Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MEYBİE;
bu tickeri sana hazırladım
http://lbdf.lilypie.com/MXpmp2.png
eğer beğenirsen özel mesajtan profil gizliliğini seç
alt kısımlar ticker kısmı var oraya yapıştırırsan beraber takip ederiz
bu heyecan beni yordu uyku bastırdı. biraz uzanayım.
yupiii çok sevindim sıra bizim keseleri görmekte inşallah bizlerde görürüz:lepi:
kızlar ben geldimm keseyi gördüm daha doğrusu kesecikleri galiba ikizz
şoktayım yaa alttan baktı benim daha önce karnımda öldüğü için kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedi valla 2 kese gördü banada gösterdi ama toparlanabilirde dedi ne demek anlamadım ama haftaya salı kontrole çağırdı o gün net anlaşılıcak yarın sabahta aç karnına tahlil verdi onu göstericem belki tahlildede anlaşılır ikizmi değilmiay inanmıyorummmm hemde doğal yoldan ikizzzzzzzzz...terbikler...allah hayırlısı ıle kuagna almak nasip etsın ınsallah
ne zaman belli olucakmıs kac tane oldugu opuyorumnanaktan
kızlar ben geldimm keseyi gördüm daha doğrusu kesecikleri galiba ikizz
canım kan testi yarın yaptırıcam ben idrarda görüp gittim ilk muaynem bu aç karnına tahlillerim var darısı sizin başınıza cnmmmmaaşallah ne güzel.
evet kese görme sırası bizde inş.
eren sezen tebrik ederim.ya değerlerini merak ettim ben.kaç çıkmıştı kanda
ikiz yok cnmm bende ondan çok şaşrdımmvarmı ailede ikiz peki
şoktayım yaa alttan baktı benim daha önce karnımda öldüğü için kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedi valla 2 kese gördü banada gösterdi ama toparlanabilirde dedi ne demek anlamadım ama haftaya salı kontrole çağırdı o gün net anlaşılıcak yarın sabahta aç karnına tahlil verdi onu göstericem belki tahlildede anlaşılır ikizmi değilmi
sağol cnmm ama salıya kesin anlaşılıcak yüzde 50 ikizz değişiklik olmazsaacanım tebriklerrrrr
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişleriiiii
çokkkk sevindimmmm yaaaaa
ikiz yok cnmm bende ondan çok şaşrdımm
benim bu hamileliğim diğerlerinden çok farklı hiç belirtim yoktu ama yarın sabah aç karnına tahlil vericem bi sürü tahlil verdiolsunnn tatlımm sen zaten şüpheleniyordun yanlış hatırlamıyorsam ikiz olabilir demiştinn
içine doğmuş demekkki
ikiz yok cnmm bende ondan çok şaşrdımm