- 7 Ekim 2009
- 4.682
- 0
Uyuz kadın!!! sinir oluyorum böyle tiplere ya dinleme kimseyi sen boşver.Epidural bu kadar kötü tehlikeli olsa yasaklanırdı.Tamam aksilikler çıkabiliyor doğru ama uzman bir anestezist olduğu sürece ve sen epidural yapılırken hareket etmediğin sürece bir tehlikesi yok.Herkesin kendi seçimi valla.ben anestezi uzmanıyla görüştüm .anestezi yapılırken sürekli hareket ediyolar kasıyolar kendilerini arada aksilikler olabiliyor dedi.zaten bir riski de yok epiduralin dedi. çünkü tehlikeli bölgenin bikaç parmak aşağısına uygulanıyor epidural.Tehlikeli yere iğnenin küçücük zerresi değdi zaman zaten hemen sıçrarsın elektirk çarpmış gibi olursun dedi.Herkesin kendi görüşü valla doğuma kalmış sayılı günler kimse kimseyi korkutmasın bence.Ona bakılırsa anestezi uzmanı genel anestezi için yüzde 1-2 lik de olsa hayatı kaybetme şansı olduğunu söyledi.Her şeyin riski var o yüzden kimse kimseyi korkutmasın dinleme sen onları. bak sinirlendim sabah sabah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayasakkelimeayyy bunu duyunca benimde şekerim düştü,İçim fenalaştı.Ben kan vermekten korkuyom nasıl doğuracam .3 gündür piskolojim alt üst.(BEN DOĞURURSAM HERKES DOĞURUR)
Bide komşum geldi oda 2 sene önce epidural olmuş.Bi anlattı hastanede yaşadıklarını iyice kötü etti beni.alsanaalsanasmile
Yaseminin bişeyi yoktur umarım.Onun kadar heyecan yaptım şimddi :Saruboceq: