akça bence sallama bi işe yaramıo, tazesını demleyıp ıcmek lazım.. ıcıne bı tane tarcın cubugu da attın mı ohh tadından yenmez :)
selam arkadaşlar dün yazmıştım hatırlarsınız.yengem dün akşam 9 da bir erkek bebek dünyaya getirdi,herhangi bir sorunu yokmuş ikisininde.2400 gr mış.16 kasımda doğacaktı,19 ekimde doğdu :)Allah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin.
kızlar ya bişey soracam bebişler ilk doğduğu zaman neyle yıkayacaksınız?lifler sert olur tülbentle yıkıyor bazıları o yumuşak ama başka bildiğiniz bişey varsa diyiverin bana:)
doğal süngerle yıkanıyo.. doğal sunger aldık bız
ilk kez duydum nerelerde satılıyor?
:S mothercare gıbı bebek magazalarında var, e-bebek, joker, hepsınde var..
bu galiba propun dedigi
ağrıyla uyandım sol yanımda acayip bir ağrı var.. ve uyuşma..
bafo çok sevindim ben de seni soruyordum.. inşallah kolayca doğurursun canım vakti gelince..
Sağol..Bitkisel karışım ;aktardan alıyorum ayrı şişelerde.Kayısı çekirdeği yağı,jojoba yağı,buğday yağı,kakao yağı..Hepsi bir arada karıştırılıp uygulanıyor
Sağolun kızlar..En fazla 10 günüm var işte..30 ekimde olur en uzak ihtimal,zaten ideal bir tarih
Sağol nalancım...Ödem had safhada valla.Patates gibi oluyor bacaklarım:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun sana da,az kaldı doğuma.İyi haberlerini bekliyoruz,doğum hikayeni...
Hadi hayırlısı canım,sağlıkla kucağına al kızını inşallah
:S mothercare gıbı bebek magazalarında var, e-bebek, joker, hepsınde var..
olum daha doğurmadın mı sen yahe o benim de taktiğimdirsempatiksalakcinni pozitifim ben, polyannayım ben, her bi pokum ben, ama iyiyim sağlıklıyım bensempatiksalakcinni