Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım prop a özelden yaz hemen adını soyadını telefonunu :)benım numaram var mı lıstede...
tamam -tatlicadiarzu-bijo herılt yani:)
evet prop arada güncelleştikçe bana da listeyi fwd edersen sevinirim..Bencede devret valla, prop bi sürede daha burda nasılsa...:lepi:Şaka bi yana hakkat sende de bijuda da bi liste olsun, nolur nolmaz...
iyi ettin dedim zati burdan cevap verir o bekleyemez yolluyom şimdi.ozel msj ıcın 100lerce sanıye beklemeyım dedım
eşim de maça bakıyo pöfffff sıkıldım. topikte de dogum hazırlıkları var. benım daha hastane cantam hazırlancak pöfff ....yarın totomu kaldırayım da hazırlayım barii
telefon lıstesıne tel bırakmak ısteyen bana msj atsın ya da ortaya yazıversın :)
kızlar mail ve telefon listesi de mi var ?
zaten ilk sayfada da bnm adım yok
evet nalan kocalarımızla son basbasa gunlerımız( biz evlendıkten sonra 5 yıl bekledık cocuk ıstemedık, istedıgımız zaman da oldu çok şükür. ama yinede doyulmuyormuş bu basbasa gunlere özliycez kesin
ayynen öyle. biz de 5 yıldan sonra 3 kişi olucaz inşallah ama başbaşa günlere doyulmuyomuş anladım..evet nalan kocalarımızla son basbasa gunlerımız( biz evlendıkten sonra 5 yıl bekledık cocuk ıstemedık, istedıgımız zaman da oldu çok şükür. ama yinede doyulmuyormuş bu basbasa gunlere özliycez kesin
aslanım benim beee :hooray:telefon lıstesıne tel bırakmak ısteyen bana msj atsın ya da ortaya yazıversın :)
kızlar teşekür butonu gelmiş gördünüzmü?
ne maçı var yine ya :S
valla nalan fakrındaysan 9 aydır başbaşa degılız, ben hıc basbasayız gıbı dusunmuyorum tam tersıne dogurduktan snr tekrar basbasa kalabılcez.. su anda gece yatakta bıle uc kısıyız.. kocama sımsıkı sarılmayı bıle ozledım..
He valla insan doyamıyomuş, biz 2 sene sonra istedik ama düşük oldu sonrada bu zamana kadar olmadı, kısmet bu seneyeymiş valla, bizimde 6 yıl oldu bu sene, bizde hala ilk günkü gibiyiz, Allah bozmasın...