2010 Kasım Anneleri

Merhaba taze anne adayları.
Pirop'un mesajlarına bakayım dedim neler yapmış diye kendi yazımı gördüm bir an noluyoruz dedim
İloş'u da göremedim haberiniz var mı neetti merak ettim onu da.
Hepinize iyi kolay ağrısız sancısız doğumlar. İnşallah hepiciğiniz vıjjjtt diye çıkarıverirsiniz bebeleri kaydirigubbakcemile3

günaydın herkesee:))
geçmişi okudum bafo ya sevindim ne güzel ne heyecanlı yaaeyvahedigeldismile

Alıntı oldugunu koyu ve ıtalıc yazarak gosterdım cnm :) Dun okudum bıraz da cooook duygulandım sana da msj atıp hatırlatmak ıstemedım o gunlerı Ama senın o anlattıgın tıplerı evelsı gece ok meydanı devlet hastanesınde de gordum de ıcım acıdı resmen.. Nasılsın ?

İloş ızne cıktıgından berı temızlık memızlık ugrasıo cok az ugruyo, aksamları burda oluo bazen, selamını ıletırız

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne salaklar var yarabbim:))))) Bu kadar derin araştırdğına göre.Bu vermiş birine ya da verecek herhalde

Yok yav göstermesen de olur ki hiç sorund eğil benim için a.s

O Okmeydanı Devlet Hastanesinin Allah cezasını versin zaten. Ben gebeliğin başında rutin tahliller var ya onları oraya yaptırayım özele bi dünya para vermeyeyim demiştim. Kanımı alırken 3 damarımı patlattı hemşire. Kolum mosmor oldu. Neyse dedim ses etmedim. Ama en sonunda sırıtarak "aa 1 tüp daha alacağız bak onu unuttuk" deyince bütün tüpleri suratına fırlattım. Üstü başı kan olmuştu.

Ben nedim minik danayla uğraşıyorum. Sizin tam 1 sene sonraki halinizim yani kaydirigubbakcemile3

Hee selam söyleyin İloş'a. Artık sokaktada karşılaşamıyoruz onunla. Büyüttü danayı çıkamıyordur evden sempatiksalakcinni

e sen karşıda oturuosun o zmn ok meydanında ne işin vardı :) ama iyi yapmışsın.. allaha şükür acıldekı doktor da ebe de cok ılgılıydı oyle bı terslık yasamadım hıc, ama tipler bombaydı sempatiksalakcinni karı 39. haftanın ıcınde ben şimdi erken dogum mu yapcam dıodu :roflol:

o minik dananın gözlerinden öperim, çok şeker gözleri var maşallah :)

ay bız doguramadık bı turlu hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile3

o zamanlar bahçelievlerde oturuyordum. hem beşiktaşta çalışıyorum okmeydanı yakın diye işten çıkıp oraya gitmiştim hemen. ayy gitmez olaydım.

hee o densizlerden ben doğuma giderken de vardı. ben 30.haftada doğuma giriyorum kuzu kuzu kadın karşı yatağımda ağlıyordu preeklampsiye girdim diye. 38. haftadaydı :roflol:
doktor bi bağırmıştı utan kadından 30.haftada doğuma alıyoruz senin kadar yaygara koparmıyor diye :roflol:
gerçi ben şoka giridğimden sesim çıkmıyordu

ayy işgal ettim burayı da hee hihoyyyt

est :)

tecrübeli analara kapımız hep açık, biz doğurduktan snr gel sen asıl bi işe yara kaydirigubbakcemile3

ıhlamuru annem bana dedı bugun iç diye. sallama çaydan mı içiyorsunuz ? öyleyse hangı marka iyi acaba bende alayım bugun üşütüğüm de biraz:))

akça bence sallama bi işe yaramıo, tazesını demleyıp ıcmek lazım.. ıcıne bı tane tarcın cubugu da attın mı ohh tadından yenmez :)

selam arkadaşlar dün yazmıştım hatırlarsınız.yengem dün akşam 9 da bir erkek bebek dünyaya getirdi,herhangi bir sorunu yokmuş ikisininde.2400 gr mış.16 kasımda doğacaktı,19 ekimde doğdu :)Allah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin.

Allah bağışlasın hadi hepinizin gözü aydın...hihoyyyt

günaydın güzel annişler ve bebişleri.
bafonun doğumu yakın demekki hayırlısı olsun inşallah.
su gibi kolay geçsin.

hllyvz canım hiç korkma epidural yok diye.
bende epidural olmak istemiyorum.
sancımı, ağrımı çekip doğurucam.
aslında kendimizi herşeye hazırlamamız lazım.
birşeye takılıp kalınca diğerleri korkutuyor.
hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…