Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok korkuyom normalden.. eyvahedigeldismile
Selam kızlar nasılsınız? Dün kontrolüm vardı bebişim 3911 gr çıktı. Ama anlamadığım bişi var ultrasonda BDP 39+1 AC 40+1 FL 38+1 haftalık çıkıyor. AC yüksek çıktığı için kilosu öyle gözüküyor olabilirmiş ama 3500'den aşağı kiloda değil iri bi bebek dedi doktor. Bi aksilik çıkmadığı sürece 5 kasıma kadar beklicekmişiz hatta durursa 3, 4 gün daha bekleriz sonra mecburen yatış yapmak zorunda kalırız dedi. O kadar beklemeye kaç kilo olur bebiş bilmiyorum ama normal doğumu nasıl yaparım diye düşünmeye başladım.. Bu arada sabaha karşı saat 5 gibi mide yanması ve bulantıyla uyandım ve içim dışıma çıktı istifra etmekten halada bi tuhaflık var midemde üşüttümmü acaba...
Selam kızlar nasılsınız? Dün kontrolüm vardı bebişim 3911 gr çıktı. Ama anlamadığım bişi var ultrasonda BDP 39+1 AC 40+1 FL 38+1 haftalık çıkıyor. AC yüksek çıktığı için kilosu öyle gözüküyor olabilirmiş ama 3500'den aşağı kiloda değil iri bi bebek dedi doktor. Bi aksilik çıkmadığı sürece 5 kasıma kadar beklicekmişiz hatta durursa 3, 4 gün daha bekleriz sonra mecburen yatış yapmak zorunda kalırız dedi. O kadar beklemeye kaç kilo olur bebiş bilmiyorum ama normal doğumu nasıl yaparım diye düşünmeye başladım.. Bu arada sabaha karşı saat 5 gibi mide yanması ve bulantıyla uyandım ve içim dışıma çıktı istifra etmekten halada bi tuhaflık var midemde üşüttümmü acaba...
bende sezeryandan çok korkuyorum bilmiyorumkismile
özünde her iki doğum şekli benı korkutuyo... eyvahedigeldismile
ama normal doğumda özellıkle bebek için yaşanacak bazı aksiliklerde var onlarda benı tedirgin ediyo.. ne kadar olsa devlet hastanesi.. normal için epidural kullanmıcaklar.. o kadar sancı çektıkten sonra apar topar sezeyene girmekde var... ayhh içim fena oldu akannehir
kızlar selam..geçmişe bakamadım daha doğuranımız falan yok heralde dünden beri..hava mı sıcak benimi hararet basıyor anlamış değilim menepozlu gibiyim ama sığamıyorum bi yerlere çok sıkıcı bi gün..
selam kızlar
göğüslerim çok acıyo ağrıyo sızlıyo :gitme: bugün çıktı ortaya dokunamıyorm neden oldu acaba doğum moduna geçti sütlerimi çalkalıyo napıyo bilmiyorumkismile
kızlar selam..geçmişe bakamadım daha doğuranımız falan yok heralde dünden beri..hava mı sıcak benimi hararet basıyor anlamış değilim menepozlu gibiyim ama sığamıyorum bi yerlere çok sıkıcı bi gün..
cnm çok geçmiş olsun.. dıkkat et kendıne ben hasta oldum bilee :2: gecelerı zaten uyuyamıyodum şimdi iyice kötü olduu benneyaptımki
bu arada senin yazdıkalrına göre bebeğinin o kilo ile o kadar kalması mümkün mü ? ayrıca normal doğum için fazla kilolu gibi..
hakkında hayırlısı olsun cnm.. :Saruboceq:
cnm çok geçmiş olsunn
senin doğuma çok az kalmış..
göğüs ucu için kremler var şimdiden kullanmaya başla.. doktorlar tevsiye ediyo.. yerimseniben
bu çatlakların çok acıdığını sölüyolar.. inşallah bı an evvel iyileşirsin :Saruboceq:
en güzeli kendini şartlamamak çokta kokma sezeryan tarihini alırsın o gün gelmeden bebek çıkıp gelir kafamçokkarıştı aramızda 1 gün var ben pazartesi konuşcam doktorla bakalım ne olcam benbilmiyorumkismile
maşşşşşşallah bebişini kızz ama bu kiloyla üstelik 39.haftadasın 5 kasım bana çok geç geldi bebek ozaman 4 kiloyu geçerse son dakkada sezeryan dersede şaşırma artık
bu arada geçmiş olsun mide üşütmesi ıyyyy kafamçokkarıştı geçen hafta ne çektim allah yardımcın olsun iyi bak kendine
sağol canım
ben o kremden 4. aydan 8. aya kadar kullandım sütüm erken geldi diye doktrorum bırak doğumda kullan artık dedi ama ben bugün yine başlıycam sürmeye geçer inşallah :1hug:
yok canım şimdilik doğuran gamyoncuiremsu hava sıcak değilmiş bende aynı soruyu soruyorum sürekli bi terleme bi üşüme bi hararet menopoza girmiş gibi aynı bide havada basık yağmur yağıyo e sen mersinde ben antalyada nem oranıda tavanda olunca ekstra hararetlendiriyo ama çok dikkat et benim düştüğüm tuzağa düşme zira 1 haftadır geberdim hastalıktan
özünde her iki doğum şekli benı korkutuyo... eyvahedigeldismile
ama normal doğumda özellıkle bebek için yaşanacak bazı aksiliklerde var onlarda benı tedirgin ediyo.. ne kadar olsa devlet hastanesi.. normal için epidural kullanmıcaklar.. o kadar sancı çektıkten sonra apar topar sezeyene girmekde var... ayhh içim fena oldu akannehir
her gün çok sıkıcı artık senağlama aynen yanıyorum resmen ki ben normalde çok üşürdüm
gece üzerimde birşey bırakmak istemiyorum ben açıyorum eşim örtüyor bebek üşürmüş akannehir