum... yarın gidecegim doktor kendi doktorum deüil cok tavsiye ettiler allah nasip ederse 12 haftadan sonra kendi doktoruma gidicem.... bende de cok sancı oluyor ama normalmis kızlarında dediüi gibi ya gaz sancısı oluyor yada bebis kendine yer açıyor.. kızlar akıntınız var mı bu benim icin önemli ben günlük ped kullanıyorum... biraz oluyor yani cvplar lütfen...

sigara konusuna gelince öğrendiğim gibi bıraktım 2 gündür canım cok istiyor ama asla icmem ona bunu yapamam...

Bebek için günlük süt alıyor kocam, sonra bir bakıyorum yarısını o içmiş :) ben ne yersem o da yiyecek sanki. günlük süt lezzetli ama tabii :) .

benimde akıntım oluyo normal dediler ama dediğim gibi daha doktora gidemediğim için soramadımda günlük ped kullanıyorum

bende akıntı mevcut hemde baya bi oluyor beyaz ve biraz sarımsı bir akıntı oluyor

Bebek için günlük süt alıyor kocam, sonra bir bakıyorum yarısını o içmiş :) ben ne yersem o da yiyecek sanki. günlük süt lezzetli ama tabii :) .

bende eşime dedim ki dün canım kısır çekti demez mi benim canımda çiğ köfte çekti:roflol:

masallah canim bebislerine bir daha gittiginde daha net duyarsin insallah

inş canım..

benim tüp bebek canım..

sigara konusuna gelince öğrendiğim gibi bıraktım 2 gündür canım cok istiyor ama asla icmem ona bunu yapamam...

bilinçli anne budur işte.helal olsun canım..benimde ilk üç gün canım çok istedi ama şimdi tiksindim resmen..

:))))valla canım al bendende o kadar.benim kocamda herşeyime ortakkaydirigubbakcemile3
sütüme cevizime herşeyime..ben ne yersem oda kendine aynısından bir tabak yapıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende eşime dedim ki dün canım kısır çekti demez mi benim canımda çiğ köfte çekti:roflol:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aay hepimizin kocaları bir aleem..zaten bu iş onlara kalsaydı yanmışız kızlar..kaydirigubbakcemile3

bende eşime dedim ki dün canım kısır çekti demez mi benim canımda çiğ köfte çekti:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aay hepimizin kocaları bir aleem..zaten bu iş onlara kalsaydı yanmışız kızlar..kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

haklısın wallla aman duymasınlarkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Benim de tersi..
Hamile kaldığımdan beri akıntı falan kalmadı çok şaşırıyorum ömrümde ilk defa oluyor.

selam kızlaaarr.
ben de burdayım.
ya ben bu ağrılardan çok çekiyorum noolcak bilmem.endişeleniyorumher sancı girdiğinde.3-4 dakika sürüyo ama terletiyo resmen beni.geçince de üzerimden yük kalkmış gibi hafifliyorum.sizinki de bu kadar şiddetli mi oluyo.

akıntı konusuna gelince ara ara sarımtırak bişe görüyorum aa çok hafif.bi de ben vaginal yoldan progestan kullanıyorum günde 3 kere ve 3er tane.ondan dolayı da bi akındı var.

folik asiti doktor bana günde yarım verdi.
bir tane de coraspin (bebe aspirini) içiyorum.
bi tane fe çinko+c vitamini içiyorum.ilaçkolik oldum valla.

ayrıca bu saydığınız şeyleride hergün yemiyorum.süt içmiyorum mesela.ceviz arasıra yiyorum.tavuk,balık hiç yemedim.yani nedendir bilmem ama iştahım kesildi 2 haftadır

evet bende de oldu 2 gündür rahatım
ama her süt içmesi sonrası gaz sancım oluyor
evet süt sancı yapar
akıntı olur normaldir ama ped kullanmayın
günlük pedler daha çok akıntı yapar havasız kaldığı için
benimde akıntım oluyo normal dediler ama dediğim gibi daha doktora gidemediğim için soramadımda günlük ped kullanıyorum
sende kullanma günlük ped :bbo:
selpak kullan Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar hayırlı olsun bütün anne adaylarına Allah bi avazda sağlılı bir şekilde doğurmayı nasib etsin belki bende aranıza katılmış olurum daha test yapmadım ama son sat 9 şubat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…