2010 Kasım Anneleri

Bütün iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah.

kızlar ben geldimm keseyi gördüm daha doğrusu kesecikleri galiba ikizz

kızlar ben geldimm keseyi gördüm daha doğrusu kesecikleri galiba ikizz

ay inanmıyorummmm hemde doğal yoldan ikizzzzzzzzz...terbikler...allah hayırlısı ıle kuagna almak nasip etsın ınsallah

ne zaman belli olucakmıs kac tane oldugu opuyorumnanaktan

ay inanmıyorummmm hemde doğal yoldan ikizzzzzzzzz...terbikler...allah hayırlısı ıle kuagna almak nasip etsın ınsallah

ne zaman belli olucakmıs kac tane oldugu opuyorumnanaktan
şoktayım yaa alttan baktı benim daha önce karnımda öldüğü için kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedi valla 2 kese gördü banada gösterdi ama toparlanabilirde dedi ne demek anlamadım ama haftaya salı kontrole çağırdı o gün net anlaşılıcak yarın sabahta aç karnına tahlil verdi onu göstericem belki tahlildede anlaşılır ikizmi değilmi

maaşallah ne güzel.
evet kese görme sırası bizde inş.
eren sezen tebrik ederim.ya değerlerini merak ettim ben.kaç çıkmıştı kanda

maaşallah ne güzel.
evet kese görme sırası bizde inş.
eren sezen tebrik ederim.ya değerlerini merak ettim ben.kaç çıkmıştı kanda
canım kan testi yarın yaptırıcam ben idrarda görüp gittim ilk muaynem bu aç karnına tahlillerim var darısı sizin başınıza cnmmm

şoktayım yaa alttan baktı benim daha önce karnımda öldüğü için kalp atışını duyana kadar alttan bakıcam dedi valla 2 kese gördü banada gösterdi ama toparlanabilirde dedi ne demek anlamadım ama haftaya salı kontrole çağırdı o gün net anlaşılıcak yarın sabahta aç karnına tahlil verdi onu göstericem belki tahlildede anlaşılır ikizmi değilmi

canım tebriklerrrrr
sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişleriiiii
çokkkk sevindimmmm yaaaaa

olsunnn tatlımm sen zaten şüpheleniyordun yanlış hatırlamıyorsam ikiz olabilir demiştinn
içine doğmuş demekkki
benim bu hamileliğim diğerlerinden çok farklı hiç belirtim yoktu ama yarın sabah aç karnına tahlil vericem bi sürü tahlil verdi

ikiz yok cnmm bende ondan çok şaşrdımm

dur bakalım yarın testte belli olur kan dğerlerinden anlaşılır zaten..

olsun sağlıklı olsunda ikiz olsun üç olsun ayyyyyyy bi doğsalar sağlıkla yarabbim :Saruboceq:

X