Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ne var ne yok kızlarr bıraktığım gibimisiniz halabilmiyorumkismile
sertur bebişine kocaman maşallah.
sezen hoşgeldin! nasılsın, minik oğluşun nasıl?
ya sezen bizi boşver doğurmadık hala sen anlat nasıl bebiş napıyorsunuz nasıl geçiyor zaman
ay inşallah iyileşir en kisa zamanda midesi filan çok kötü.çikardi az önce.nane limon kaynattim bal koydum içine azcik.
üzülüyorum ya
sezeryan diil hayatim ya..dileğim o benim sempatiksalakcinni
Selam kızlar nasılsınız? Dün kontrolüm vardı bebişim 3911 gr çıktı. Ama anlamadığım bişi var ultrasonda BDP 39+1 AC 40+1 FL 38+1 haftalık çıkıyor. AC yüksek çıktığı için kilosu öyle gözüküyor olabilirmiş ama 3500'den aşağı kiloda değil iri bi bebek dedi doktor. Bi aksilik çıkmadığı sürece 5 kasıma kadar beklicekmişiz hatta durursa 3, 4 gün daha bekleriz sonra mecburen yatış yapmak zorunda kalırız dedi. O kadar beklemeye kaç kilo olur bebiş bilmiyorum ama normal doğumu nasıl yaparım diye düşünmeye başladım.. Bu arada sabaha karşı saat 5 gibi mide yanması ve bulantıyla uyandım ve içim dışıma çıktı istifra etmekten halada bi tuhaflık var midemde üşüttümmü acaba...
geçmiş olsun nalancım hala toparlıyamadınmı diycem ama bende bugün tam 5 gündür ağır gribim birde gripten 2 gün önceki midemi bağırsaklarımı üşüttüğüm 3 günüde sayarsam 1 haftadır geberiyorum dolu dolu napıcamı şaşırdım kendimi bugün gene yoğun bakıma aldım kuşburnu ballı süt mandalina parol terle uyu duş al sıralama böle bakalım iyi gelicekmi
bebişinin kilosunu hiç takma canım ben öyle hastaydımki düşün 1 kilo verdim isal midem mahfoldum doktorada gittiğimde feci griptim ama kızım 400 gram almıştı onlar bizim depoyu kemiriyo merak etme
seninde yarın belli oluyormuş benimkide hastaneye çağırdı yarın hem son bi nst yapalım hemde günü kesin söyliyim dedi ya pazartesi ya çarşamba sonra yoğun olurum cuma gel dedi bende cuma gidicem kısmetse hemde doğumhaneye giricem nasıl bakıyım aniden normal gelmeye kalkarsa bilgi sahibi oluyum bide özel oda başvurusunda bulunucam eşim aramış çok sıra varmış hiç umut yok ama biz başvuralım gene dedim
bu arada eee heyecan nasıl eşin filan heyecanlımı
selam güzel anneler
bugün doğuraan yok baktım da
bi bafo uğramamış
inş. iyidir dr her an olabilir demiş merak ettim
hala doğurmadımsositososito
nalannn nasıl oldun anacım ben öksürürken doğucam sanıyorum sankisempatiksalakcinni
deli gibi uyudummmmmm :S camış gibi aç ıuyandımmmmm.. ve hala doğuramadım tühh kaydirigubbakcemile3
slm ne var ne yok kızlarr bıraktığım gibimisiniz halabilmiyorumkismile
slm kızlar... 3 saat uyumuşum hala uykum var.. gözlerimi açamıyorum...
eren sezen hoşgeldin.. bebiş nasıl.. ? oh rahatsın artık...
ben hurma yemeye başladım.. gunde 6-7 tane yıyorum..
uykusuz geceler hariç herşey iyi güzel cnmm oğlumda yatıyo kalkıyoo ama en çokta kucak istiyo mayışıyo kucağımda alıştırmamaya çalışıyorum ama olmuyoo içgüdüsel galiba benim kucağımda rahatlıyoo hastane işini ne ettin?
Biz ii yiz sezoş asıl sen nasılsın haberler sende tatlım...opuyorumnanaktan
çözdük çok şükür doktor dışarıdan gelecek işte gittiğim hastaneye devam edecem işte
ay kucuğa alıştırmasan iyi olurda nasıl olacak o iş :S