2010 Kasım Anneleri

Uyku tutmadı..Fırsat bu fırsat diyerek göbiş resmimi de ekledim.Bakmak isteyenlere duyurulurzemuszemus

Günaydın kızlar...Geçmiş çok uzundu dönüp okuyamayacağım...bir arkadaşım beni durumlar hakkında bilgilendirirse sevinirim nasıl gidiyor doğuran falan var mı? Bizim buralarda İnternet çalışmasımı tamirimi ne varmış 4 gündür yoktu netim...

Cuma randevum vardı 2800 olmuş kızım doktor hala normal doğurabilecekmiyim bişey demedi...Belki bu cuma söyler...

Doğum yapacağım hastanede normal doğumda epidural uygulamıyorlarmış dünya başıma yıkıldı ya...eğer sezeryen olacaksın derse doktor problem yok ama normal doğum derse ben epidurale güvenerek normal doğumu kabul edebilirim yani aylardır kendimi öyle hazırladım...

Biz 3 kuzen birlikte hamile kalmıştık dün 2.side doğurdu...doktor 20 ekime sezeryen randevusu vermişti kuzen 19 ekimde öğlen sancılanıp gitti...5cm açıklığa kadar sancı çekti sonra epidural taktılar ve akşam 19.19 da 2900gram ve 48cm bir kız doğurdu:)) diğer kuzenimde 13 ekimde epiduralle normal doğurdu...Şimdi bana son dakka burda epidural yapmıyoruz diyolar...son 4 günüm hergün ağlayarak geçti moralim çok bozuk bu saatten sonra yeni hastane doktor falan bakacağım eğer normal doğurabilirsin derse doktor...

Devlet hastanelerinde epidural yapılıyor mu? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim...

Bu arada birde diş ağrım başladı çeneme yumruk yemiş gibiyim henüz diş hekimine gidemedim ama ara çürüğüm vardı o ilerledi sanırım...hemde üşütmüşüm galiba boğazım fena halde ve burnum tıkalı...Yani gece 04.00 itibariyle uyuyamıyorum heryerim ağrıyor iflas ettim sanki...

Günün tek güzel haberi ise annem 8 uçağı ile trabzona geliyor artık annemle doğumu bekleyeceğiz inş.

Doğum yapacağı tarih kesinleşen arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla kavuşsunlar miniklerine darısı başımıza inşallah...Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırlar...

günaydın kızlar,

hllyvz maşallah kızına..
bugün nst'ye bağlanmaya gidicem. hava yağmurlu ve karanlık..

günaydın kızlar,

hllyvz maşallah kızına..
bugün nst'ye bağlanmaya gidicem. hava yağmurlu ve karanlık..

Teşekkürler canım...Bende cuma gideceğim... doktor her gelişinde tok gel önce nst çektir sonra yanıma gel dedi banada...

merhaba kızlar ugun dr kontrolum vardı dr 2 3 gun ıcınde dogum olabılır dedı

panık oldummmm-tatlicadiarzu-
ayy ne güzel ne güzel:) darısı bize olsun:)
aynen keske benimkide yavas ciksa ya 15 gunu bulmadan uzuyo sacta sorun yokta diger bolgeler biktirdi beni valla ozellikle kas biyik almak tam iskence yaa boshayallersmile
Benimkiler de çok yavaş çıkıyor keşke hep yavaş çıksa:)

günaydin hllyvz masallah canim kizina kendini neden üzüyorsunki ben kizimi normal dogurdum epiduralsiz hicte zorlanmadim allah onun kolayligini veriyor bukadar kafana takma tatlim ya sizin ilk dogumlariniz oldugu icin neyle karsilasacaginizi bilmeden bukadar korkuyorsunuz benim basimdan gectigi halde ben hic korkmuyorum rahat ol hayatim son anda kendini strese sokup üzme o sancilari cekmekte özel bir duygu benim kanaatim bu tabikide karar senin insallah hersey gönlünce oluropuyorumnanaktan

Evet bencede hadi başla ıkınmaya:) tarih de güzel vaktimiz de geldi zaten.benneyaptımki biz bugün de doğuramayız kaldık biz böyle

bak bende cmts için:

Congratulations! Your pregnancy is officially full-term. Your baby can arrive any day now.

yazıo..

o zmn senın de persembe dolmuş oluo suren yanı yarın :))

Son düzenleme:
Günaydın hakkatten güzel tarih kaçırmamak lazım biri doğursun bugün..benim kuzene bugün için sezeryen randevusu vermişti doktoru dün sancılandı normal doğuruverdi...nasip işte

Aso bugün doğuralım mı 20102010 da dogmus olsunlar.. hadi bacım..

Evet bencede hadi başla ıkınmaya:) tarih de güzel vaktimiz de geldi zaten.benneyaptımki biz bugün de doğuramayız kaldık biz böyle

kizlar galiba en son siz dogurucaksiniz bu kadar cok istiyorsunuz ya hayirlisi olsun genedekaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlarrrr

hllyvz devlet hastanelerinde var diye biliyorum epidural maşallah bu arada bebişine

Bafoda doğuruyormuş yarebbim darısı burcunun ve asonun başınasempatiksalakcinni

Ben bir 15 gün daha doğurmayayım nolur Allahım izine ayrıldıktan sonra gezmek istiyim biraz dinlenmek istiyim:Saruboceq:

hahahahahah:roflol::roflol::roflol:
Ne o kıskandın mı??? Kıskanma şekerim gel başla ıkınmayakaydirigubbakcemile3
bak bende cmts için:

Congratulations! Your pregnancy is officially full-term. Your baby can arrive any day now.

yazıo..

o zmn senın de persembe dolmuş oluo suren yanı yarın :))
oooo süper o zman yarın benim iş tamamdır Hadi kızım topla bohçanı çık içimden =))))
kizlar galiba en son siz dogurucaksiniz bu kadar cok istiyorsunuz ya hayirlisi olsun genedekaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 en son biz doğurmıcaz işte doğurmıcazkaydirigubbakcemile

Teşekkürler canım...ben hamileliğimde ilk 4 ay hastanede yattım doğumhanenin hemen karşısında millet öldürün beni diye hastaneyi yıkacak kadar bağırıyordu...kendi derdimi unuttum onlarla birlikte ağladım bende...Çok gerginim çok tek güvendiğim epidural yoksa katlanamam galiba o ağrılara....kaç gündür gözümde yaş bitmedi yaaa...annemde kızıp duruyor ağrı çek öyle ağlarsın ağrın yokken başlama şimdiden diyor ama ...Doktorumda bu konuda çok yetersiz hiç moral verip desteklemiyoki istersen 5 kasımda sezeryenle alırım diyo sadece...

amin amin:) bak yarın 37 bitiyor 38 e giriyorum ben gelsin artık=))))

allahım fınfık kardeşimize sürtmesi için zaman tanımak adına aralıga kdr dogum sancısı gondertme yaraaabbbbımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…