Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gerçektenmi bizde ona bozulmuştuk bırakıp giderken sempatiksalakcinni
benimde aramam lazım keşke benimde gitmeyeceğimi söyleseydin 2 kere bozulsaydı kaydirigubbakcemile3
bozulur tabi tabi bozulur adam daha size çatı muaynesi yapcaktıkaydirigubbakcemile3 içinde kaldı garibimin
gunaydın kızlar nasılsınız....
mıdem bulanıyor.. sonradan sonraya.. ne yapacagım ya...
ne guzel yasemın doguruyor.. hayırlısı ile alır inşallah kucagına bebegını...
tel lıstesıne katılmak ısteyenler bana mesaj atsınlar
ben dogurcam bugun galıba valla agrılarım cok mıdem cok bulanıo basım donuo aboooooo ..
sagol canım. yaparım bırazdan içerim...benim midem dün çok kötüydü nane limon iç canım iyi geliyorr
Az önce A101den geldim.Fiyatı 7 TL . Bahsettiğim battaniye kadife gibi tüylü.Penye tarzı değil.Gayette kaliteli.Benzer battaniyeyi 20 liraya aldım ben Pazar günü.Ambalajıda gayet güzel.Bebişleri kışın sıcacık tutar valla.
dün akşam komedi dükkanına gülerken bir ara doğuruyorum sandım vallasempatiksalakcinni
izlemeyenler dün akşamki doğum sahnesini bence izlesin kaydirigubbakcemile3
sorma fınfık alt kattan sesler geliyo annemlerden akşam allahım nasıl korktum indim aşa bi baktım komedi tükkanını açmışlar böğüre böğüre gülüyolar hey allahım dedim ama kaçırmış bulundum artık haftasonu tekrar veriyorlar bakarım sırnaşık şey
katıl bana yavrukuşum:)aso sana katıldım bebeğim
tabi canım adamın hevesi kalmasınüzülmesin be belki doğumdan sonra sprial taktırmayı düşünüyorum ona taktırırım sempatiksalakcinni
Kaç gündür o ağrılar kasılmalar herbir şey bende var ama hala doğurmadımkaydirigubbakcemile3 benim telde var sende zaten bu aradatel lıstesıne katılmak ısteyenler bana mesaj atsınlar
ben dogurcam bugun galıba valla agrılarım cok mıdem cok bulanıo basım donuo aboooooo ..