günaydınnnnnnnnnn fıstıklarrrr nasılsınız bakalım?
ben dün sütümü içtim
yumurtamı yedim
muzumu yedim
folikasitimi içtim
tavuğumu yedim
cevizimi de yedim
2 lt den fazla suda içtim
eksiğim var mı?kafamçokkarıştı
evet şimdi gelelim bana...çok şükür bebişlerim gayet iyi..ama o pıtpıt diye sesi duyamadım..koca bir uğultu arasından bişey geliyormuş ama ben anlamadım..sadece kalplerini gördük diyelim.fener gibi yanıp sönen minicik iki kalp..:)allah hayırlı sağlıklı sıhatli uzun bir ömür versin o kalplere..
tahminen 4 annemiz ikizlere hamile
ayy darısı başıma diyeyim bende görmek ve duymak istiyorum bebişimi
inş. gelecek hafta sonu görürüm bebişimi :Saruboceq:
ben kullanmıyordum eşim kullanıyor. Ama öğrendiğimizden beri balkonda içiyor zemuszemuskızlar bi arkadaşım yeni doğum yaptı...mşlh çoçuğu son derece sağlıklı ama duyduğum şey beni şok etti.. doktor günde 5 taneye kadar içebilirsin dediği sıgarayı 9 ay boyunca içmiş.delikafadulden..çok üzüldüm.bende kullandım ama tüp bebeğe başlar başlamaz bıraktım..
aramızda hala sıgaraya devam eden anne adayları varmı?lmaz:
bende merak ediyorum bebişimi walla yerimsenibengaliba birtek senle ben kaldik barayscim bebislerimizi gormeyen mafoldumben
darisi basimiza insallah
bende dr konusunda çok kararsızım halen bilemiyorum yaaa bakalım hayırlısı :1shok:BENDE DAHA GİTMEDİM KIZLAR :)
kendi doktoruma gidicem diye tutturdum ondan da 3 nisana randevu alabildim nasıl bekliycez bakalım. Bu kadar çok ikiz nasıl olmuş acaba tedaviyle mi oldu yoksa ailelerinde varmıydı ikiz anneleri?
Bende daha gitmedim kızlar :)
Kısmetse bu cumartesi gidicem :)
bende daha gitrmedim doktora ya çok merak ediyorum pazartesi gidicem ama çok heyecanlıyım bide sancım ooluo nedendir acaba yaa
BENDE DAHA GİTMEDİM KIZLAR :)
kendi doktoruma gidicem diye tutturdum ondan da 3 nisana randevu alabildim nasıl bekliycez bakalım. Bu kadar çok ikiz nasıl olmuş acaba tedaviyle mi oldu yoksa ailelerinde varmıydı ikiz anneleri?
Bende daha gitmedim kızlar :)
Kısmetse bu cumartesi gidicem :)
bende daha gitrmedim doktora ya çok merak ediyorum pazartesi gidicem ama çok heyecanlıyım bide sancım ooluo nedendir acaba yaa
ben kullanmıyordum eşim kullanıyor. Ama öğrendiğimizden beri balkonda içiyor zemuszemus
bende merak ediyorum bebişimi walla yerimseniben
bende dr konusunda çok kararsızım halen bilemiyorum yaaa bakalım hayırlısı :1shok:
Bende gelecek cumartesi gidecem
bende çok merak ediyorum bebişim nasıl ne yapıyorrr? zaten çok meraklıyımdır iyice merakım artttıkaydirigubbakcemile2
ne bilim bişiy olur diye korkuyorum , 4,5 haftalık daha ama dr haftaya pazartesi gidiyorum
başka bişey demedimi mesela keseyi görmedimi?canım bende geçen hafta gitti 4+5 dik sanırım dr erken dedi ayın 20 de gidecem inş.
sancılarda normal tatlım canını sıkmakaydirigubbakcemile5
başka bişey demedimi mesela keseyi görmedimi?
bakmadı çok erken dedi
vajinalden görmek istersen 10 gn sonra ultrasondan görmek istersen 15 gün sonra gel dedi
ben de 20 de gidecem inş.
en son adet tarihin ne cnm senin?
oh maşallah daha ne yicen kaydirigubbakcemile3günaydınnnnnnnnnn fıstıklarrrr nasılsınız bakalım?
ben dün sütümü içtim
yumurtamı yedim
muzumu yedim
folikasitimi içtim
tavuğumu yedim
cevizimi de yedim
2 lt den fazla suda içtim
eksiğim var mı?kafamçokkarıştı