2010 Kasım Anneleri

günaydınnnnnnnnnn fıstıklarrrr nasılsınız bakalım?
ben dün sütümü içtim
yumurtamı yedim
muzumu yedim
folikasitimi içtim
tavuğumu yedim
cevizimi de yedim
2 lt den fazla suda içtim

eksiğim var mı?kafamçokkarıştı

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

barayscim masallah :nazar: dun ne guzel bakmissin oyle bebisine

kızlar bi arkadaşım yeni doğum yaptı...mşlh çoçuğu son derece sağlıklı ama duyduğum şey beni şok etti.. doktor günde 5 taneye kadar içebilirsin dediği sıgarayı 9 ay boyunca içmiş.delikafadulden..çok üzüldüm.bende kullandım ama tüp bebeğe başlar başlamaz bıraktım..
aramızda hala sıgaraya devam eden anne adayları varmı?:eek:lmaz:

evet şimdi gelelim bana...çok şükür bebişlerim gayet iyi..ama o pıtpıt diye sesi duyamadım..koca bir uğultu arasından bişey geliyormuş ama ben anlamadım..sadece kalplerini gördük diyelim.fener gibi yanıp sönen minicik iki kalp..:)allah hayırlı sağlıklı sıhatli uzun bir ömür versin o kalplere..

:nazar: masallah canim bebislerine bir daha gittiginde daha net duyarsin insallah

ayy darısı başıma diyeyim bende görmek ve duymak istiyorum bebişimi
inş. gelecek hafta sonu görürüm bebişimi :Saruboceq:

galiba birtek senle ben kaldik barayscim bebislerimizi gormeyen mafoldumben
darisi basimiza insallah

BENDE DAHA GıTMEDıM KIZLAR :)
kendi doktoruma gidicem diye tutturdum ondan da 3 nisana randevu alabildim nasıl bekliycez bakalım. Bu kadar çok ikiz nasıl olmuş acaba tedaviyle mi oldu yoksa ailelerinde varmıydı ikiz anneleri?

bende daha gitrmedim doktora ya çok merak ediyorum pazartesi gidicem ama çok heyecanlıyım bide sancım ooluo nedendir acaba yaa:KK43:

ne bilim bişiy olur diye korkuyorum , 4,5 haftalık daha ama dr haftaya pazartesi gidiyorum:KK43:

kızlar bi arkadaşım yeni doğum yaptı...mşlh çoçuğu son derece sağlıklı ama duyduğum şey beni şok etti.. doktor günde 5 taneye kadar içebilirsin dediği sıgarayı 9 ay boyunca içmiş.delikafadulden..çok üzüldüm.bende kullandım ama tüp bebeğe başlar başlamaz bıraktım..
aramızda hala sıgaraya devam eden anne adayları varmı?:eek:lmaz:
ben kullanmıyordum eşim kullanıyor. Ama öğrendiğimizden beri balkonda içiyor zemuszemus

galiba birtek senle ben kaldik barayscim bebislerimizi gormeyen mafoldumben
darisi basimiza insallah
bende merak ediyorum bebişimi walla yerimseniben

BENDE DAHA GİTMEDİM KIZLAR :)
kendi doktoruma gidicem diye tutturdum ondan da 3 nisana randevu alabildim nasıl bekliycez bakalım. Bu kadar çok ikiz nasıl olmuş acaba tedaviyle mi oldu yoksa ailelerinde varmıydı ikiz anneleri?
bende dr konusunda çok kararsızım halen bilemiyorum yaaa bakalım hayırlısı :1shok:

Bende daha gitmedim kızlar :)
Kısmetse bu cumartesi gidicem :)

Bende gelecek cumartesi gidecem:eek:

bende daha gitrmedim doktora ya çok merak ediyorum pazartesi gidicem ama çok heyecanlıyım bide sancım ooluo nedendir acaba yaa:KK43:

bende çok merak ediyorum bebişim nasıl ne yapıyorrr? zaten çok meraklıyımdır iyice merakım artttıkaydirigubbakcemile2

BENDE DAHA GİTMEDİM KIZLAR :)

3 nisan mi canim senin daha cok var benimde kendi doktorum 25 marta vermisti ben dayanamadim pazar gunu gittim ama bebisimi goremeden dondum malesef

Bende daha gitmedim kızlar :)
Kısmetse bu cumartesi gidicem :)

iyi hadi senin az kalmis insallah hayirlisiyla bebisini gorursun :)

seninde az kalmis canim o sanci cogumuzda oluyo canim merak etme rahmimiz buyuyo yerimseniben

ben kullanmıyordum eşim kullanıyor. Ama öğrendiğimizden beri balkonda içiyor zemuszemus

bende merak ediyorum bebişimi walla yerimseniben

bende dr konusunda çok kararsızım halen bilemiyorum yaaa bakalım hayırlısı :1shok:

Bende gelecek cumartesi gidecem:eek:

bende çok merak ediyorum bebişim nasıl ne yapıyorrr? zaten çok meraklıyımdır iyice merakım artttıkaydirigubbakcemile2

bende çok meraklıyım kese bile olsa merak ediyorum görmek istiyorum doktorada anca haftaya pazartesiye randevu alabildim hergün işe geliyorum ama biran önce pazartesi gelsin diye bekliyorum.
Folic asite başladım günde bi tane alıyorum siz ne yapıosunuz kıslar

evet senin 5+5 günlük benimde 4+4 şuanda ayy pazartesi gidicem yani erkenmi benimde pazartesi gidersem haftaya:KK43:

günaydınnnnnnnnnn fıstıklarrrr nasılsınız bakalım?
ben dün sütümü içtim
yumurtamı yedim
muzumu yedim
folikasitimi içtim
tavuğumu yedim
cevizimi de yedim
2 lt den fazla suda içtim

eksiğim var mı?kafamçokkarıştı
oh maşallah daha ne yicen kaydirigubbakcemile3:nazar:
bana sor 2 bardak su içtim
bi muz yedim akannehir

gaz sancısı diyolar normaldir duygum :1hug:

X