2010 Kasım Anneleri

akca yoksun sen.. ad soya ıstıosan gonder yoksa nıck de yeter nolcek ama tel edersek nıckınle hıtap etmek zorunda kalırız snr :) mesela yazarkasayı aradıgımızda merhaba yazar kas dogurdun mu dıye sorcaz :)))

ben de teşekkür edeyım mesajlara canım çektikaydirigubbakcemile3

bızım 15 senelık komşılugumuz vardı.. eşimi uzaktan çok begenırdım.. evlenırsem onun gıbı bırısıyle evlenırım derdım hep... sonra cıddı cıddı konuşmaya başladık.. 4 senedır beraberız... buyuk sorunlar vs çıkarsalarda ailem bız evlendık.. çok mutluyuz... ilk gunku gıbı hıç bır şey degışmedi bırbırımıze duygularımızdan.. eşim gıttıkçe daha çok sevıyor... bebegı 4 sene sonra istedık.. hemen oldu şkur..
ama anneme sorsan ben en buyuk hata yapmışım.. ve hatta tum anne tarafıma göre..
ama bız mutluyz.

Ya aslında haklısın yatakta üç kişi olmak gerçekten kötü, bende kocama sarılmayı özledim valla, başka şeyleride özledim de az kaldı neyse ki...

öff ne az kalması sımdı dogursam kasım sonundan once onu da yapamıcaz :) bız yılbasında açılış yapıcaz işalla tekrar oyle konustuk hehueheuehue

akca yoksun sen.. ad soya ıstıosan gonder yoksa nıck de yeter nolcek ama tel edersek nıckınle hıtap etmek zorunda kalırız snr :) mesela yazarkasayı aradıgımızda merhaba yazar kas dogurdun mu dıye sorcaz :)))

ayy pek alemsin kıss Şeniz

Amin, amin, amin canım, Allah bozmasın, huzurumuz daim olsun...:Saruboceq:

o çok komık oluyo yaa. hedıye cekılısınde bana captanınkarısı hedıye alcaktı bişey sormak ıcın aradı beni. burdaysa o da okusun gülsün :)) telefonu actım kk dan kaptanınkarısı ben dedi. o da ben de güldük. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet yaa yatakta üç kişi olmak.. kocam gece yarısı salona geçiyor ben rahat uyuyayım diye.. bır gun sarılmıştım.. kızım iyi bır tekme atınca benımkı hıssetmış.. sonra bebek sıkışacak dıye sarılmıyor yaa...

Son düzenleme:
ya düzeltme mesajı yolııcam ben ama 300 saniyenin dolmasını bekliyorum :S

Son düzenleme:
öff ne az kalması sımdı dogursam kasım sonundan once onu da yapamıcaz :) bız yılbasında açılış yapıcaz işalla tekrar oyle konustuk hehueheuehue

hehehe yılbaşı iyiymişDD çok uzak ama güzel fikir. kırmızı kırmızı

benim kocam işte, 23 de cıkıcak ama babam maç izliyo annem de sızdı zavallı yorgunluktan. şimmdi bana da bağırdı sen otur otur ayakların patates gibi olmuş dedi :S gene uyudu

:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

Ay alemsin prop, fiş falan istemede...:roflol:

Bizde öle yaparız herhalde, güzel bir kutlamayla...:lepi:

nalan ağda yapmışsın ohh valla ne güzelll . keşke bende yapabilsem .
geçen gün bi ara giyinip ağda yaptırmaya gideyim dedim kendi kendime .
nerdeyse giyinip çıkıcaktım. sonra vazgeçtim (((

acaba açılış nasıl olacak .. ???? oda ayrı stres olur galıba

İyi geceler kızlara.s.Herkes iyi mi,olağanüstü bir durum yok demi,doğuran falannaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…