- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
evet canım bende öyle dedim sağlıklı olsunda gerisi boşşdur bakalım yarın testte belli olur kan dğerlerinden anlaşılır zaten..
olsun sağlıklı olsunda ikiz olsun üç olsun ayyyyyyy bi doğsalar sağlıkla yarabbim :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bende öyle dedim sağlıklı olsunda gerisi boşşdur bakalım yarın testte belli olur kan dğerlerinden anlaşılır zaten..
olsun sağlıklı olsunda ikiz olsun üç olsun ayyyyyyy bi doğsalar sağlıkla yarabbim :Saruboceq:
çok sevindim canım allah bizede nasip etsin inşallah...senin sat kaç tı kaç haftalık duydunkısalr ben bgun bebegımın kalp atıslarını duydum mınıcık yaaa ay ordan oraya cok tatlıydııı ınsallah rabbım butun ısteyenlere nasıp eder kıslar
İlk mesaj benden geliyor, keseyi gördüük. Ama daha çook küçük teyzeleri, yarım cm miş. Çok kısa bir muayene idi, folik asit verdi. Fotoğrafımızı da çekti ama vermeyi unuttu doktor hanım ama ben geri döndüm teyzeleri merak eder dedim aldım.
kızlar ben geldimm keseyi gördüm daha doğrusu kesecikleri galiba ikizz
41 kere cokta kucukmus Rabbim nazarlardan saklasinİlk mesaj benden geliyor, keseyi gördüük. Ama daha çook küçük teyzeleri, yarım cm miş. Çok kısa bir muayene idi, folik asit verdi. Fotoğrafımızı da çekti ama vermeyi unuttu doktor hanım ama ben geri döndüm teyzeleri merak eder dedim aldım.
kızlar ben de doktordan yeni geldim. sat 1 şubat- keseyi ve yolk salkı gördük. vajinal baktı ama küçükmüş maalsef embriyo görünmedi. 10 gün sonra tekrarlıycaz inşallah. haftana göre çok normal dedi.yarın tahliller yapılacak .ALLAHIM kalp atışalarınıda duyursun inşallah cümlemize:)
çok sevindim canım allah bizede nasip etsin inşallah...senin sat kaç tı kaç haftalık duydun
bu güzel sesi?:lepi:
kızlar ben de doktordan yeni geldim. sat 1 şubat- keseyi ve yolk salkı gördük. vajinal baktı ama küçükmüş maalsef embriyo görünmedi. 10 gün sonra tekrarlıycaz inşallah. haftana göre çok normal dedi.yarın tahliller yapılacak .ALLAHIM kalp atışalarınıda duyursun inşallah cümlemize:)
kızlar ben geldimm keseyi gördüm daha doğrusu kesecikleri galiba ikizz
evet şimdi gelelim bana...çok şükür bebişlerim gayet iyi..ama o pıtpıt diye sesi duyamadım..koca bir uğultu arasından bişey geliyormuş ama ben anlamadım..sadece kalplerini gördük diyelim.fener gibi yanıp sönen minicik iki kalp..:)allah hayırlı sağlıklı sıhatli uzun bir ömür versin o kalplere..
ayy darısı başıma diyeyim bende görmek ve duymak istiyorum bebişimi
inş. gelecek hafta sonu görürüm bebişimi :Saruboceq:
Bence barays daha ne olsun, herşeyi yemiş içmişsin maşallah keşke bende böyle yiyebilsem ama canım istemiyor. Bence ne yediğine o kadar kafayı takmamak lazım. Geçen arkadaşım kuzeninin 9 ay boyunca hiç yemek yiyemediğini iki günde bir serum takıldığını ama sağlıklı bir bebek doğurduğunu anlattı. işin ilginç olan tarafı bebeği çocuk doktoruna götürdüğü zaman da doktor maşallah hamilelikte çok iyi beslenmişsin demiş hahahah