- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
selam kizlar..herkes iidir inşallah..
kocişim hasta bugün.yorgan döşek yatio
bende 15 güne doğuruyorum inşallah :Saruboceq: yerimseniben
Geçmiş olsun fairy, umarım eşin en kısa zamanda düzelir, sanada hayırlı olsun, sezeryan tarihin mi belli oldu...
selam kızlar nasılsınız
dün doktora gittim.artık miyadını dolduruyo bebeğim.yarın 37+0 günlük oluyor ve bu tarihten sonra doğan bebekler zamanında doğmuş oluyo.çok şükür erken doğum riskini anlattık.NST de de sancı kasılma yokt.doktor bi hafta sonra gel tekrar bakıp kesin tarihi verelim dedi38 dolsun alalım dedi.
sizler nasılsınız doğum yapan var mı bu arada
merhaba kızlar nasılsınız ???
buarada doğumu çok yakın olan arkadaşlar var.. allah hayırlısı ıle bı avazda kurtarsınn.. bebeklerını sağ salim kucaklarına alırlar inşallah.. :ecrin_bebek:
kızlar aranızda izmirde olupta istekli sezeyen yaptıran var mı? ve hangi hastanede ?
cevap yazan olusa sevınırım... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
isteğe bağlı sezeryanı genelde bütün özeller yapmıyor mu?
evet cnm özeller yapıyor. ama doktorunu bulduktan sonra devlet hast.de yapanlarda var... yerimseniben
ayrıca arkadaşlar isteğe bağlı sezeyene tercih etmenizin sebepleri nelerdir _? bu konudada paylaşım yaparsanız sevınırım..
bende son aylara gelmeme rağmen doğum için tam karar vermedım. her iki doğum için endişelerim var.. bu ay sonuna kadar vermem gerek..
paylaşımlarınızı beklıyorumm opuyorumnanaktan
sanırım onlarında özel muaynanesine gitmek gerekiyor üffffffffffff doğum korkumu hatırladım şimdi bende henüz doktorumla hiç bu konuyu konuşmadım konuşmaya bile korktum kaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlısı olsun
Çok halsiz ve bitkinim, sürekli terliyorum, boğazım feci acıyo, nefret ediyorum grip olmaktan ama kendim kaşındım, geçen gün klimayı açtım terli terli karşısına geçtim iş yaptım mutfakta, o an çok ii geldi ama sonrasında çarptı böle, bi de akşam dondurma yedim üstüne, resmen davetiye çıkarttım hastalığa...
nesine karar weremedin?normal doğum için herhangi bir engelin mi var?