2010 Kasım Anneleri

yasemıne msj atayım mı?

derkene attım gıttı hadı bakalım :))

Son düzenleme:
Kahvaltımı yapıyom ve ballı sütümü içiyom şu an, bugün hastalığımın en şiddetli günü herhalde, 1 saat sonra kuaförde olmam lazım, aslında hiç canım istemi ama mecbur gitmeliyim bugün, pooooofffffffff.....

Asooooooooooooooooooo... Artık 37 lik bir hamilesin, kızını fırttırabilirsin prematüre sıfatından kurtulmuş oluyo,,, hadi doğur kızzzzzzzzz.. hayırlı ugurlu olsun :teytey:

Günaydın kızlar...

Bende yasemine bi bakim dedim ama ses yok herhalde...
Günaydınopuyorumnanaktan
nah yetıstırır o zmn :) camlar sılıncek, koltuklar sandalyeler ve de fortmanto dokulup yerlescek mumkun degıl yetıstıremez :)
oh ev pırıl pırıl olcak ne güzel.Bugün de hava güzel yağmur da yağmaz camların da kirlenmez bugün bak:)

yasemıne msj atayım mı?

derkene attım gıttı hadı bakalım :))

iyi yaptın valla..

Günaydın Nalancım , Hayırdıııır Yasemine ne oldu sancısımı tuttttu ?????

Evet cnm, hem sancısı var, hemde dün akşam şekeri düşmüş aniden, bu da doğum belirtisiymiş öle diolar, bakalım nasıl olmuş bugün...

Ay ne güzel evleriniz pırıl pırıl olacak bende temizlik yapacaktım ama hasta olunca her şey kaldı valla ya...hooooooffffffff, bende evimi temizlemek istim...

Asooooooooooooooooooo... Artık 37 lik bir hamilesin, kızını fırttırabilirsin prematüre sıfatından kurtulmuş oluyo,,, hadi doğur kızzzzzzzzz.. hayırlı ugurlu olsun :teytey:
:teytey::dance: darısı sana bak 37yi devirdim girdim 38e çok şükür:) cumartesi çatımı da gösterdim mi bakalım ne kadar neymişimşakkıdı

günaydın kızlar,
ben de eşimi gönderdim, kahvaltımı yaptım, şimdi de ilaç saatimin gelmesini bekliyorum. ilacımı içip tekrar yatıcam. çok uykum var.

ayyy bunu duyunca benimde şekerim düştü,İçim fenalaştı.Ben kan vermekten korkuyom nasıl doğuracam .3 gündür piskolojim alt üst.(BEN DOĞURURSAM HERKES DOĞURUR)

Bide komşum geldi oda 2 sene önce epidural olmuş.Bi anlattı hastanede yaşadıklarını iyice kötü etti beni.alsanaalsanasmile

Yaseminin bişeyi yoktur umarım.Onun kadar heyecan yaptım şimddi :Saruboceq:

Ay ne güzel evleriniz pırıl pırıl olacak bende temizlik yapacaktım ama hasta olunca her şey kaldı valla ya...hooooooffffffff, bende evimi temizlemek istim...
Sen mümkünse temizlik yapma:) yeter yahu sen temizlik,yemek dedikçe ben yapmışım gibi yoruluyorum valla billa.

aso ne meraklısın çatı göstermeye yaaaaaaaa aklinialirimsmile 38de bakılıo çatıya emmmeeee belkı senın hevesını kırmamak adına bakıverır doktorun :)) ben de cmts gırcem allahın ıznıyle 37ye..

öff bu saatten snr korksan ne korkmasan ne bırakın içerde kalsın diyemicene göre doğuracan elin mahkum hihoyyythihoyyyt

Aso aramızda tam bir hafta varmış. ben de bugün 36 yı bitirdim. haftaya benim hamilelik de miadını doldurmuş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…