2010 Kasım Anneleri

yasemın geçmiş olsun... inşallah kavuşursun bebegıne.. sezeryan mı olacak

Normal doğurabilirim belki diye düşünmüyo musn hiç, hastaneye gittiğinde açılma fln varsa yıne de sezeryan mı isticeksin :))

eşimede onu söylüyorum inşallah hayırlısı ise normal olur. ama doktorumun neden suyunun gelemsini yada acılmanı istemiyorum dediğini anlamadım .. vardır bir bildiği cünkü benim 5 yıllık doktorum kocamdan iyi bilir orayı:)

eşimede onu söylüyorum inşallah hayırlısı ise normal olur. ama doktorumun neden suyunun gelemsini yada acılmanı istemiyorum dediğini anlamadım .. vardır bir bildiği cünkü benim 5 yıllık doktorum kocamdan iyi bilir orayı:)

ay yasemin allah ıyılıgını versın, hayırlısı neyse o olsun, yrn belkı kızınla olursun.. sen sımdı eksıgıne gedıgıne bak bakalım hadı..

ayy ne güzel. bir bebek daha mı geliyor :dance: :nazar: her şey yolunda gider ve sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini yasemin. :nazar: darısı tüm topiğin başına

Yasemincim geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun kuzuna...Dualarımız seninle canım...Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlaaarrr.. özlemin kızı cuma gunu taburcu oluomuş evlerıne dönüolar, allah bağışlasın..

Bijo sizin günleriniz aynı ya toprak da bu akşam gelmek isterse sempatiksalakcinni

gelsinnnnnnnnnnnnnnn :) herşeyi hazır evim de temizzz..

ama kardeşlerim yok, planlarımı uygulayamam, acele ederim falan. otursun pazartesiye kadar daracık evinde..

kızlar ben gittim sekerim yükseldi cikolata falan yedim. sonrada nst ye girdim medical park evime yakın diye oraya gittim ve 110 lara varan düzensiz sancılar cıktı hastaneye yatırmak istediler benim doktorumla konusuldu doktorum gece 12 den sonra bisey yeme belki yarın alabiliriz dedi gece kötü olursam geceden gidicem....

Çoookkkk geçmiş olsun yasemin, telefonun var mı arkadaşlarda, eğer yoksa alalım telefonunu merak ederiz seni haber alamazsak...

oh nalan rahatsın artık.. her şey bıttı.. gun sayıyorsun.. bızımkıler meçhul... kım bilir ne zaman gelir

Saol tatlım gerçekten artık rahatım valla...

kızlar dualarınızı bekliyorum masalım sağlıkla gelsin

Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun...

yasemincim baktım telefon listesinde adın yok yazmamışsın. bize bir şekilde haber ulaştır oldu mu merak ederizz eyvahedigeldismile

kızlaaarrr.. özlemin kızı cuma gunu taburcu oluomuş evlerıne dönüolar, allah bağışlasın..

Hadi hayırlısı bakalım çok sevindim bu habere valla..

prop bizim bi tel listemiz var ya. o işi sana devretsem telefonlarla ve sen de geliştirsen duyuru yaparak. malum benim 5 günüm kaldı, sen daha çoook burdasın ya ondan dedim :roflol:

Bencede devret valla, prop bi sürede daha burda nasılsa...:lepi:

Şaka bi yana hakkat sende de bijuda da bi liste olsun, nolur nolmaz...

X