Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:
o çok komık oluyo yaa. hedıye cekılısınde bana captanınkarısı hedıye alcaktı bişey sormak ıcın aradı beni. burdaysa o da okusun gülsün :)) telefonu actım kk dan kaptanınkarısı ben dedi. o da ben de güldük. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kocam işte, 23 de cıkıcak ama babam maç izliyo annem de sızdı zavallı yorgunluktan. şimmdi bana da bağırdı sen otur otur ayakların patates gibi olmuş dedi :S gene uyudu
huhueeheue resmen hıkayesı varmış he :)
nalan ağda yapmışsın ohh valla ne güzelll . keşke bende yapabilsem .
geçen gün bi ara giyinip ağda yaptırmaya gideyim dedim kendi kendime .
nerdeyse giyinip çıkıcaktım. sonra vazgeçtim (((
evet herkes yılbaşında yapsın :)
İyi geceler kızlara.s.Herkes iyi mi,olağanüstü bir durum yok demi,doğuran falannaniknanik
Ay ben evde kendim yaptım bide düşün, acayip hastayım ve kıllarım tam uzamamıştı, beni baya uğraştırdı, ama atlattım neticede ve çok rahatım şu an, sende üşenme bence, heveslendiğin an git yaptır hemen...
aynen öle taktı ayaklarıma ama inanın görseniz siz de acırdınız halime :S
evim temiz çantam hazır ama ağda yaptırmadım daha. demek ki ben doğurmiyim
o zmn ben cumartesiye kdr bekleyim cnm tamam doğurmuyorum bu gece delikafaduldendelikafaduldençantası hazır olanlar, ağdası yapılmış olanlar bi de evi temizlenmiş olanlar doğursunkaydirigubbakcemile3
Yasemin mi doğuruyormuş:1shok:canım ya,hayırlısı hadi..Valla sorarken öylesine sordum,yine kimse doğurmamıştır nasılsa dedim..
38. hafta bitti galiba onun,sağlıkla gelsin bebişi inşallah
aynen öle nalancım, taktı ayaklarıma annem. ama inanın görseniz siz de acırdınız halime :S
evim temiz çantam hazır ama ağda yaptırmadım daha. demek ki ben doğurmiyim
Ay ben evde kendim yaptım bide düşün, acayip hastayım ve kıllarım tam uzamamıştı, beni baya uğraştırdı, ama atlattım neticede ve çok rahatım şu an, sende üşenme bence, heveslendiğin an git yaptır hemen...
Anladım,hakkında hayırlısı olsun Yasemin ino zmn ben cumartesiye kdr bekleyim cnm tamam doğurmuyorum bu gece delikafaduldendelikafadulden
hastaneye gıdıp geldıler sancıları cok sıddetlı ama duzensız.. gece gıdebılır doguma dırek.. yoka sbh gıtcek dvm edıosa sancılar sezeryana alcaklar.. en son esyalarını toparlıodu :))
Ben de kendim yapıyorum,bunca yıldır gitmedim,hamileyken nasıl giderim ki..bravoo valla alkisalkisalkis
ya ben hiç gitmedim hem korkuyorum hemde çekiniyorum o yuzden cesaret bi gelmiyor.
kendim hayatta yapamam zaten . napçam bilmiyorum . bi yandanda bunu düşünüyorum .
akannehir
ben 2 hafta önce yaptırmıştım ilk defa (bunu da o kadar çok söyledımkı duymayan kalmadı ama benım ıcın buyuk bıseydı napim) cıkmadı henuz kadın 1 ay sonra yaparız demıstı ancak o zamana cıkar heralde.
ben de kendim yapmayı planlıyorum ama cesaret edemiyorum
el ağdası, rollon ağda, hazır ağda bantı hepsini aldım..
en son 3 dklık tüy dökücü kremle hallettim :S
bravoo valla alkisalkisalkis
ya ben hiç gitmedim hem korkuyorum hemde çekiniyorum o yuzden cesaret bi gelmiyor.
kendim hayatta yapamam zaten . napçam bilmiyorum . bi yandanda bunu düşünüyorum .
akannehir
ben 2 hafta önce yaptırmıştım ilk defa (bunu da o kadar çok söyledımkı duymayan kalmadı ama benım ıcın buyuk bıseydı napim) cıkmadı henuz kadın 1 ay sonra yaparız demıstı ancak o zamana cıkar heralde.
Ben de kendim yapıyorum,bunca yıldır gitmedim,hamileyken nasıl giderim ki..