2010 Kasım Anneleri

akça bence sallama bi işe yaramıo, tazesını demleyıp ıcmek lazım.. ıcıne bı tane tarcın cubugu da attın mı ohh tadından yenmez :)

öyle tabi doğru diyosun. üşeniyorum işte sallama daha kolay geliyo gözüme:)) aktara bi uğrayim bugun çıkıcaktık zaten çarşıya.

selam arkadaşlar dün yazmıştım hatırlarsınız.yengem dün akşam 9 da bir erkek bebek dünyaya getirdi,herhangi bir sorunu yokmuş ikisininde.2400 gr mış.16 kasımda doğacaktı,19 ekimde doğdu :)Allah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin.

maşallah.. darısı başımıza işallah :))

kızlar ya bişey soracam bebişler ilk doğduğu zaman neyle yıkayacaksınız?lifler sert olur tülbentle yıkıyor bazıları o yumuşak ama başka bildiğiniz bişey varsa diyiverin bana:)

lCHI-23851_1.jpg

bu galiba propun dedigi

Son düzenleme:
selammm opuyorumnanaktan
geçmişi okumadım birazdan okurum inş. :)
doğuran varmı ? :=)

ağrıyla uyandım sol yanımda acayip bir ağrı var.. ve uyuşma..
bafo çok sevindim ben de seni soruyordum.. inşallah kolayca doğurursun canım vakti gelince..

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...

Sağol..Bitkisel karışım ;aktardan alıyorum ayrı şişelerde.Kayısı çekirdeği yağı,jojoba yağı,buğday yağı,kakao yağı..Hepsi bir arada karıştırılıp uygulanıyor

Sağolun kızlar..En fazla 10 günüm var işte..30 ekimde olur en uzak ihtimal,zaten ideal bir tarih

Sağol nalancım...Ödem had safhada valla.Patates gibi oluyor bacaklarım:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun sana da,az kaldı doğuma.İyi haberlerini bekliyoruz,doğum hikayeni...

Hadi hayırlısı canım,sağlıkla kucağına al kızını inşallah

:S mothercare gıbı bebek magazalarında var, e-bebek, joker, hepsınde var..

Bende de ödem oluştu cnm, dr. son gittiğimizde suratın şişmiş dedi, ama ellerde bi sorun yok, ayaklarda fazla iş yapınca şişiyo sadece..

Ay evet hakkat az kaldı doğuma son 5 gün, ve ben hasta geçiriyorum bu son günlerimi ne feci...

ev ev dolaşarak temizlik ürünleri satan 23 yaşındaki D.S. (Duygu Söylemez) adlı kadın gittiği bir evin tuvaletinde erkek bebek dünyaya getirdi. 112 ambulansıyla hastaneye kaldırılan anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda temizlik ürünleri pazarlama işinde çalışan D.S. adlı hamile kadın, satış yapmak için gittiği Nezire Ezgün'ün evinde "Tuvaletinizi kullanabilir miyim?" diyerek girdiği tuvalette bir erkek bebek dünyaya getirdi. D.S., ev sahibi Nezire Ezgün'den istediği makasla bebeğinin göbek bağını kesti. Nezire Ezgün, 112 acil servisi arayarak yardım istedi.
Anne D.S. ile 3 kilo 200 gram ağırlığında 51 santimetre boyunda dünyaya gelen bebeği ambulansla Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

akannehirakannehirakannehir

aaa nalan 5 gün sonra doğum mu yapıyosunn :emir_bebek:
ayyy ne güzellllll . Allah yardımcın olsun canım Allah kurtarsın :Saruboceq:

X