- 12 Temmuz 2006
- 2.779
- 184
fınfık bak iloş kaç gündür ortada yok kesin doğurdu nansempatiksalakcinniperşembe günü 2770 kuzum
aynılar duruyla :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fınfık bak iloş kaç gündür ortada yok kesin doğurdu nansempatiksalakcinniperşembe günü 2770 kuzum
aynılar duruyla :asigim:
makas hijyenik miydi acabasempatiksalakcinniev ev dolaşarak temizlik ürünleri satan 23 yaşındaki D.S. (Duygu Söylemez) adlı kadın gittiği bir evin tuvaletinde erkek bebek dünyaya getirdi. 112 ambulansıyla hastaneye kaldırılan anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda temizlik ürünleri pazarlama işinde çalışan D.S. adlı hamile kadın, satış yapmak için gittiği Nezire Ezgün'ün evinde "Tuvaletinizi kullanabilir miyim?" diyerek girdiği tuvalette bir erkek bebek dünyaya getirdi. D.S., ev sahibi Nezire Ezgün'den istediği makasla bebeğinin göbek bağını kesti. Nezire Ezgün, 112 acil servisi arayarak yardım istedi.
Anne D.S. ile 3 kilo 200 gram ağırlığında 51 santimetre boyunda dünyaya gelen bebeği ambulansla Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.
akannehirakannehirakannehir
makas hijyenik miydi acabasempatiksalakcinni
Nalan sezeryan tarıhın degıscek zannedıodum degısmedı mı ?
aaa nalan 5 gün sonra doğum mu yapıyosunn
ayyy ne güzellllll . Allah yardımcın olsun canım Allah kurtarsın :Saruboceq:
hadi hayırlsı nalan .
bizde pazartesi gitçez doktora bakalım bana ne dicek çok merak ediyorumm
hayırlısı o zmn nalancım yrn kacta gıdıceksın hbr verırsın zaten donunce..
ben de cmts yenı doktora gıdıcem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
hayırlısı olsun nalan sağlıkla gelsin bebeğin...
Nehir CeRoXiMo bu kızcagız da 42ye kdr bekledı hem de hayati tehlıkesı vardı bobreklerı cıgerlerı ıflas edıodu ama sonunda pes etmek zorunda kaldı kızı da dunyalar güzeli baksanıza.. boyle kotu haberlerı duyunca moralım sıfırlanıyo yemın ederım..
olum daha doğurmadın mı sen ya
kasıma kadar beklenir mi-tatlicadiarzu-
fınfık bak iloş kaç gündür ortada yok kesin doğurdu nansempatiksalakcinni
Nehir CeRoXiMo bu kızcagız da 42ye kdr bekledı hem de hayati tehlıkesı vardı bobreklerı cıgerlerı ıflas edıodu ama sonunda pes etmek zorunda kaldı kızı da dunyalar güzeli baksanıza.. boyle kotu haberlerı duyunca moralım sıfırlanıyo yemın ederım..
ben bir çok bloga iş yerinden giremiyorum bunada giremedim sezomu olmuş 42 de ??