2010 Kasım Anneleri

Selam kızlar nabersiniz...

Ben hala hastayım ve yatıyorum, sabah karga pokunu yemeden uyandım yine, ama yataktan kalkacak halim yoktu saat 7 ye kadar öle döneldim durdum, sonra kalkıp tv izledim..

Saat 10 a doğru uyku bastırdı biraz uyuyim dedim, 10:30 da kapıcı servise çıktığı için zile bastı, 11 i geçede dr.umun yardımcısı aradı, cuma günki randevuyu perşembeye aldı, yani bi uyutmadılar beni sinir oldum...

ev ev dolaşarak temizlik ürünleri satan 23 yaşındaki D.S. (Duygu Söylemez) adlı kadın gittiği bir evin tuvaletinde erkek bebek dünyaya getirdi. 112 ambulansıyla hastaneye kaldırılan anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda temizlik ürünleri pazarlama işinde çalışan D.S. adlı hamile kadın, satış yapmak için gittiği Nezire Ezgün'ün evinde "Tuvaletinizi kullanabilir miyim?" diyerek girdiği tuvalette bir erkek bebek dünyaya getirdi. D.S., ev sahibi Nezire Ezgün'den istediği makasla bebeğinin göbek bağını kesti. Nezire Ezgün, 112 acil servisi arayarak yardım istedi.
Anne D.S. ile 3 kilo 200 gram ağırlığında 51 santimetre boyunda dünyaya gelen bebeği ambulansla Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

akannehirakannehirakannehir
makas hijyenik miydi acabasempatiksalakcinni

merhaba kızlar biz üç arkadaş aynı zamanlarda hamile kaldık yani ilkimiz benden 3 hafta önce ikinci 1 hafta önce en son ben :))) ilk arkadaşım dün doğum yaptı çok heyecanlıydı son ana kadar bekledi normal için ama hiç açılma ve sancı olmadığı için sezeryana aldılar,nasıl ağladı biliyor musunuz normal doğum yapamayacak diye ama inat etmedi de yani...çok güzel bir bebeği var pembe pembe allahım bizede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı:Saruboceq::nazar::nazar:

Nalan sezeryan tarıhın degıscek zannedıodum degısmedı mı ?

Perşembe günki kontrolde kesinleşcek cnm, eğer 3 kiloya yaklaştıysa 25 ekim de doğurcam, ama fazla kilo alamadıysa 2-3 gün ertelencek doğum tarihi, her şey kızımın kilosuna bağlı yani...

aaa nalan 5 gün sonra doğum mu yapıyosunn :emir_bebek:
ayyy ne güzellllll . Allah yardımcın olsun canım Allah kurtarsın :Saruboceq:

Saol yarennn, Allah kısmet ederse p.tesi denmişti, bakalım yarın dr. ne diyecek..

benım kız coştu halay çekiyo galıba içerde :teytey::teytey: çıkacak sankiiiii :))

hadi hayırlsı nalan .
bizde pazartesi gitçez doktora bakalım bana ne dicek çok merak ediyorumm

hayırlısı o zmn nalancım yrn kacta gıdıceksın hbr verırsın zaten donunce..

ben de cmts yenı doktora gıdıcem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..

Çok halsiz ve bitkinim, sürekli terliyorum, boğazım feci acıyo, nefret ediyorum grip olmaktan ama kendim kaşındım, geçen gün klimayı açtım terli terli karşısına geçtim iş yaptım mutfakta, o an çok ii geldi ama sonrasında çarptı böle, bi de akşam dondurma yedim üstüne, resmen davetiye çıkarttım hastalığa...

Nehir CeRoXiMo bu kızcagız da 42ye kdr bekledı hem de hayati tehlıkesı vardı bobreklerı cıgerlerı ıflas edıodu ama sonunda pes etmek zorunda kaldı :KK43: kızı da dunyalar güzeli baksanıza.. boyle kotu haberlerı duyunca moralım sıfırlanıyo yemın ederım..

hadi hayırlsı nalan .
bizde pazartesi gitçez doktora bakalım bana ne dicek çok merak ediyorumm

hayırlısı o zmn nalancım yrn kacta gıdıceksın hbr verırsın zaten donunce..

ben de cmts yenı doktora gıdıcem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..

hayırlısı olsun nalan sağlıkla gelsin bebeğin...

Saolun kızlar, yarın saat 16:40 a aldılar randevuyu, tam da akşam trafiğine kalıcaz, inş. uzun sürmezde çabucak kaçar geliriz..

Ben dönünce yazarım, terslik olacak ya kızım kilo alsın diye bol bol pekmez felan yicektim hastalanınca her şey kaldı, içim bi şi almıyo, şimdi kesin kilo alamamıştır garip kızım...

Prop inş. hayırlısı olur, aman o da dr. buda dr. nolcak, önemli olan senin içine sinmesi ve memnun kalman..

Nehir CeRoXiMo bu kızcagız da 42ye kdr bekledı hem de hayati tehlıkesı vardı bobreklerı cıgerlerı ıflas edıodu ama sonunda pes etmek zorunda kaldı :KK43: kızı da dunyalar güzeli baksanıza.. boyle kotu haberlerı duyunca moralım sıfırlanıyo yemın ederım..

okudum canım herkesin hikayesi başka işte ona bakarsan pinguu ve ritanın hikayesi de çok moral verici,süper...umarım bizimki de en güzelinden olur bende çok normal istiyorum biliyorsun ve hep pozitif düşünüyorum...

olum daha doğurmadın mı sen ya
kasıma kadar beklenir mi-tatlicadiarzu-

az kaldı nan en fazla 15 gün daha hamile geçiririm herhalde sempatiksalakcinni

fınfık bak iloş kaç gündür ortada yok kesin doğurdu nansempatiksalakcinni

yok nan doğurmamıştır herhal doğursa haber verirdi CADIARZU anasındaydı en son.

ben bir çok bloga iş yerinden giremiyorum bunada giremedim sezomu olmuş 42 de ??

işalla nehirday..

kızlar ben bır butun gun buraya gırmzsem blın kı dogurdum ona gore :)

benım uykum geldı zıparıp yatacam valla gorusuruz kızlar

görüşürüz kızlar bende dışarı çıkıcam bugün izmirde hava günlük güneşlik...

selam kizlar..herkes iidir inşallah..
kocişim hasta bugün.yorgan döşek yatio :KK43:

bende 15 güne doğuruyorum inşallah :Saruboceq: yerimseniben

Son düzenleme:
X