Tüy dökücü kremi şeyine kullanma canım, kimyasallar içeriyo o ve dr.lar hiç önermiyor...
.
Canımmm eğer doğurursan hayırlı doğumun olsun inşallah.....Dualarımız seninleopuyorumnanaktankızlar dualarınızı bekliyorum masalım sağlıkla gelsin
Cesaret etmişken bundan sonra da gidersin..Alışkanlıkla ilgili bişey
ben 2 hafta önce yaptırmıştım ilk defa (bunu da o kadar çok söyledımkı duymayan kalmadı ama benım ıcın buyuk bıseydı napim) cıkmadı henuz kadın 1 ay sonra yaparız demıstı ancak o zamana cıkar heralde.
ya kizlar benim mide yanmalarim azalacagina çogaliyo dahada. yatinca sit bogazima kadar geliyo ne yapsam ne etsem yardim edin nolur :sinifsinif:
eğer düzgün temiz becerikli bir yere yaptırırsan bir sorun çıkmaz merak etme:)ben bide oraya hiç ağda yapmadım . ilk defa yaptırcam yaptırırsam .
ozaman nasıl olur bılmem acısını boşwerdim kızarırmı morarmı bılmem ohaoldumsmile:1ninca:
Bir şeyler yedikten sonra hemen yatma.yastığını da yükselt biraz.ya kizlar benim mide yanmalarim azalacagina çogaliyo dahada. yatinca asit bogazima kadar geliyo ne yapsam ne etsem yardim edin nolur :sinifsinif:
ya kizlar benim mide yanmalarim azalacagina çogaliyo dahada. yatinca asit bogazima kadar geliyo ne yapsam ne etsem yardim edin nolur :sinifsinif:
ya kizlar benim mide yanmalarim azalacagina çogaliyo dahada. yatinca sit bogazima kadar geliyo ne yapsam ne etsem yardim edin nolur :sinifsinif:
aa hatırlılıyorum ilk defa yaptırcam falan demiştin.
ohh sen gitmişsin ne güzel. acıdımı ?
:
Ayna yardımıyla canım...Ben de gidemem ki,utanırım,alışmamışım,kendimi biliyorum,şu durumda gidemediysem bundan sonra da hiç gitmemaa hatırlılıyorum ilk defa yaptırcam falan demiştin.
ohh sen gitmişsin ne güzel. acıdımı ?
kendisi yapanlarada şaşırıyorum. hamıleyken kendın yapman daha zor olmuyormu ?
asıl hamıleyken ağdacıya gitmekden bişi olmaz . göbeğinden göremiyor yaptırıyor derler :))
derler ama gidemiyorum benn . gitmeyı istiyorum temız temız doğuma giderim aklım orda kalmaz en azından ama pöfff bılmıyorum yaa . bu da bi dert :1ninca:
Selam kızlar.................
Bir şeyler yedikten sonra hemen yatma.yastığını da yükselt biraz.
bende rennie duo şurup içiyorum canım . içmezsem duramıyorum çok kötü oluyor midem. o rahatlatıyor .
mide yanması için doktorun şurup falan vermedimi sana ?
ben de geçen hafta aynı şeyleri yaşamıştım. gece boyunca midem ekşiyor ve ağzıma acı su geliyordu. istifra etmekten uyuyamıyordum. doktor rennie diye bir şurup verdi de rahat ettim. sen de doktoruna söyle istersen.
Sağol canım benim nasılsın?Ayna yardımıyla canım...Ben de gidemem ki,utanırım,alışmamışım,kendimi biliyorum,şu durumda gidemediysem bundan sonra da hiç gitmem
Hoşgeldin aso
ben kendim yapıyordum ağdamı ama son 1 aydır göbeğimden göremediğim için vurdum jileti
ağdayla alınacak kadar da uzamadı, yarın yine alıcam ancak doğumdan sonra ağdaya tekrar başlayabilirim.. çok zor oluyor böyle de ya..