2010 Kasım Anneleri

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:

Gülme kız...:lepi:

o çok komık oluyo yaa. hedıye cekılısınde bana captanınkarısı hedıye alcaktı bişey sormak ıcın aradı beni. burdaysa o da okusun gülsün :)) telefonu actım kk dan kaptanınkarısı ben dedi. o da ben de güldük. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İyimiş hakkat...:roflol::roflol:

benim kocam işte, 23 de cıkıcak ama babam maç izliyo annem de sızdı zavallı yorgunluktan. şimmdi bana da bağırdı sen otur otur ayakların patates gibi olmuş dedi :S gene uyudu :KK70:

Allah iyiliğini versin annenin, kadın kafaya takmış demek ki senin ayaklarını...:roflol::roflol:

nalan ağda yapmışsın ohh valla ne güzelll . keşke bende yapabilsem .
geçen gün bi ara giyinip ağda yaptırmaya gideyim dedim kendi kendime .
nerdeyse giyinip çıkıcaktım. sonra vazgeçtim :KK43:(((

Ay ben evde kendim yaptım bide düşün, acayip hastayım ve kıllarım tam uzamamıştı, beni baya uğraştırdı, ama atlattım neticede ve çok rahatım şu an, sende üşenme bence, heveslendiğin an git yaptır hemen...

evet herkes yılbaşında yapsın :)

Evet, toplu gerdek olsun...:lepi:

İyi geceler kızlara.s.Herkes iyi mi,olağanüstü bir durum yok demi,doğuran falannaniknanik

Selam dilemma, prop un dediği gibi yasemin her an doğurabilir...

çantası hazır olanlar, ağdası yapılmış olanlar bi de evi temizlenmiş olanlar doğursunkaydirigubbakcemile3

Yasemin mi doğuruyormuş:1shok:canım ya,hayırlısı hadi..Valla sorarken öylesine sordum,yine kimse doğurmamıştır nasılsa dedim..
38. hafta bitti galiba onun,sağlıkla gelsin bebişi inşallah

aynen öle nalancım, taktı ayaklarıma annem. ama inanın görseniz siz de acırdınız halime :S

evim temiz çantam hazır ama ağda yaptırmadım daha. demek ki ben doğurmiyim :KK70:

Son düzenleme:
Ay ben evde kendim yaptım bide düşün, acayip hastayım ve kıllarım tam uzamamıştı, beni baya uğraştırdı, ama atlattım neticede ve çok rahatım şu an, sende üşenme bence, heveslendiğin an git yaptır hemen...

ben de kendim yapmayı planlıyorum ama cesaret edemiyorum
el ağdası, rollon ağda, hazır ağda bantı hepsini aldım..
en son 3 dklık tüy dökücü kremle hallettim :S

aynen öle taktı ayaklarıma ama inanın görseniz siz de acırdınız halime :S

evim temiz çantam hazır ama ağda yaptırmadım daha. demek ki ben doğurmiyim :KK70:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
çantası hazır olanlar, ağdası yapılmış olanlar bi de evi temizlenmiş olanlar doğursunkaydirigubbakcemile3
o zmn ben cumartesiye kdr bekleyim cnm tamam doğurmuyorum bu gece delikafaduldendelikafadulden
Yasemin mi doğuruyormuş:1shok:canım ya,hayırlısı hadi..Valla sorarken öylesine sordum,yine kimse doğurmamıştır nasılsa dedim..
38. hafta bitti galiba onun,sağlıkla gelsin bebişi inşallah

hastaneye gıdıp geldıler sancıları cok sıddetlı ama duzensız.. gece gıdebılır doguma dırek.. yoka sbh gıtcek dvm edıosa sancılar sezeryana alcaklar.. en son esyalarını toparlıodu :))

aynen öle nalancım, taktı ayaklarıma annem. ama inanın görseniz siz de acırdınız halime :S

Aynen,aslında geçen hafta yaptım ağda ama birkaç gün daha bekliyim de tam olsun,yeniden yapiyim

bravoo valla alkisalkisalkis
ya ben hiç gitmedim hem korkuyorum hemde çekiniyorum o yuzden cesaret bi gelmiyor.
kendim hayatta yapamam zaten . napçam bilmiyorum . bi yandanda bunu düşünüyorum .
akannehir

ben 2 hafta önce yaptırmıştım ilk defa (bunu da o kadar çok söyledımkı duymayan kalmadı ama benım ıcın buyuk bıseydı napim:KK1:) cıkmadı henuz kadın 1 ay sonra yaparız demıstı ancak o zamana cıkar heralde.

o zmn ben cumartesiye kdr bekleyim cnm tamam doğurmuyorum bu gece delikafaduldendelikafadulden

hastaneye gıdıp geldıler sancıları cok sıddetlı ama duzensız.. gece gıdebılır doguma dırek.. yoka sbh gıtcek dvm edıosa sancılar sezeryana alcaklar.. en son esyalarını toparlıodu :))
Anladım,hakkında hayırlısı olsun Yasemin in
ya ben hiç gitmedim hem korkuyorum hemde çekiniyorum o yuzden cesaret bi gelmiyor.
kendim hayatta yapamam zaten . napçam bilmiyorum . bi yandanda bunu düşünüyorum .
akannehir
Ben de kendim yapıyorum,bunca yıldır gitmedim,hamileyken nasıl giderim ki..

ben 2 hafta önce yaptırmıştım ilk defa (bunu da o kadar çok söyledımkı duymayan kalmadı ama benım ıcın buyuk bıseydı napim:KK1:) cıkmadı henuz kadın 1 ay sonra yaparız demıstı ancak o zamana cıkar heralde.

Cesaret etmişken bundan sonra da gidersin..Alışkanlıkla ilgili bişey

ben de kendim yapmayı planlıyorum ama cesaret edemiyorum
el ağdası, rollon ağda, hazır ağda bantı hepsini aldım..
en son 3 dklık tüy dökücü kremle hallettim :S

Tüy dökücü kremi şeyine kullanma canım, kimyasallar içeriyo o ve dr.lar hiç önermiyor...

akannehir

Bende gitmedim, geçen sefer koltuk altımı aldırim dedim salak karı kıpkırmızı yaptı kolumun altını onun için oramı hiç yaptıramam ona valla salak...

aa hatırlılıyorum ilk defa yaptırcam falan demiştin.
ohh sen gitmişsin ne güzel. acıdımı ?

Ben de kendim yapıyorum,bunca yıldır gitmedim,hamileyken nasıl giderim ki..

kendisi yapanlarada şaşırıyorum. hamıleyken kendın yapman daha zor olmuyormu ?
asıl hamıleyken ağdacıya gitmekden bişi olmaz . göbeğinden göremiyor yaptırıyor derler :))
derler ama gidemiyorum benn . gitmeyı istiyorum temız temız doğuma giderim aklım orda kalmaz en azından ama pöfff bılmıyorum yaa . bu da bi dert :1ninca:

X