merhaba kızlar ugun dr kontrolum vardı dr 2 3 gun ıcınde dogum olabılır dedı
panık oldummmm-tatlicadiarzu-
Bilerek mi yanına almadın giderken
Başının yastıkta bıraktığı çukuru
Güveniyordum oysa ben sevgimize
Vapur iskelesi ya da tren istasyonundaki
Saatin doğruluğu kadar
Beni senin gibi bir de annem terketmişti
Ki göbeğimde durur
Onun yokluğundan bana kalan çukur....
hoşuma gitti..
ben ne var ne yok yıyorumbende ekşi ve acı krızıne gırıyorum... acılı ne varsa onu yemek istiyorum
Ben doğurmamaya karar verdim içimde kalsın istiyorum bir ömür tekmelerini hissedeyim istiyorumkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar kasılma olunca karnım ikiye ayrılıyor sanki sağ tarafta bir şişlik sol tarafta bi şişlik göbek kısmı çukurda kalıyor.sizdede böyle oluyormu?bebekmi kasılıyor rahimmi kasılıyor anlamıyorum bide bu gün huzursuz edici hafiften hafiften sancım oluyor.
3063 gr olmus
suyu yeterli ama cıkmaya calısyor dedı
sancılarım baslamıs
kasılmalarım arttı zaten
çok heyecanlandim şu an anlatamam..hazirliklarin tamammi?
ben bugün ağdaya olayini bile bitirdim.15-20 güne doğurmam lazim bi daha gidemem walla :)))
çok heyecanlandim şu an anlatamam..hazirliklarin tamammi?
ben bugün ağdaya olayini bile bitirdim.15-20 güne doğurmam lazim bi daha gidemem walla :)))
Bafo acılma var mı ya da ıncelme mı var ? valla ben de cok heyecan yaptım :S bana soylese doktor bunu uyuyamam 2 gun..
3063 gr olmus
suyu yeterli ama cıkmaya calısyor dedı
sancılarım baslamıs
kasılmalarım arttı zaten
ben de cuma gunu yaklasık bı 4-5 saat harcıcam kuaforde zaten hormonlardan mıdır nedır cok yavas uzuyo farketmıssındır
ayy bafoo cook heyecanli yaa tahminim cikcak galiba ilk normal doguran sen olacan hayirlisi bakalim saglikla gelir kzin insallah ay keske benimkide hemen cikmaya calissa yaa gamyoncuiremsu
ben 15 gun once gıttım ama yıne uzadı uyuz oldum
yok cnm dr suyundan ve benım agrılarımdan anladı kafası plesantanın altındaymıs ıyıce zaten alt taraftakı baskı ve agrı hat safhada cıkmaya calısıyr dedı ama bılınmez tabı olmadı salı yıne gorusuruz dedı
yavasmı:1shok:
benım costuuu:1ninca:
ben de cuma gunu yaklasık bı 4-5 saat harcıcam kuaforde zaten hormonlardan mıdır nedır cok yavas uzuyo farketmıssındır
hadı bakalım cnm.. normal gelcek işalla sıpa, ılk normal dogum deneyımını sen yasıcaksın, hayırlısı olsun..