2010 Kasım Anneleri

selam kizlar..herkes iidir inşallah..
kocişim hasta bugün.yorgan döşek yatio

bende 15 güne doğuruyorum inşallah :Saruboceq: yerimseniben

Geçmiş olsun fairy, umarım eşin en kısa zamanda düzelir, sanada hayırlı olsun, sezeryan tarihin mi belli oldu...

Biju da yok piyasa da, bugün temizlikçi gelecekti ona galiba, herkes yavaş yavaş topiği bırakmaya mı başlıyo ne, bi daha ki hafta daha boşalmaya başlar herhalde...

Sezenin bebişinin fotolarını gördüm temin, anam o ne tatlı bi şi öle ya, bayıldım valla...

Allah nazarlardan sakınsın...

Geçmiş olsun fairy, umarım eşin en kısa zamanda düzelir, sanada hayırlı olsun, sezeryan tarihin mi belli oldu...

ay inşallah iyileşir en kisa zamanda midesi filan çok kötü.çikardi az önce.nane limon kaynattim bal koydum içine azcik.
üzülüyorum ya

sezeryan diil hayatim ya..dileğim o benim sempatiksalakcinni

selam kızlar nasılsınız
dün doktora gittim.artık miyadını dolduruyo bebeğim.yarın 37+0 günlük oluyor ve bu tarihten sonra doğan bebekler zamanında doğmuş oluyo.çok şükür erken doğum riskini anlattık.NST de de sancı kasılma yokt.doktor bi hafta sonra gel tekrar bakıp kesin tarihi verelim dedi38 dolsun alalım dedi.
sizler nasılsınız doğum yapan var mı bu arada

hayirlisi olsun canım..sağlikla olsun inşallah..

henüz doğuran yok..belki ben doğururum yarin öbürgün :Saruboceq: :lepi:

merhaba kızlar nasılsınız ???

buarada doğumu çok yakın olan arkadaşlar var.. allah hayırlısı ıle bı avazda kurtarsınn.. bebeklerını sağ salim kucaklarına alırlar inşallah.. :ecrin_bebek:

kızlar aranızda izmirde olupta istekli sezeyen yaptıran var mı? ve hangi hastanede ?

cevap yazan olusa sevınırım... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

isteğe bağlı sezeryanı genelde bütün özeller yapmıyor mu?

evet cnm özeller yapıyor. ama doktorunu bulduktan sonra devlet hast.de yapanlarda var... yerimseniben

sanırım onlarında özel muaynanesine gitmek gerekiyor üffffffffffff doğum korkumu hatırladım şimdi bende henüz doktorumla hiç bu konuyu konuşmadım konuşmaya bile korktum kaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlısı olsun

ayrıca arkadaşlar isteğe bağlı sezeyene tercih etmenizin sebepleri nelerdir _? bu konudada paylaşım yaparsanız sevınırım..

bende son aylara gelmeme rağmen doğum için tam karar vermedım. her iki doğum için endişelerim var.. bu ay sonuna kadar vermem gerek..

paylaşımlarınızı beklıyorumm opuyorumnanaktan

nesine karar weremedin?normal doğum için herhangi bir engelin mi var?

Selam kızlar nasılsınız? Dün kontrolüm vardı bebişim 3911 gr çıktı. Ama anlamadığım bişi var ultrasonda BDP 39+1 AC 40+1 FL 38+1 haftalık çıkıyor. AC yüksek çıktığı için kilosu öyle gözüküyor olabilirmiş ama 3500'den aşağı kiloda değil iri bi bebek dedi doktor. Bi aksilik çıkmadığı sürece 5 kasıma kadar beklicekmişiz hatta durursa 3, 4 gün daha bekleriz sonra mecburen yatış yapmak zorunda kalırız dedi. O kadar beklemeye kaç kilo olur bebiş bilmiyorum ama normal doğumu nasıl yaparım diye düşünmeye başladım.. Bu arada sabaha karşı saat 5 gibi mide yanması ve bulantıyla uyandım ve içim dışıma çıktı istifra etmekten halada bi tuhaflık var midemde üşüttümmü acaba...

dediğin gibi cnm özelıne gıtmen gerek yada gitmediğin ayları telafi etmen gerek sengözlerimebaksanab

o doğum korkusu bendede var... çevrem bıçok arkadaşımın gittiği doktor var. çok iyi bi doktor.. sezeryen için tercih edilebilecek birisi..

ama gelgelelim doğumdan hertürlü korkuyorum.. oluruna barakmak bana göre değil.. :roflol:

geçmiş olsun nalancım hala toparlıyamadınmı diycem ama bende bugün tam 5 gündür ağır gribim birde gripten 2 gün önceki midemi bağırsaklarımı üşüttüğüm 3 günüde sayarsam 1 haftadır geberiyorum dolu dolu napıcamı şaşırdım kendimi bugün gene yoğun bakıma aldım kuşburnu ballı süt mandalina parol terle uyu duş al sıralama böle bakalım iyi gelicekmi

bebişinin kilosunu hiç takma canım ben öyle hastaydımki düşün 1 kilo verdim isal midem mahfoldum doktorada gittiğimde feci griptim ama kızım 400 gram almıştı onlar bizim depoyu kemiriyo merak etme

seninde yarın belli oluyormuş benimkide hastaneye çağırdı yarın hem son bi nst yapalım hemde günü kesin söyliyim dedi ya pazartesi ya çarşamba sonra yoğun olurum cuma gel dedi bende cuma gidicem kısmetse hemde doğumhaneye giricem nasıl bakıyım aniden normal gelmeye kalkarsa bilgi sahibi oluyum bide özel oda başvurusunda bulunucam eşim aramış çok sıra varmış hiç umut yok ama biz başvuralım gene dedim

bu arada eee heyecan nasıl eşin filan heyecanlımı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…