- 22 Temmuz 2009
- 2.150
- 3
- 40
allah tüm anne adaylarına ( banada) nasip eder inşşş...
amin canım gorursun ınsallah kesesını gordugune goree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah tüm anne adaylarına ( banada) nasip eder inşşş...
kısalr ben bgun bebegımın kalp atıslarını duydum mınıcık yaaa ay ordan oraya cok tatlıydııı ınsallah rabbım butun ısteyenlere nasıp eder kıslar
slm kızlar benimde muhtemel doğum tarihi 3 kasım dio bugün itibariyle 5+6 olduk bebişleri gördük 2 taneler ( tüp bebek ) keselerini gördük cumartesi kalp atışlarını da duyarız inşşşşş... :CüvCüv: :CüvCüv:
slm kızlar benimde muhtemel doğum tarihi 3 kasım dio bugün itibariyle 5+6 olduk bebişleri gördük 2 taneler ( tüp bebek ) keselerini gördük cumartesi kalp atışlarını da duyarız inşşşşş... :CüvCüv: :CüvCüv:
canım tebriklerrr
ayy bende artık bebişimi görmek istiyorum
çok merak ediyorum bebişimi :))))))))))
saol cnm ne zaman kontrolün ne kadarlık oldunuz
5+4 olduk ama dr a gittik geçen hafta erken olduğunu söyledi
gelecek hafta sonu cumartesi gidecez inş.
günaydın kızlar
ben grip oldum boğaz ağrıyor
kızlar doktora gidecek olanlar haberlerinizi bekliyorum çook merak ediyorum allah yardımcınız olsun herşey yolunda gitsin inşallah.. bende kısmetse perşembe gidicem
çooook çok geçmiş olsun canım,
ne kadar dikkat etsek o kadar gelir bulur bu hastalıklar klava:
kısalr ben bgun bebegımın kalp atıslarını duydum mınıcık yaaa ay ordan oraya cok tatlıydııı ınsallah rabbım butun ısteyenlere nasıp eder kıslar
tebriklerrr, en azından keseleri görmüşsün.Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın.Benim de tüp bebekle ikiz, 4.hafta olacak 2 gün sonra.
vesta sana kaç tane emriyo tranfer edildi..
İlk mesaj benden geliyor, keseyi gördüük. Ama daha çook küçük teyzeleri, yarım cm miş. Çok kısa bir muayene idi, folik asit verdi. Fotoğrafımızı da çekti ama vermeyi unuttu doktor hanım ama ben geri döndüm aldım teyzeleri merak eder dedim aldım.
İlk mesaj benden geliyor, keseyi gördüük. Ama daha çook küçük teyzeleri, yarım cm miş. Çok kısa bir muayene idi, folik asit verdi. Fotoğrafımızı da çekti ama vermeyi unuttu doktor hanım ama ben geri döndüm teyzeleri merak eder dedim aldım.
İlk mesaj benden geliyor, keseyi gördüük. Ama daha çook küçük teyzeleri, yarım cm miş. Çok kısa bir muayene idi, folik asit verdi. Fotoğrafımızı da çekti ama vermeyi unuttu doktor hanım ama ben geri döndüm teyzeleri merak eder dedim aldım.