olabılır benım 1 ay olcak hala uzamadı adam gıbı 2-3 mm bısı var..yavaşmiii???keşke yavaş olsa benimkide.
15 güne saçaklaniyorum.çok sinirlerim bozuluyoçsaçlarimda öle lepiska oldu
hatta pazar günü kestirmeyi düşünüyorum.
herkeste farkli demek ki..
inşallah cnm inşallah basarabilirim
yavaşmiii???keşke yavaş olsa benimkide.
15 güne saçaklaniyorum.çok sinirlerim bozuluyoçsaçlarimda öle lepiska oldu
hatta pazar günü kestirmeyi düşünüyorum.
herkeste farkli demek ki..
doguma yakın hamılelık belırtılerı azalmaya baslıomuş belkı ondandır cnm ama benım basındna berı hep yavas uzuyo normale gore ve agdada hıc canım yanmıo pat pat bıtırıo kadın
aynen keske benimkide yavas ciksa ya 15 gunu bulmadan uzuyo sacta sorun yokta diger bolgeler biktirdi beni valla ozellikle kas biyik almak tam iskence yaa boshayallersmile
canin yanmiomu??sende farkli seyredio walla ya.
ben ölümlerden ölüm beğendim bugün.kan ter içinde kaldim klimayi açtik.
değse bari de doğursam 15 güne :))
40 defa dersen olurmuş ya hani..
kaç oldu acaba bununla sempatiksalakcinni
merhaba kızlar ugun dr kontrolum vardı dr 2 3 gun ıcınde dogum olabılır dedı
panık oldummmm-tatlicadiarzu-
canim hadi hayirlisi rabbim kolayliklar versinopuyorumnanaktanKııııızlar selam ,
bende 8 Kasım sabah 7 30 da doğumhanede olacam mafoldumben mafoldumben
DUA EDİN NE OLUR , piskolojimi çok bozdum.Aşırı gerginim.Ağrılarım çok fazla,kramplarım arttı.
Sağol..Bitkisel karışım ;aktardan alıyorum ayrı şişelerde.Kayısı çekirdeği yağı,jojoba yağı,buğday yağı,kakao yağı..Hepsi bir arada karıştırılıp uygulanıyormaşallah bebişlerinede sanadabenimde eşimin tek yumurta ikizi var. hatta diğer ikizi ablamla evli. yani ablam eltim. kaynım eniştem :) karışık baya durumlar. sonuç olarak bizimde hayalimizdi ikiz bebek ama olmadı kısmet. Allah bebeğime sağlık versin. işin çok zor ama çok zevkli olumunekankayizsmile çok dikkat et kendine. ikiz bebekler sekizinci ayda doğuyormuş aklında bulunsun.
bu bitkisel yağ karışımını açabilir misin? nereden alıyorsun? markası felan var mıdır? içerik olarak ne olduğunu biliyor musun?
dilemma maşallah sanada bebişlerinede artık korkma bence bu haftada bittimi çok iyi olur kilolarıda iyi zaten hadi azcık daha sıkın dişinizi
Sağolun kızlar..En fazla 10 günüm var işte..30 ekimde olur en uzak ihtimal,zaten ideal bir tarihdilemma maşallah ikizlerineuslu çıktılar baya bak, paşa paşa günlerini bekliyolar kuzularrr...
ben de arkadaşıma gittim bugün hiçbişey yapmadım ama çok yoruldum yaa. dışarı pek çıkmicam artık.. ağzıma da midemden acı acı sular geliyo iyice iflas ettim galiba -tatlicadiarzu-
Sağol nalancım...Ödem had safhada valla.Patates gibi oluyor bacaklarım:çok üzgünüm:Çok saol canım, çorap ve önü kapalı terlikle dolaşıyorum zaten, ama bi kaç gün çekecem bu hastalığı böle...
Saol propcum...opuyorumnanaktan
Saol Fınfıkcım, sende kendine dikkat et, sıcaklar şeyler içelim sürekli...
Tam doğum öncesi olacak iş değil bu ya neyse, bütün gündür ballı süt içmekten gına geldi valla..
Boğazım acıyo ve burnum şarıl şarıl akıyo,...
Gözünaydın cnm, maşallahkuzucukların kocaman olmuş, inşallah zamanında önce gelmezler, buraya kadar dayandılar bundan sonrada dayanırlar inşallah, sen ayaklarını uzat dinlen sürekli...