2010 Kasım Anneleri

benım numaram var mı lıstede...
yok canım prop a özelden yaz hemen adını soyadını telefonunu :)

bijo herılt yani:)
tamam -tatlicadiarzu-

Bencede devret valla, prop bi sürede daha burda nasılsa...:lepi:Şaka bi yana hakkat sende de bijuda da bi liste olsun, nolur nolmaz...
evet prop arada güncelleştikçe bana da listeyi fwd edersen sevinirim..

ozel msj ıcın 100lerce sanıye beklemeyım dedım
iyi ettin dedim zati burdan cevap verir o bekleyemez yolluyom şimdi.

eşim de maça bakıyo pöfffff sıkıldım. topikte de dogum hazırlıkları var. benım daha hastane cantam hazırlancak pöfff ....yarın totomu kaldırayım da hazırlayım barii

kızlar mail ve telefon listesi de mi var ?
zaten ilk sayfada da bnm adım yok

evet nalan kocalarımızla son basbasa gunlerımız( biz evlendıkten sonra 5 yıl bekledık cocuk ıstemedık, istedıgımız zaman da oldu çok şükür. ama yinede doyulmuyormuş bu basbasa gunlere özliycez kesin

eşim de maça bakıyo pöfffff sıkıldım. topikte de dogum hazırlıkları var. benım daha hastane cantam hazırlancak pöfff ....yarın totomu kaldırayım da hazırlayım barii

Hazırla canım nolur nolmaz, artık bu saatten sonra her şey olabilir...

ne maçı var yine ya :S
valla nalan fakrındaysan 9 aydır başbaşa degılız, ben hıc basbasayız gıbı dusunmuyorum tam tersıne dogurduktan snr tekrar basbasa kalabılcez.. su anda gece yatakta bıle uc kısıyız.. kocama sımsıkı sarılmayı bıle ozledım..

kızlar mail ve telefon listesi de mi var ?
zaten ilk sayfada da bnm adım yok

Evet tatlım, sen prop a özelden mesaj at adını soyadını telefon numaranı o eklesin listeye...

He valla insan doyamıyomuş, biz 2 sene sonra istedik ama düşük oldu sonrada bu zamana kadar olmadı, kısmet bu seneyeymiş valla, bizimde 6 yıl oldu bu sene, bizde hala ilk günkü gibiyiz, Allah bozmasın...

ayynen öyle. biz de 5 yıldan sonra 3 kişi olucaz inşallah ama başbaşa günlere doyulmuyomuş anladım..

telefon lıstesıne tel bırakmak ısteyen bana msj atsın ya da ortaya yazıversın :)
aslanım benim beee :hooray:

Ya aslında haklısın yatakta üç kişi olmak gerçekten kötü, bende kocama sarılmayı özledim valla, başka şeyleride özledim de az kaldı neyse ki...

He valla insan doyamıyomuş, biz 2 sene sonra istedik ama düşük oldu sonrada bu zamana kadar olmadı, kısmet bu seneyeymiş valla, bizimde 6 yıl oldu bu sene, bizde hala ilk günkü gibiyiz, Allah bozmasın...

Amin canım Biz de isteyerek yaptık bebeğimizi güzel hayallerımız var onunla daha farklı güzellikler mutluluklar yaşıycaz inşallah. sağlıklı bir şekilde dogsunlar da en önemlisi o. evdeki huzurumuz daha da artsın bebişlerimizle:Saruboceq:

ii akşamlar
benim eşimde maç izliyor . :s
bende bakiim dedim . maç olmayınca beraber bişiyler izliyoruz . maç olunca kaçıyorum bende )
yasemin yarın doğurabilirmiş. hadi hayırlısı bakalım . Allah yardımcısı olsunnn
darısı bizeee :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…